dbsst Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:cześć sis super foteczki z brykającym doziem uczyliśmy dozia skoku przez przeszkode ale czy nam wyszło hmmm :roll: :evil_lol: malawaszka napisał(a):bhahahaha o masz!!! zapomniałam się z tego całego oczekiwania, pakowania - wiesz mus się dobrze przygotować :loveu::razz: tylko koniecznie ogól klate plecy i przedramiona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: madzia i medor napisał(a):Ile cudnych foteczek DZIĘKUJEMY olcha napisał(a): Świetne fotki :lol: Kto się tak poświęcał? Nasz przyjaciel który zawsze ma "za zadanie" zmęczyc psa ;) Alicjarydzewska napisał(a):Domi Sistersjo jaki masz ćliczny opisik na GIE:evil_lol: hihihihi no wiesz wyliczanka prawde Ci powie ;) Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:pisałam posta i zaginął:angryy: Domi masz ćliczny opisik na Giegie a właśnie ze jest :eviltong: gochgoch napisał(a):dawno u Was nie byłam, a tu tyle pięknych zdjęć no np. tu jaka dziewczynka ładna.. a te dogi....uwielbiam je...i jeszcze tak zfocone...ech...niemogłam się napatrzeć szalone....!!!! a maluch... i z tym dużym..cudo!!! oni są tacy sami, a to taki dzieciak krótko mówiąc wszystko to rewelka!!!! zazdroszczę szerokich, psich kontaktów.... pozdrawiamy!!!! D Z I Ę K U J E M Y Quote
dbsst Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 własnie wróciłam ze spaceru z Hipkiem...................był Amigo i.................... Biżu sharpejka :loveu: ciekawe jak sie podobało naszej ukochanej Pice kuśty nodze :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gochgoch Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 dbsst napisał(a):własnie wróciłam ze spaceru z Hipkiem...................był Amigo i.................... Biżu sharpejka :loveu: ciekawe jak sie podobało naszej ukochanej Pice kuśty nodze :roll: :evil_lol: :evil_lol: jesuuu ami Hugol tez właśnie zaczął kuśtykać...a to juz ze 3 godziny po bieganiu....:shake: Quote
dbsst Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 chciałam napisać sprostowanie.................................................. INTI MA JAJKA..............................juz mu spełzły hahahhaha tylko slepa ciotka ich nie widziała...........:lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 /quote] he he he a mnie sie podoba ten zgrany atak na ................zakapturzonego.....................myśłałam, ze tylko bulki wskakuja niespodziewanie na plecy w trakcie"świńskiego pędu"...............o jakże się myliłam....dogi też.............:cool3::cool3::cool3: Quote
bonita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 dbsst napisał(a):specjalnie dla Piki ;) Jakie śliczne, grzecne pieski macie:loveu: :loveu: :loveu: Witaj sis Debe:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 czesc .. jestem tu juz nie licze ktory raz..... i proowalam zostawic mnostwo sladow.....ale juz nic nie powiem bo to dogo :angryy: :angryy: :angryy: zjada i połyka posty , nie pokazuje ich..... i juz teraz to tylko chce zeby zostal slad ze bylam...bo juz to cytowanie mi nie wychodzi..... a chcialam powiedziec ze ta fota z tym dogiem na plecach z patykiem jest rewelacyjna........:loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 ale zaje............ste foty:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o Quote
Miga Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Foty świetne. Ileż w nich expresji ;) Świetne musi być uczucie posiadanie na plecach kilkudziesięciu kg :D Quote
gochgoch Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 jesuuu jaka sielanka...:loveu: i to cudo :loveu::loveu::loveu::loveu: no król ma bardzo Hugolinowy kolor...bardzo mię się podoba!!!! mogłabym go zabrać? Quote
Alicja Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 :angryy::angryy::angryy:byłam tu i pisałam ....................wrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: Quote
Pysia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witaj córciu :loveu: Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Ale robisz cudne fotki znowu :multi: Przyjedź maupo jedna pofocić gadziny zanim je wrzucę na grila :diabloti: Będziemy mieć pamiatke :evil_lol: Wyraźną i ładną ;) Quote
dbsst Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):cześć sis super foteczki z brykającym doziem dzięki sisterko jak pakowanie :D :multi: malawaszka napisał(a):bhahahaha o masz!!! zapomniałam się z tego całego oczekiwania, pakowania - wiesz mus się dobrze przygotować mam wrażenieni ze juz odpowiadałam na tego posta :roll: :razz: olcha napisał(a): Świetne fotki Kto się tak poświęcał? i na tego też :roll: Alicjarydzewska napisał(a):pisałam posta i zaginął Domi masz ćliczny opisik na Giegie upsssssssss mam flesh becka :-o gochgoch napisał(a):dawno u Was nie byłam, a tu tyle pięknych zdjęć no np. tu jaka dziewczynka ładna.. a te dogi....uwielbiam je...i jeszcze tak zfocone...ech...niemogłam się napatrzeć..szalone....!!!! a maluch... i z tym dużym..cudo!!! oni są tacy sami, a to taki dzieciak krótko mówiąc wszystko to rewelka!!!! zazdroszczę szerokich, psich kontaktów.... pozdrawiamy!!!! i na tego ospowiadałam tylko gdzie te odpowiedzi są :shake: :roll: :-o w skrócie dziękuje ;) Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc .. jestem tu juz nie licze ktory raz..... i proowalam zostawic mnostwo sladow.....ale juz nic nie powiem bo to dogo zjada i połyka posty , nie pokazuje ich..... i juz teraz to tylko chce zeby zostal slad ze bylam...bo juz to cytowanie mi nie wychodzi..... a chcialam powiedziec ze ta fota z tym dogiem na plecach z patykiem jest rewelacyjna........ to dogo takie postożerne :angryy: ewelinabuck napisał(a):ale zaje............ste foty nie no dziękuje Pysia napisał(a):Witaj córciu Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Ale robisz cudne fotki znowu Przyjedź maupo jedna pofocić gadziny zanim je wrzucę na grila Będziemy mieć pamiatke Wyraźną i ładną witaj PtYSIU mamammamaninminsiu fotki kluseczek z grila są całkiem interesująca prospozycja ;) mogłabym przyjechać ale dopiero koniec czerwca poczatek lipca bo teraz nie mam jak :placz: a wtedy kluseczki będą już armatami i to dotego okupującymi nowe domki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Cześć debe! Jak zawsze na fotki nie mogę się napatrzeć!!! Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 yyyyyyy co moge powiedziec calkiem ciekawe zdjecie :D:D:D:D Quote
Jupi Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 boskie fotki:loveu: , zmasowany atak na zakapturzonego rewelka:evil_lol: zazdroszcze Wam tych spacerków;) Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 :loveu::loveu::loveu:witaj sis.....mła koffana:loveu: Quote
Pysia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 O jakie prezenty :multi: Moje dziecko z Intim i Szpilką :loveu: Chociaż zmierzła to jednak ją chyba lubię :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Dziecko moje wiesz że gadasz jakimś dziwnym językiem? :evil_lol: Wiesz...;) A tak w ogóle to gdzieś Ty? Quote
Recommended Posts