malawaszka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 cześć babo co mi zrobiła tylko jedną fote :evil_lol: Quote
Agga Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 dbsst ja tak tylko w kwestii przypomnienia. [SIZE="5"]ZLOT DOGOMANIAKÓW !!!!!!! Quote
agabass Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='dbsst']szczesliwa familia wąż ABS i król cześć debe super fotki z dogowatymi cmokasy dla Szpilkowej Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 DGm już działa chyba normalnie, posty nie znikają, prędkość też superasta. Tak więc ja już jestem. A gdzie jest Debe? pzdr. Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :loveu::loveu::loveu:sistersko mła......dzie jesteś:razz: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 kkkurna nie widze postu Ali:mad: tzn widze tera jak wlazlam w odpowiedz a jak juz wlazlam to odpowiem:) dzien doberek:) gdzie cie wsyslo debe? Quote
dbsst Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 wessało mnie i wypluło jestem chora straciłam głos NIE MOGE GADAĆ na szczescie moge pisać :cool3: :evil_lol: :evil_lol: PIKA fantastyczne niespodziewanki :loveu: Quote
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dbsst napisał(a):straciłam głos NIE MOGE GADAĆ :shock: ożeszty i jak sobie z tym radzisz???? :shake: Quote
dbsst Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 malawaszka napisał(a)::shock: ożeszty i jak sobie z tym radzisz???? :shake: nie radze jestem zdołowana załamana i zła bo nie moge gadac ;( wolałabym aby mi się jesc odechciało a nie pokarało mnie brakiem foni :placz: jak odbieram telefon na mieście ni ema bata wszyscy obserwiejszyn cóz to za menel gada hahhahaha Quote
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dbsst napisał(a): jak odbieram telefon na mieście ni ema bata wszyscy obserwiejszyn cóz to za menel gada hahhahaha ooo biedna biedna Ty :shake: kiedy znowu będziesz na mieście - dryndne do Cie i pogadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa wybacz wybacz nie mogłam się powstrzymać :oops::diabloti: aaa tak w ogóle to śniło mi się, że chcesz bardzo mi sprzedać swojego canona :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka']ooo biedna biedna Ty :shake: kiedy znowu będziesz na mieście - dryndne do Cie i pogadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa wybacz wybacz nie mogłam się powstrzymać :oops::diabloti: aaa tak w ogóle to śniło mi się, że chcesz bardzo mi sprzedać swojego canona :evil_lol: wszyscy sie smieją WŁAŚNIE DZWONIŁA TOWARZYSZKA PIKA "ZAPYTAĆ JAK SIĘ CZUJE" :mad: :mad: :mad: :mad: Pika i co sądzisz na temat mojego słowiczego głosu :p komu komu bo ide do domu :eviltong: :eviltong: :eviltong: taaaaaaaak emila kce Ci sprzedać :cool1: no ciekawostka przyrodnicza :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dbsst napisał(a): Pika i co sądzisz na temat mojego słowiczego głosu :p Tego nie da się opisac :shake: Debe poprzez swe struny glosowe wydziela z gardla wszystkie mozliwe oktawy oraz wszelkie mozliwe uczucia, przechodząc przez rzęrzenie po skowyt :roflt: Glos slyszalam, ale z treści to niewiele do mnie dotarlo :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agnes'] wszyscy przezyli?:crazyeye::eviltong::lol: Ty nie za bardzo oberwałas tym kijeczkiem??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dbsst']nie radze jestem zdołowana załamana i zła bo nie moge gadac ;( wolałabym aby mi się jesc odechciało a nie pokarało mnie brakiem foni :placz: jak odbieram telefon na mieście ni ema bata wszyscy obserwiejszyn cóz to za menel gada hahhahaha było tyle nie pic..........?:diabloti: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dbsst']wessało mnie i wypluło jestem chora straciłam głos NIE MOGE GADAĆ na szczescie moge pisać :cool3: :evil_lol: :evil_lol: PIKA fantastyczne niespodziewanki :loveu::multi::multi::multi:oj dobrze że chocia pisać umiesz:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='PIKA']Mam prezenta dla Ciebie :loveu: ale pieknie....... cudne......:diabloti: Quote
Paula Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :obrazic:Byłaś i mnie nie odwiedziłaś :placz: Tylko jakieś pyrki poszłaś obierać :shake: :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 paula_z napisał(a)::obrazic:Byłaś i mnie nie odwiedziłaś :placz: Tylko jakieś pyrki poszłaś obierać :shake: :evil_lol: byłam u Cię ale mi sie hm przez przypadek zamkneło jak wziełam do cytowania i juz nie mialam czasu otwierac :angryy: Vectruninenieu nie wiem iedy teraz zobacze sie z Krówkiem :/ ale jak będę pamiętać to pozdrowie :D Pikiniusiu chyba troche przesadzasz ;) dziś juz jest lepiej w ogóle nie mówie ;) Aguniu ja stałam po drugiej stronie emila ;) to mój szalony kumpal uczył psów sztuczenieczek :evil_lol: Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 o matko!!! ale tutaj słodziusieńko..................czyżby to z dżemu??? witaj Quote
dbsst Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='BeaC']o matko!!! ale tutaj słodziusieńko..................czyżby to z dżemu??? witaj taką mam nutelusiową galeryjeczkę prawda że słodziuteńko :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 jeszcze tylko to doopeczkowe foto i spadam się wylegiwać znowu nie mam głosu a jauz zaczełam mówić troche :roll: Quote
Recommended Posts