agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):no ni ejeszcze mi tu spadochroniarek brakowało :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: phi....jam kamikadze ...bez spadochronka sobie latam...:diabloti: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):a Vektrowa w takim razie zrób tak.............................RADZ SOBIE SAMA hahahahhahahahahaha :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze powiedziane :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):co skarżypyto zapłakana tu nastukałaś :mad: :diabloti: :-( i co tym kijem malusiej Ewusiu przed nosem machas?? Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):phi....jam kamikadze ...bez spadochronka sobie latam...:diabloti: hahahha no nie kamikadze to mi się kojarzy z jednym z bólem głowy dnia następnego :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vectra napisał(a):dobrze powiedziane :diabloti: uffffffffffff ja jestem bezpieczna moja odpowiedź zaakceptowana nic mi nie grozi :roll: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:czytam czytam czytam ..............nie wiem o co chodzi ...czytam od tyłu:eviltong:.......nie jestem blondynką:cool1:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):hahahha no nie kamikadze to mi się kojarzy z jednym z bólem głowy dnia następnego :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: uffffffffffff ja jestem bezpieczna moja odpowiedź zaakceptowana nic mi nie grozi :roll: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: no wpadnij do mnie , jest kilka kwiatów do zamordowania :diabloti: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):czy doskwiera Ci Ptysiu prostata ciągle masz parcie na mocz ;) tak wiem wiem prostata to meska rzecz a pomimo to tak mnie cieszy :evil_lol: :evil_lol: Nie ale zapiaszczyłam się :angryy::evil_lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:czytam czytam czytam ..............nie wiem o co chodzi ...czytam od tyłu:eviltong:.......nie jestem blondynką:cool1:[/FONT] to witaj w klubie :eviltong: Vectra napisał(a):no wpadnij do mnie , jest kilka kwiatów do zamordowania :diabloti: hahahahhaha że kto ma to zrobić ze ja o nie ja rzucam z tym nałogiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia napisał(a):Nie ale zapiaszczyłam się :angryy::evil_lol: juz się w doniczke ładujesz :-o :-o Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 idę spać jutro rano jestem umówiona na męczenie psa :multi: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a): :evil_lol: juz się w doniczke ładujesz :-o :-o To Ty im piasku zamiast ziemi nasypałaś ? :crazyeye::evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):idę spać jutro rano jestem umówiona na męczenie psa :multi: :evil_lol: :evil_lol: nie ze mną :placz: :placz: a podobno kochasz tylko mnie :placz: :placz: a przynajmniej mnie najbradziej :placz: :placz: podobno :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Maga100 napisał(a):nie ze mną :placz: :placz: a podobno kochasz tylko mnie :placz: :placz: a przynajmniej mnie najbradziej :placz: :placz: podobno :placz: :placz: :evil_lol: a podobno to ja jestem mazgaj:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Maga100 napisał(a):nie ze mną :placz: :placz: a podobno kochasz tylko mnie :placz: :placz: a przynajmniej mnie najbradziej :placz: :placz: podobno :placz: :placz: no to powiem ci prawdę ona cię oszukuje :diabloti: Quote
Paula Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):mamooo a one znowu mnie przedrzeźniają:placz: :cool1: Bosh, znowu skarży :shake: dbsst napisał(a):idę spać jutro rano jestem umówiona na męczenie psa :multi: :evil_lol: :evil_lol: Nie zapomnij emila :razz: Quote
dbsst Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 ja kocham tylko Mage tylko i jedynie ale Szpilka Szparka Szpulka kocha wszystkich :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: emil jest u mojego brata na weekend :eviltong: wróciłam wcześniej bo mam mokro dziś tylko godzina zabawy :placz: Ptysiu a co Tobie to za róznica czy to piach czy ziemia :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 :evil_lol: :evil_lol: i jakies Szpili stare foty to foty z drugiego sortu które nie były wstawiane bo sa hmmmmm nie takie fajne jak te z pierwszego. Ale robie porządek w starych foteczkach teraz i niektóre chyba powstawiam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cokolwiek miało to znaczyc :roll: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dbsst napisał(a):ja kocham tylko Mage tylko i jedynie ale Szpilka Szparka Szpulka kocha wszystkich :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: emil jest u mojego brata na weekend :eviltong: wróciłam wcześniej bo mam mokro dziś tylko godzina zabawy :placz: Ptysiu a co Tobie to za róznica czy to piach czy ziemia :evil_lol:[FONT=Arial]:placz:ja też mam mokro w butkach:razz: Cześć sistersjo bieliźniaczko:loveu: [/FONT] dbsst napisał(a):kolejna fajna gierka[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ucałować po faflach proszem:p [/FONT] Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dbsst napisał(a): O !! Debe znowu wstawiła swój poranny portret :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Patka napisał(a):a co Ty takim rankiem na forum robisz ;) rozrabiam czyli pije kawe po porannym spacerze ;) Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:placz:ja też mam mokro w butkach:razz:[/FONT] [FONT=Arial]Cześć sistersjo bieliźniaczko:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Ucałować po faflach proszem:p[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] mam mokre wsio nie wiem jak za godzine pójde na spacer :placz: teraz nie będe całowac bo Szpidoopcia je cuchnącą kość :roll: Pysia napisał(a):O !! Debe znowu wstawiła swój poranny portret :diabloti::diabloti::diabloti: hahhaha to nie ja to małpeczka czyli Szpilka tak ostatnio dzieci o niej mówiły myślały ze to prawdziwa małpka :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 nie nooo stara Szpila calkiem młodo wyglada:razz: witanko:loveu: Quote
Recommended Posts