agbar Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dbsst']a to dla wszytskich dłubaczy feeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:diabloti: mnie sie ta podoba http://www.grymix.pl/331/zabij-szefa/ Quote
dbsst Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 zabij szefa jest kultowe moja ulubiona śmierć to klawiatura hahahhaha Quote
agbar Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 dbsst napisał(a):zabij szefa jest kultowe moja ulubiona śmierć to klawiatura hahahhaha moja tez...aczkolwiek parasol tez jest dobry i szybki:diabloti: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']feeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:diabloti: mnie sie ta podoba http://www.grymix.pl/331/zabij-szefa/[FONT=Arial]:eviltong:mi stanowczo naj ...akcja ..o ściankę działowa:p:diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Ewkaa']:new-bday: Sto lat Szpileczko :BIG::BIG::laola: dziękujemy Quote
dbsst Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja jeszcze lubie i uwielbiam monitor a szczególnie znudzonego WALKMAMA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Pysiu coś szybsza od kamienia DZIĘKUJEMY Ci rózem Quote
dbsst Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 :loveu: bardzo dziękuje w imieniu Szpilki za te życzenia :loveu: to nasza osobista róza nie zadeptana jeszcze :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dbsst']Pysiu coś szybsza od kamienia DZIĘKUJEMY Ci rózem Kamień we mnie a ja kamieniem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :BIG: :tort: :BIG: :smilecol: 100 lat 100lat :smilecol: :laola: :laola: :cunao: :drinking: :cunao: Quote
anetta Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dbsst']na mój dzisiejszy humor jak znalał :diabloti: O jej, ile przemocy :cool1: STOOOO LAAAAAAAAAATTT SZPIIIILAAAAAAAAAAA :multi: :multi: :multi: :drink1::drink1::new-bday::drink1::new-bday::drink1::new-bday::tort: Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='dbsst']thx thx thx to pa pa pa na kilka dni :p[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja Cię za 5 godzinek powitam na dworcu:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Jupi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 oj troszkę się spóźnilam ale z całego serduszka 100 lat Szpileczko, :BIG:dużo zdrówka i radości na codzień! całusy od moich chłopaków:bluepaw: :new-bday: :laola: Quote
malawaszka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 dbsst napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja jeszcze lubie i uwielbiam monitor a szczególnie znudzonego WALKMAMA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahah zaskakujące są nożyczki hahahah :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='malawaszka']hahahah zaskakujące są nożyczki hahahah :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:do nożyczekl dzisiaj dopiero dotarłam:razz:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 zszywacz też jest fajny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Vectra']zszywacz też jest fajny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]zszywacza zastosowałam wczoraj po naradzie:diabloti::eviltong:[/FONT] Quote
Linka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Dlaczego tylko 100 lat?:shake: Trochę spóźniona (jak zwykle... :/) ale buźka dla Szpiiiilki :*:* Dbsst pewnie już pisałaś to pięć tysięcy razy, ale ciężko przekopać się przez 650 stron... Czym udaje ci się uchwycić psa na takich fotach???:shake: :roll: Quote
Alicja Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:my som tukej ......wszystkie trzy:eviltong:...pozdrowienia od Dbsst z Rybnika:evil_lol: poza tym Debe płacze:placz::placz::placz:bo nikt jej nie koffa:-( [/FONT] Quote
Pysia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ja ja koffam ale nadal jestem obrażona :eviltong: Zrsztą mnie też nikt nie koffa ..... Quote
Maga100 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]poza tym Debe płacze:placz::placz::placz:bo nikt jej nie koffa:-([/FONT] oczywiście, że NIE :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts