malawaszka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 hahahha Yeti zyje :evil_lol: świetne jak zawsze foty :klacz: :loveu: Quote
Jupi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 cud świata:loveu: :loveu: :loveu: prześliczniasty:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Witaj moja rówieśniczko :loveu: A co ona taka zdziwiona? :grin: Quote
Agnes Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 debe - pw odebralas? bo ciiisza...no chyba, ze nic nie dotarlo? Quote
BeaC Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Witaj moja rówieśniczko :loveu: ...................czyżby patolek czy piłeczka miała być Szpilce rzucona???? świetna minka!!!!!!!! Quote
dbsst Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='paula_z']Mamma mia ;) Wielka stopa :lol: Jakiś taki sponiewierany na tej fotce :evil_lol: Maaaaaało tych zdjęć :cool1: Na pewno masz więcej :diabloti: sie tak jakos sponiewierała wielka stopa ja nie wiem :evil_lol: mamam ale musze pozmniejszać hahahha :razz: [quote name='malawaszka']hahahha Yeti zyje :evil_lol: świetne jak zawsze foty :klacz: :loveu: czesc Weszko dziękuje jak miło ze jesteś miła ale to mnie dziwi mocno ze az tak czyzby euforia przysłaniała Ci oczy :lol: wiem ze odliczasz dni i minuty do naszego spoatkania po latach ale nie przesadzaj :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Jupi'] cud świata:loveu: prześliczniasty:loveu: szkoda ze ma jedną wade PIKE która nie chce mi go ODDAĆ :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Witaj moja rówieśniczko A co ona taka zdziwiona? heheheh my nastolatki MUSIMY trzymac się razem :evil_lol: to nie zdziwienie to KACZUCHA :evil_lol: [quote name='Agnes']debe - pw odebralas? bo ciiisza...no chyba, ze nic nie dotarlo? odpisałam i wczoraj i dziś jeszcze raz :roll: mam nadzieje ze dojdzie jak nie to zachcacz mnie na gg :p [quote name='BeaC'] ...................czyżby patolek czy piłeczka miała być Szpilce rzucona???? świetna minka!!!!!!!! no własnie nic nie miało byc rzucone ona odkleiła się od drąga i spadła z taka miną:evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Amigo gdzie jest dog :roll: :roll: :roll: Quote
dbsst Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Szpilka i JEJ dogi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: między dogami :evil_lol: :evil_lol: o jednej takiej co plackiem na trawie została fiu fiu jaka lala Quote
dbsst Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 kooooooooooooooooooooooooooosmita ej duży ta ruda lala będzie moja jak tylko mi jajka zejdą a swoje miejsce :eviltong: oj dobra troche przesadziłem :lol: słowo ze nawet o niej nie pomysle no nie gniewaj sie ona nawet nie jest w moim guscie chodz napadniemy na moja mamcie i zaliżemy ja albo przewrocimy co :cool3: Quote
dbsst Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jestem bardzo zły dog Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 dbsst napisał(a):heheheh my nastolatki MUSIMY trzymac się razem :evil_lol: to nie zdziwienie to KACZUCHA :evil_lol: Tak jest! Szczególnie, że wokoło kreci się wiele ekscentrycznych osobowości :shake: WARIATKI :evil_lol: Fotki boskie ;) Quote
dbsst Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Tak jest! Szczególnie, że wokoło kreci się wiele ekscentrycznych osobowości :shake: WARIATKI :evil_lol: Fotki boskie ;) trudne słowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: idą idą jeden z pała drugi z dzida :evil_lol: Szpilka jest bardzo dozia hahahha Quote
dbsst Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 jamnik Fredek koleś ale jestes mały mniejszy niz ja :crazyeye: i mój pies bo w końcu to tańczącej z badylem galeria :loveu: :lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 dbsst napisał(a):trudne słowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To nie na Twoje możliwości debe, wybacz :evil_lol::evil_lol: Co ona zamierza zrobić z tym badylem? :eviltong: "Pancia! Moge go sobie wziąsc, mogę?" Quote
dbsst Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To nie na Twoje możliwości debe, wybacz :evil_lol::evil_lol: Co ona zamierza zrobić z tym badylem? :eviltong: "Pancia! Moge go sobie wziąsc, mogę?" hehehehehhe czekaj zajrze do słownika ;) to raczej taniec z badylkiem patrz jaki delikatny bieg ;) spadam spac paaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :multi::multi::multi:cześć sis super foteczki z brykającym doziem Quote
malawaszka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 dbsst napisał(a): czesc Weszko dziękuje jak miło ze jesteś miła ale to mnie dziwi mocno ze az tak czyzby euforia przysłaniała Ci oczy :lol: wiem ze odliczasz dni i minuty do naszego spoatkania po latach ale nie przesadzaj :evil_lol: :evil_lol: bhahahaha o masz!!! zapomniałam się z tego całego oczekiwania, pakowania - wiesz mus się dobrze przygotować :loveu::razz: Quote
olcha Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 dbsst napisał(a)::loveu: :klacz: :klacz: :klacz: Świetne fotki :lol: Kto się tak poświęcał? Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ;)Domi Sistersjo jaki masz ćliczny opisik na GIE:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 :diabloti:pisałam posta i zaginął:angryy::angryy::angryy: Domi masz ćliczny opisik na Gie:evil_lol:gie Quote
gochgoch Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 dawno u Was nie byłam, a tu tyle pięknych zdjęć:crazyeye: no np. tu jaka dziewczynka ładna.. a te dogi....uwielbiam je...i jeszcze tak zfocone...ech...niemogłam się napatrzeć..:loveu: szalone....!!!! a maluch...:mdleje: i z tym dużym..cudo!!!:loveu::loveu::loveu: oni są tacy sami, a to taki dzieciak :evil_lol::evil_lol: krótko mówiąc wszystko to rewelka!!!! zazdroszczę szerokich, psich kontaktów.... pozdrawiamy!!!! Quote
Recommended Posts