Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Maga100 napisał(a):a co za jakiś dziwny twór, to zdanie wyżej? :cool1: bo właśnie chciałam ci napisać, że jak już będziesz miała dom i w domu tym, będziesz chciała mnie jak u Hanny, to sprzątać będziesz dnie całe :diabloti: ale zanim dojedziesz do końca, to poczatek już ci się zabrudzi :evil_lol: Zgadzam się choć ze zdziwieniem :evil_lol: Witaj czyściocho ;) I zapominalska :mad: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 no i dlatego ja nie chce domu wyleczyłam się na amen :placz: :placz: boli mnie wszystko :placz: :placz: PtYSIU byłam u Cie ale nie napisałam nic bo..................grałam w tetrisa wmiędzy czsie :eviltong: Quote
Maga100 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):no i dlatego ja nie chce domu wyleczyłam się na amen :placz: :placz: boli mnie wszystko :placz: :placz: ale potem możesz zasiąść na grilla :diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Maga100 napisał(a):ale potem możesz zasiąść na grilla :diabloti: to ja juz wole wpasć do cię do galerii po poatrzeć taki wiesz dietetyczny grill hahahhahahahhahaha dzisiejsze sprztanie mnie WYKOŃCZYŁO ja taka delikatna taka krucha :diabloti: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 halo kruszynko...:razz: dawnom nie byla alem sie nawrocila i tera cie nie opuszcze:diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):halo kruszynko...:razz: dawnom nie byla alem sie nawrocila i tera cie nie opuszcze:diabloti: siem boje normalnie :nerwy: :errrr: :errrr: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):siem boje normalnie :nerwy: :errrr: :errrr: ty siem nie boj...ty sie przygotuj na me niespodziewane naloty....:loveu: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):szykuje kJakeJsy :cool3: o rzezuchu nie zapomnij:diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 a mam a mam gotowa jestem na przyjęcie niebezpiecznego dealera :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):a mam a mam gotowa jestem na przyjęcie niebezpiecznego dealera :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: calkowicie ci on ten dealer bezpieczny................................................ni ma jajek:diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Melduję się po znowu kilkudniowej nieobecności. Mam "coś" dla Debe. Ale muszę poczekać na jakiś wolny termin u mnie, bo to "coś", to muszę dać osobiście... A teraz niech sobie Debe myśli, co "to" może być... Na pewno nie wymyśli... Hahahaha... nie masz szans, Koffana... Pzdr. Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):calkowicie ci on ten dealer bezpieczny................................................ni ma jajek:diabloti: hehehehhehehe bezjajecznik bezpieczny ciekawe ciekawe :eviltong: Asiaczek napisał(a):Melduję się po znowu kilkudniowej nieobecności. Mam "coś" dla Debe. Ale muszę poczekać na jakiś wolny termin u mnie, bo to "coś", to muszę dać osobiście... A teraz niech sobie Debe myśli, co "to" może być... Na pewno nie wymyśli... Hahahaha... nie masz szans, Koffana... Pzdr. "to" dostane w dziub :cool3: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):Debe wpadnij do mnie posprzątać :diabloti: tak juz zawijam kiece i lece :diabloti: dealer napisał(a):bezjajecznik bezpiecznik:evil_lol: hahahhahahha UWAGA UWAGA JEDEN KFFIATEK IS DEAD na śmierć :placz: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):tak juz zawijam kiece i lece :diabloti: hahahhahahha UWAGA UWAGA JEDEN KFFIATEK IS DEAD na śmierć :placz: dlaczemu zabilas kfffiatka:crazyeye: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 sam się zabiła przez utopienie lub uduszenie pływał w doniczce baam się za mu za sucho i teraz został mi po niem badyl w sumie też ładny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 tak muszę to powiedziec jestem pogromcą tyranem i morderca biednych kffiatów doniczkowych w moim domu :placz: :placz: :placz: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):tak muszę to powiedziec jestem pogromcą tyranem i morderca biednych kffiatów doniczkowych w moim domu :placz: :placz: :placz: nie gadam więcej z Tobą :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hej, Morderczyni, to nie jest "dziób"... Pzdr. Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Hej, Morderczyni, to nie jest "dziób"... Pzdr. hahahhahah thx ;) no "to" ne wiem juz sama co to może być może podpowiedź :roll: :cool1: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 OK. Podpowiadam: NIE JEST "to" aparat fotograficzny... hihihi... i jest "to" z papieru... Pzdr. Quote
Recommended Posts