Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

spoko to ja wezme Szpile a ona Twojego TZ tak bedzie hipnotyzowac

potem spojrzy mu tak w oczy

a pozniej juz zrobi z nim co bedziesz kciala to foto przyklad na modelu ;)

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

ja do opieki zostawiam TZ i syna +pies rasy amstaff Ozzy /TZ lubi rosół z makaronem ,młody kakao Ozzy wszystko co dobre/ gdzie ich podesłać?
o której zbiórka? :o

Posted

poniewaz Szpila bedzie zamaskowana coby nie rozpoznali w niej mojej corki tez bedzie musiala sie ukrywac TZ oddam z doplata bo maruda ;) :lol:

Posted

hahahah dobra ale to Ala ma cosik wymyslic jak Szpila ucieknie Do Amira Magdy bo jak on bedzie goly pozawac to Szpila ofafluniona do niego pewnie zwieje :-? :lol:

Posted

Ale TZta nie trzeba maskować?bo juzsię pogubiłam .Makaronik do rosołku proszę.Żel rzuciłam na włosy ,paznokietki podpiłowane ,broń w walizce .No to zbiórka jutro. :o

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ale TZta nie trzeba maskować?bo juzsię pogubiłam .Makaronik do rosołku proszę.Żel rzuciłam na włosy ,paznokietki podpiłowane ,broń w walizce .No to zbiórka jutro. :o

nie TZ zamaskowany chodzi codziennie ;) wiec wtapi sie w tlum hihihihi zrobi kilka fot i zwieje do bazy u dagi hahahahaha

dobra to ja ide galowa pizame do pierdla prasowac ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Tylko nie przypal żelazkiem.Dorzuć sztućce....

dobra ale rodowe czy zwykle :roll:

czy w pierdlu mamy nastroj na chwile dekadencji hihihihiihihihihi

Posted

w rosolku lane kluski a nie makaron :evil: ...pasuje?????? :D ...bo makaron to sie podaje z sosem bolonskim na przyklad :wink: :P .a ja moze kosmetyczke umowie na jutro????Zdaze???????? :o

Posted

dbst-ja juz poleruje srebra :evil: ..no bo troche luksusu sie przyda :lol: ...bedziemy mialy neta,wychodne,srebrne sztucce i bez TZ nad glowa :lol: ..zyc nie umierac...w kogo ma rzucac????????? 8)

Posted

LAZY napisał(a):
Łooo cholera..prace idą pełą para!

Lazy-zapraszamy 8) ..tylko musisz sobie zazyczyc co w paczuszkach ma byc i na jakich warunkach pojdziesz do celi 8)

Posted

mam nadzieję, że zdążyłam i na akcję się jeszcze załapię??? :o
na ile do tego więznienia idziemy, bo musze dyspozycję wydać pozostającym na wolności? :lol:

Posted

Fotki z serii "niespodziewanki" są bajerandzkie....i jak zwykle podpisy do zdjęć są :bigok: Właśnie siedzę w pracy i buchałam takim śmiechem...oj :oops: Twój topik chyba mogę tylko przeglądać w domowym zaciszu......

Posted

hahahaha cale szczescie ze mas zwyrozumialych chlopakow w domu przynajmniej oni Cie oszczedza

a widziala kto sie zalogowal na dgm ;)