BBeta Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='dbsst']1. A mi sie to zdjęcie szczególnie podoba. Chociaż wszystkie są świetne i takich, które mnie urzekły jest o wiele więcej ;) Quote
Maga100 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='dbsst']pomocy........potrzebuje 4 zdjęć Szpilki do powieszenia na ścianie Będą wisiały w salonie 3 w antyramach i jedno w sypialnie to już choroba, wiesz? :diabloti: :diabloti: :diabloti: ja chcę to: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :loveu:cześć sis ....obiecuję że dziś spojrze krytycznym okiem na foty i wydam SWÓJ werdykt:evil_lol::eviltong: Quote
Ania-shira Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dbsst; [B napisał(a):[IMG] http://images21.fotosik.pl/281/e2c215df3a92e00a.jpg A mi się te 2 najbardziej podobaja :multi: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='paula_z']Cześć ślicznoto nie no nabija się ze mnie ZNÓW :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agga'] Etam zwariowałamPo prostu fajny pomysł tak cudownie będą sie czuć goście cały dom w fotszpilkach i szpilka z ozorem na kolanach :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Jeeee... To znaczy: jestem, jestem... hihihi:evil_lol: Pzdr. no witaj Królowo muła :multi: :evil_lol: [quote name='Vectra']a to co masz w avatarze ? też o tym myślałam ale to nadaje się do kuchni lub kibla jak się nie możesz skupić to dziala rozlużniająco :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='BBeta']A mi sie to zdjęcie szczególnie podoba. Chociaż wszystkie są świetne i takich, które mnie urzekły jest o wiele więcej ;) cieszy mnie że się pokrywają propozycje jest mi jakby łatwiej ;) dzięki [quote name='Maga100']to już choroba, wiesz? ja chcę to: hehehhe łe tam choroba poprostu samouwielbienie galopujace :evil_lol: Maga a w jakim formacie Ci wywołać :diabloti: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:cześć sis ....obiecuję że dziś spojrze krytycznym okiem na foty i wydam SWÓJ werdykt:evil_lol::eviltong: ta jaksne a bociany wejdą na ściany a kaczki będą miau miau robiły :evil_lol: [quote name='Ania-shira']A mi się te 2 najbardziej podobaja :multi: no ta druga kolorystycznie poszła by nad telewizor :roll: ta pierwsza może nad narożnik :roll: o dzi jakie to trudne to samouwielbienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziś Szpilka bawiła się z Cnotą 3 miesięczna gończą :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dziś Szpilka bawiła się z Cnotą 3 miesięczna gończą No to na co czekasz? Dawaj foty :cool3: Fajnie imie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 qrde zaglądam tu po raz setny od kiedy wstawiłaś fotki do wybrania i nie wiem co wybrać :shake: znowu powinnam się wkurzyć na siebi i nic nie napisać :lol: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 anetta napisał(a):No to na co czekasz? Dawaj foty :cool3: Fajnie imie :evil_lol: nie robiłam bo wyszłam na "chwilę" chora jestem nie leżę w łóżku i się nie ruszam z domu :roll: :evil_lol: malawaszka napisał(a):qrde zaglądam tu po raz setny od kiedy wstawiłaś fotki do wybrania i nie wiem co wybrać :shake: znowu powinnam się wkurzyć na siebi i nic nie napisać :lol: hahhahahah ta jasne pomocna dłoń dwa ;) :P Quote
Ewkaa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Rewelacyjne zdjęcie, jestem pod wrażeniem. jak zwykle;) Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ewkaa napisał(a):Rewelacyjne zdjęcie, jestem pod wrażeniem. jak zwykle;) no ale które to jest takie rewelacyjne???? :evil_lol: Quote
Agga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 tak cudownie będą sie czuć goście cały dom w fotszpilkach i szpilka z ozorem na kolanach Ja by bym była w niebo wzięta.:loveu: :multi: Quote
Ewkaa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 no ale które to jest takie rewelacyjne????Waszka- systkie są slicne:roll::razz: Quote
Agga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dlatego mówię DBSST dawaj wszystkie na tapetę. Ja nie zwariowałam :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ewkaa napisał(a):Waszka- systkie są slicne:roll::razz: no to co piszesz, że zdjęcie?? :eviltong::evil_lol: Quote
Ewkaa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 O maupa no łapie mnie za słówka. Waszka ty się przygotuj bo co innego będziesz łapała:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Ewkaa']O maupa no łapie mnie za słówka. Waszka ty się przygotuj bo co innego będziesz łapała:diabloti: jużem od dawna zwarta i gotowa :diabloti: Quote
Paula Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dbsst napisał(a):nie no nabija się ze mnie ZNÓW :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Kokietka :eviltong: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :oops:przeprowadziłam terapię antystresową i nie widzę zbyt wyraxnie ....nie wybiore dziś fotkow:eviltong: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ....mój spóźniony, werdykt..............dla mnie ta jedynka zza traw i 5 z jakimś kolesiem..........w tle witaj..........właścicielko mięsistej szpilki..... Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dzieńdoberek :buzi: Dominisiu, zdecydowanie to do sypialni - cudna fota.... można na nią patrzeć godzinami i sie nie znudzi :p Quote
dbsst Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Ewkaa napisał(a):Rewelacyjne zdjęcie, jestem pod wrażeniem. jak zwykle;) dzięki :multi: malawaszka napisał(a):no ale które to jest takie rewelacyjne???? :evil_lol: hahahhahahhaha Pomocna Dłoń Weszki wszystko kontrolująca :eviltong: Agga napisał(a):Ja by bym była w niebo wzięta.:loveu: :multi: eeeeeeeeeeeeeehe jasne ;) Ewkaa napisał(a):Waszka- systkie są slicne:roll::razz: hehhehe albo zwariowała albo boi się Weszki ;) Agga napisał(a):Dlatego mówię DBSST dawaj wszystkie na tapetę. Ja nie zwariowałam :diabloti: ahhaha kolejna zawriowała malawaszka napisał(a):no to co piszesz, że zdjęcie?? :eviltong::evil_lol: hahahahhaha Ewkaa napisał(a):O maupa no łapie mnie za słówka. Waszka ty się przygotuj bo co innego będziesz łapała:diabloti: ciekawe za co Weszka ma łapać :roll: :evil_lol: malawaszka napisał(a):jużem od dawna zwarta i gotowa :diabloti: mmmmmmm :cool3: paula_z napisał(a):Kokietka :eviltong: :diabloti: ta jasne oczywiście :mad: Alicjarydzewska napisał(a)::oops:przeprowadziłam terapię antystresową i nie widzę zbyt wyraxnie ....nie wybiore dziś fotkow:eviltong: hahhahahahha BeaC napisał(a):....mój spóźniony, werdykt..............dla mnie ta jedynka zza traw i 5 z jakimś kolesiem..........w tle witaj..........właścicielko mięsistej szpilki..... ten koles to mój koleś ;) Witaj Gosiek napisał(a):dzieńdoberek :buzi: Dominisiu, zdecydowanie to do sypialni - cudna fota.... można na nią patrzeć godzinami i sie nie znudzi :p dziękuje :multi: Quote
Ewkaa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 hehhehe albo zwariowała albo boi się Weszki Oświadczam publicznie- nie boję się Waszki:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ewkaa napisał(a):Oświadczam publicznie- nie boję się Waszki:diabloti: wpisz se w podpis coby nikt nie przeoczył :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:mła sis bliźniaczka:multi: jakos nie wierze..... ale dziewcze piekne...:loveu: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):jakos nie wierze..... ale dziewcze piekne...:loveu: :razz:co zaś ci dziołcha nie pasi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć koffana sis .......zmeczona jestem ......dostałam fajne info;) Quote
Recommended Posts