dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 już wiem przystojny papierowy przyjaciel który bedzie mnie kochal i mnie uwielbiał a jak sie wkurzy to się raz wydrze :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):dzisiejsze sprztanie mnie WYKOŃCZYŁO ja taka delikatna taka krucha :diabloti: tak tak, jesteś taka jak ja :diabloti: DELIKATNA :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Maga100 napisał(a):tak tak, jesteś taka jak ja :diabloti: DELIKATNA :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: kwintesencja kobiecosci delikatnosc z delikatnosci :loveu: :diabloti: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):kwintesencja kobiecosci delikatnosc z delikatnosci :loveu: :diabloti: tiaaaaa :cool1: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 :cool3: Vectra napisał(a):tiaaaaa :cool1: jak się ciesze ze sie zgadzamy :diabloti: :cool3: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a)::cool3: jak się ciesze ze sie zgadzamy :diabloti: :cool3: jak zawsze :diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):jak zawsze :diabloti: słowo w słowo literka w literkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ja jestem najkruchsza, najpiękniejsza i najmądrzejsza :diabloti: Ciekawe o co teraz się będziecie spierać :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Ja jestem najkruchsza, najpiękniejsza i najmądrzejsza :diabloti: Ciekawe o co teraz się będziecie spierać :evil_lol: zgadza sie jesteś zaraz po mnie :diabloti: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Ja jestem najkruchsza, najpiękniejsza i najmądrzejsza :diabloti: Ciekawe o co teraz się będziecie spierać :evil_lol: słuchaj ,ale ty jesteś z innej Polski więc się nie liczy :diabloti: my tu mamy wojne stolyca kontra stolyca :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 i do tego startujesz w konkurencji białogłowych :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):sadystki:placz: :placz: :placz: :placz: beksa :diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):sadystki:placz: :placz: :placz: :placz: gdzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eviltong: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):beksa :diabloti: dbsst napisał(a):gdzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eviltong: mamooo a one znowu mnie przedrzeźniają:placz: :cool1: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):już wiem przystojny papierowy przyjaciel który bedzie mnie kochal i mnie uwielbiał a jak sie wkurzy to się raz wydrze :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chciałabyś! Poniewaz jesteś najpiękniejsza, najmądrzejsza i co tam jeszcze chcesz, to myśl, Koffana... Pzdr. Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 kto taki powiedz babuni kto sie z Ciebie smieje :mad: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):mamooo a one znowu mnie przedrzeźniają:placz: :cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):kto taki powiedz babuni kto sie z Ciebie smieje :mad: Vectrowa:diabloti: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):zgadza sie jesteś zaraz po mnie :diabloti: Znowu bredzisz :shake: Vectra napisał(a):słuchaj ,ale ty jesteś z innej Polski więc się nie liczy :diabloti: my tu mamy wojne stolyca kontra stolyca :evil_lol: Dobrze ze nie z innej bajki :evil_lol: dbsst napisał(a):i do tego startujesz w konkurencji białogłowych :evil_lol: :evil_lol: Ożeszzzzzzzzzzzz aż poszłam się wysikać mimo paszcz czekających na mnie za drzwiami pokoju ...:diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 czy doskwiera Ci Ptysiu prostata ciągle masz parcie na mocz ;) tak wiem wiem prostata to meska rzecz a pomimo to tak mnie cieszy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):Vectrowa:diabloti: co skarżypyto zapłakana tu nastukałaś :mad: :diabloti: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 BU! melduje ze nalot niespodziewany dokonanym sie stal:diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 a Vektrowa w takim razie zrób tak.............................RADZ SOBIE SAMA hahahahhahahahahaha :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):BU! melduje ze nalot niespodziewany dokonanym sie stal:diabloti: no ni ejeszcze mi tu spadochroniarek brakowało :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts