Ania-shira Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Rewelacyjne zdjęcia robisz :multi: a Twoja bokserka super na fotkach wychodzi i jak skacze :multi: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Do sypialni 5 jak najbardziej :loveu: Co do reszty :niewiem: Wszystkie :cool3: Quote
KaRa_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ja bym to do sypialnie wybrala:loveu:jest swietne albo zdjecie numer 5 z misiem tak jakos nastraja,ze odrazu chce sie isc spac Quote
Agga Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 dbsst powiem ci tak, że ja bym sobie cały pokój wytapetowała zdjęciami szpilki:diabloti: Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='madzia i medor']A gdzie '4':niewiem::diabloti: czepialska ;):diabloti: [quote name='madzia i medor']Ja stawiam na 1, choć nie jestem do końca przekonana :hmmmm: no i ja do sypialnie 1 wezme i może to z misiem gdzies je wcisne :/ TZ tylko mi jaja urrrrwie :evil_lol: [quote name='agabass']ale mordka całuśna Debe wiem co czujesz bo ja choruję od niepamiętnych czasów i też jestem na antybiolu zaatakowało mi tym razem zatoki jednym słowem lipa życzę Ci zrowia tos mnie nie pocieszyła muła droga :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']3 :multi: Jak sie szlaja niewiadomo gdzie i niewiadomo z kim to tak jest no właśnie cobym ja szalała a to tak samo się stało beż "imprezowego obciążenie" hahahha [quote name='Ania-shira']Rewelacyjne zdjęcia robisz :multi: a Twoja bokserka super na fotkach wychodzi i jak skacze :multi: dziękuje bardzo, to prawda moja bokserka jest jedna jedyna a jej największa zaleta to to że jest MOJA :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Do sypialni 5 jak najbardziej :loveu: Co do reszty :niewiem: Wszystkie :cool3: będzie chyba 1 i 5 sypialniane hahhahaha tak jasne wszystkie to w ogóle zrobie mauzoleum z mieszkania ;) [quote name='KaRa_TC'] Ja bym to do sypialnie wybrala:loveu:jest swietne albo zdjecie numer 5 z misiem tak jakos nastraja,ze odrazu chce sie isc spac ŚPIOCH ;) [quote name='Agga']dbsst powiem ci tak, że ja bym sobie cały pokój wytapetowała zdjęciami szpilki:diabloti: ZWARIOWAŁA nie mam aż tyle miejsca hahahhaha Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 nie dowiary jaka ja grzeczna dziewczynka prawda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jemiołek galopujacy hahahhahhaha :roll: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :razz:nie wiem która fotka ......wszystkie mi się podobują:loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie wiem która fotka ......wszystkie mi się podobują:loveu::loveu::loveu: nie no dziękuje za nieoceniona pomoc :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Justa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 szpilka mordujaca misia do sypialni:lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='dbsst']nie no dziękuje za nieoceniona pomoc :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::loveu::loveu::loveu:no przecie wiesz ...ja zawsze służę pomocą i poradą;) Doberek sistersjo ..i jak dzis samopoczucie Quote
e.v.a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 witanko:multi: baletnica:loveu: :crazyeye: babciu babciu jakiego kremu na zmarszczki uzywasz??:evil_lol: Quote
dbsst Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Justa'] szpilka mordujaca misia do sypialni:lol: :evil_lol: zdradze sekret to nie MIŚ to MYSZKA :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:no przecie wiesz ...ja zawsze służę pomocą i poradą;) Doberek sistersjo ..i jak dzis samopoczucie heheh tak Ala pomocna Dłoń ;) samopoczucie znacznie lepsze boli tylko gardło gorączki niet z tym, że DOPIERO WSTAŁAM :-o nie słyszałam nawet ja TZ wrócił.............oczywiście na giełde nie pojechałam pojechał tylko letko ciepły TZ i nic nie był w stanie wybrac ciekawe czemu :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']witanko:multi: baletnica:loveu: :crazyeye: babciu babciu jakiego kremu na zmarszczki uzywasz??:evil_lol: ślinbox świetny wiciąg z śliny bokserskiej dziewicy, Ważne żeby to był dziewiczy wyciąg wtedy ma się taki anielski wyglad :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 dbsst napisał(a): ślinbox świetny wiciąg z śliny bokserskiej dziewicy, Ważne żeby to był dziewiczy wyciąg wtedy ma się taki anielski wyglad :evil_lol: :evil_lol: :multi: cale szczescie ze mam boxdziewice w domu:errrr: :errrr: :errrr: Quote
dbsst Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 evaxon napisał(a)::multi: cale szczescie ze mam boxdziewice w domu:errrr: :errrr: :errrr: czyli ja wróżka z nad Wisły wróżę Ci długą młodość i zero zmarszczrk 20 złoty się należy i za wyciąg 180 czyli w sumie 200 :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 dbsst napisał(a):czyli ja wróżka z nad Wisły wróżę Ci długą młodość i zero zmarszczrk 20 złoty się należy i za wyciąg 180 czyli w sumie 200 :evil_lol: :evil_lol: :mdleje: no wiesz... z wnuczki bedziesz zdzierac kase??:mad: Quote
dbsst Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 no wiesz muszę mieć na prezent dla ukochanej wnusi na dzien dziecka :eviltong: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A ja mam dylemata, nie wiem ktore sa najlepsze :shake: Wybralas cos? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 dbsst napisał(a):no wiesz muszę mieć na prezent dla ukochanej wnusi na dzien dziecka :eviltong: :evil_lol: :obrazic: to jeszcze babcia nie zamowila czarnego bentleya??:crazyeye: :obrazic: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to musi TZ miał strasznego dylemata;) Quote
dbsst Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 anetta napisał(a):A ja mam dylemata, nie wiem ktore sa najlepsze :shake: Wybralas cos? :evil_lol: nie nie wybrałam i nie wybiore :placz: :placz: :placz: za duzo i w sumie nie takie fajne :evil_lol: Quote
Agga Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ZWARIOWAŁA nie mam aż tyle miejsca hahahhaha Etam zwariowałam:diabloti: Po prostu fajny pomysł:diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Jeeee... To znaczy: jestem, jestem... hihihi:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts