Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

kkkurna nie widze postu Ali:mad: tzn widze tera jak wlazlam w odpowiedz a jak juz wlazlam to odpowiem:)
dzien doberek:) gdzie cie wsyslo debe?

Posted

wessało mnie i wypluło

jestem chora straciłam głos NIE MOGE GADAĆ na szczescie moge pisać :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

PIKA fantastyczne niespodziewanki :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
:shock: ożeszty i jak sobie z tym radzisz???? :shake:

nie radze jestem zdołowana załamana i zła bo nie moge gadac ;(

wolałabym aby mi się jesc odechciało a nie pokarało mnie brakiem foni :placz:

jak odbieram telefon na mieście ni ema bata wszyscy obserwiejszyn cóz to za menel gada hahhahaha

Posted

dbsst napisał(a):

jak odbieram telefon na mieście ni ema bata wszyscy obserwiejszyn cóz to za menel gada hahhahaha

ooo biedna biedna Ty :shake: kiedy znowu będziesz na mieście - dryndne do Cie i pogadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa wybacz wybacz nie mogłam się powstrzymać :oops::diabloti: aaa tak w ogóle to śniło mi się, że chcesz bardzo mi sprzedać swojego canona :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo biedna biedna Ty :shake: kiedy znowu będziesz na mieście - dryndne do Cie i pogadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa wybacz wybacz nie mogłam się powstrzymać :oops::diabloti: aaa tak w ogóle to śniło mi się, że chcesz bardzo mi sprzedać swojego canona :evil_lol:

wszyscy sie smieją WŁAŚNIE DZWONIŁA TOWARZYSZKA PIKA "ZAPYTAĆ JAK SIĘ CZUJE" :mad: :mad: :mad: :mad:

Pika i co sądzisz na temat mojego słowiczego głosu :p

komu komu bo ide do domu :eviltong: :eviltong: :eviltong:

taaaaaaaak emila kce Ci sprzedać :cool1: no ciekawostka przyrodnicza :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
Pika i co sądzisz na temat mojego słowiczego głosu :p

Tego nie da się opisac :shake:
Debe poprzez swe struny glosowe wydziela z gardla wszystkie mozliwe oktawy oraz wszelkie mozliwe uczucia, przechodząc przez rzęrzenie po skowyt :roflt:

Glos slyszalam, ale z treści to niewiele do mnie dotarlo :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']nie radze jestem zdołowana załamana i zła bo nie moge gadac ;(

wolałabym aby mi się jesc odechciało a nie pokarało mnie brakiem foni :placz:

było tyle nie pic..........?:diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']wessało mnie i wypluło

jestem chora straciłam głos NIE MOGE GADAĆ na szczescie moge pisać :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

PIKA fantastyczne niespodziewanki :loveu::multi::multi::multi:oj dobrze że chocia pisać umiesz:razz:

Posted

paula_z napisał(a):
:obrazic:Byłaś i mnie nie odwiedziłaś :placz: Tylko jakieś pyrki poszłaś obierać :shake: :evil_lol:

byłam u Cię ale mi sie hm przez przypadek zamkneło jak wziełam do cytowania i juz nie mialam czasu otwierac :angryy:

Vectruninenieu nie wiem iedy teraz zobacze sie z Krówkiem :/ ale jak będę pamiętać to pozdrowie :D

Pikiniusiu chyba troche przesadzasz ;)

dziś juz jest lepiej w ogóle nie mówie ;)

Aguniu ja stałam po drugiej stronie emila ;) to mój szalony kumpal uczył psów sztuczenieczek :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']o matko!!! ale tutaj słodziusieńko..................czyżby to z dżemu???
witaj

taką mam nutelusiową galeryjeczkę prawda że słodziuteńko :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: