PIKA Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pysia napisał(a):Jeżeli chodzi o Dominike to moja wrodzona kultura nie pozwala mi komentować ręki Dominiki zmierzającej w wiadomym kierunku ......:mad: Dominika Wam po prostu macha świntuchu :mad: Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pysia napisał(a):Jeżeli chodzi o Dominike to moja wrodzona kultura nie pozwala mi komentować ręki Dominiki zmierzającej w wiadomym kierunku ......:mad: :grin::grin::grin: a fee debe a feee Quote
Maga100 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Vectra']Ciebie też :crazyeye::crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciebie też :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Maga100']ciebie też :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no nie powiesz mi że i Ciebie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Vectra napisał(a):no nie powiesz mi że i Ciebie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: o jezusie i Ciebie?!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='malawaszka']o jezusie i Ciebie?!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye:no ......co Wy .....to Domi tak wszystkich:oops::diabloti::diabloti::diabloti: cześć Sis:loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='PIKA']Dominika Was pozdrawia :evil_lol: Świetne pozdrowionka :grin: ( nie machaj zbyt mocno:cool3::evil_lol:) Witaj sister z talentem foto :multi: Quote
BeaC Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='PIKA']Dominika Was pozdrawia :evil_lol: ..................ooooooooooooooo jakie fajne spodkunikowe...pomachanka:diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Powiem szczerze że w pierwszej chwili pomyślałam że to jakaś nastolatka siedzi pod doziem :evil_lol: Gały mi wylazły jak czytałam dalej :lol: Quote
dbsst Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='paula_z'] Na oryginale musi pięknie widać te mele niooooooooooooooooo te melindy sa iiiiiiiiiii słodkie :evil_lol: :multi: [quote name='KaRa_TC'] Ladne usmieszki oj ladne pełne miłosci i zrozumienia :evil_lol: [quote name='BeaC'].jakie superaśne foty!!!!!!!!! ..a tak wogóle...to skąd Ty bierzesz tyle dogów...................ja w całym swoim zyciu..widziałam ..............................dwa wiesz jakoś tak się zadogowaciło w mych okolicach :multi: [quote name='Alicjarydzewska'] ale ta jest odlotowa hehehehhehehee dzieks :evil_lol: [quote name='evaxon']one sie napewno kochaja tak naprawde to sie kochaja jak się wyprowadzi Dante to Scooby chyba osiwieje nie będzie mieć juz swojego doga :evil_lol: [quote name='ferraribox']Jaka fotka!!!!!!!Tak ująć psy to sztuka SUPER po pierwsze WITAM W MOICH SKROMNYCH PROGACH :multi: :multi: po drugie bardzo dziękuje Quote
dbsst Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='madzia i medor']Cóż za uśmiechy do sensodyne chciali ich atrudnić :evil_lol: [quote name='malawaszka']Kochana moja za co mnie tak kochałas wczoraj??? foty milutkich malutkich pieseczków rewelaaaa a tak se jakos pokochałam ;) dziekujemy :eviltong: [quote name='Vectra']Ciebie też :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Behemot'] Boskie, po prostu boskie :loveu::loveu::loveu: Słodziutkie psiunieczki, sama łagodność :loveu: Debe, stanowczo powinnaś wydać jakiś album ze swoimi zdjęciami :modla: Kochana czy Ty oby nie przesadzasz z tym albumem :roll: napewno zrobie album jak zaczne robic foty które MNIE SATYSFAKCJONUJĄ :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::'] No ja odpłynęłam :evil_lol: Ale tam u Ciebie dogowato, ja to tylko na wystawach te fafle podziwiam :roll: I na mistrzowskich zdjęciach :loveu::loveu: hehehhehehe przedogawiam się ;) [quote name='malawaszka']bhahaha nooo:evil_lol: - qrde a więc jednak nie jestem wyjątkowa :placz: ino mnie już nie było - a Ty byłaś?? i powiedziła Ci za co??:lol: jak nie jesteś jestes nawyjątkowa :cool1: :p [quote name='Vectra']że mnie kocha :loveu: :loveu: :loveu: i takie tam wredna maupo itp czułości :evil_lol: :evil_lol: hahahahtak od serca poszeptałam Ewunininnninuni:lol: Quote
dbsst Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahahahaha No to Dominika wpadłaś po uszy :diabloti: Ona mnie wczoraj też kochała :evil_lol: Aż do tej pory wątpię w siebie....:diabloti: hahahhahahhahahhaha oj juz dawno wpadłam. hahahhaha jak zalogowałam się na dogo t ojuz zostało tylko topienie sie w uzaleznieniu hahahhaha [quote name='anetta']Debesciaku, wiesz ze te foty to sa rewelacjne? Zwlaszcza ta:razz: :thumbs: Anetko bardzi Ci dziękuje :multi: [quote name='PIKA']Dominika Was pozdrawia :evil_lol: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahhahahhaha nie miałam niecnych zamiarów Amigo dla mnie jak SYN Quote
dbsst Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='KaRa_TC']Fajne miejsce do pozdrawiania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mła koffana sistersja:loveu::loveu::loveu: [quote name='paula_z']Pozdrowienia spod kunia :razz: [quote name='evaxon']taki duzy pies a taki mały ... :niewiem::evil_lol: [quote name='madzia i medor']Buhahahaha Ewka, a Ty jak zawsze tylko o jednym:diabloti: [quote name='Pysia']Ja tez przez moment myślałam że to suka :diabloti: [quote name='madzia i medor']Wstydźcie się dziewczyny, wstydzcie:shake: :shake: Zamiast podziwiać Dominiczkę, to Wam od razu gały w jedno ino miejsce się kierują:shake: :diabloti: [quote name='PIKA']No i nabijają się z przyrodzenia biednego pieska :mad: A on taki mlodziutki jeszcze jest :shake: Jeszcze mu urośne :diabloti: [quote name='Pysia']Jeżeli chodzi o Dominike to moja wrodzona kultura nie pozwala mi komentować ręki Dominiki zmierzającej w wiadomym kierunku ......:mad: [quote name='madzia i medor']Pysiu, litości, bo umrem ze śmiechu:evil_lol: :evil_lol: [quote name='PIKA']Dominika Wam po prostu macha świntuchu :mad: [quote name='evaxon']:grin::grin::grin: a fee debe a feee jednym słowem WARIATKI Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 :multi::multi::multi:hey sis ..........to jeszcze kilka dzionków i siem spotkamy:eviltong: Quote
dbsst Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Maga100']ciebie też [quote name='Vectra']no nie powiesz mi że i Ciebie [quote name='malawaszka']o jezusie i Ciebie?!!!! [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no ......co Wy .....to Domi tak wszystkich cześć Sis hahahhahahahhaha i o co jej tak w ogóle chodzi tej D [quote name='bonita']Świetne pozdrowionka :grin: ( nie machaj zbyt mocno:cool3::evil_lol:) Witaj sister z talentem foto :multi: normalnie normalnie normalnie.......................nie macham tak mocno ;) [quote name='dreamer']:turn-l: cześć! :bye: jak to miło komus raodsc sprawić ;) [quote name='Jupi'] jakie te łowcarki się małe porobiły:evil_lol: ja nie wiem takie malunie łowcarecki sa teraz na świecie ;) [quote name='BeaC']..................ooooooooooooooo jakie fajne spodkunikowe...pomachanka fajny mały dozio wział i mnie starał sie zasłonić :cool3: ale sie nie dałam [quote name=':: FiGa ::']Powiem szczerze że w pierwszej chwili pomyślałam że to jakaś nastolatka siedzi pod doziem Gały mi wylazły jak czytałam dalej kochane uczyc sie proszę od Figi :loveu: ja nastolatka :loveu: [quote name='Agga']dbsst fantastyczne zdjęcia. dziękuje [quote name='agabass']ale groźniaste piechy fiu fiu fiu brytany z krwi i z Sadów :evil_lol: [quote name='lothia']hahahaha,totalna załamka,co mu zrobiłas? obkreciłam go w kolo obiektywu hahahhaha [quote name='Alicjarydzewska']hey sis ..........to jeszcze kilka dzionków i siem spotkamy:eviltong: juz za chwileczke juz za momencik mam wolny cały weekend :D Quote
dbsst Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 a oto kilka moich fot które sie dubluja z Pikowymi :placz: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hipo mała stópka:evil_lol: Quote
olcha Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='PIKA'] Buahahahaha boskiee! Ale mnie dawniście nie było :oops: Quote
dbsst Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Olcha to były tz rozmowy prez doga hahahhahah no daaaaaaaaaaaaaaaawno bardzo Pani nie było :mad: :evil_lol: :roll: :roll: :roll: trzy miesięczny dożek jest wielkości mojej Szpilki :evil_lol: :evil_lol: na lewo patrz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 cholernie ciężko jest umieścic dwa dogi na jednym zdjęciu jeśli jeden z dogów jest bardzo duży a drugi bardzo mały :roll: buzi buzi :evil_lol: cała Szpilka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i na dowidzenie misz masz Quote
Paula Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='dbsst']Hipo mała stópka:evil_lol: Mamma mia ;) Wielka stopa :lol: Jakiś taki sponiewierany na tej fotce :evil_lol: Maaaaaało tych zdjęć :cool1: Na pewno masz więcej :diabloti: Quote
Recommended Posts