Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Maga100']a 2 maja to święto Flagi Państwowej i też będziemy je czcić :diabloti: no i 3 to samo - zakaz spożywania napojów ciężkich :diabloti: ale za to obwieziemy was po wszystkich kościołach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Maga100']oczywiscie :shake: w moim domu alkoholu nie uwidzisz. Do mojego domu alkohol wstępu nie ma. Alkohol zło czyni. I Radio Maryja mi zabroniło :diabloti: I ksiądz probiszcz tez :diabloti: l.......AMENT:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra'] ale za to obwieziemy was po wszystkich kościołach :loveu: :loveu: :loveu: i okolicznych kapliczkach, pod którymi będziemy z Ewunią śpiewać religijne pieśni :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Maga100']i okolicznych kapliczkach, pod którymi będziemy z Ewunią śpiewać religijne pieśni :loveu: :loveu: :loveu: u mnie na wsi kapliczek jest pod dostatkiem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ojciec Dyrektor mnie nie pozwala pić więc ja nie wiem skąd u Was ciągle ten temat w kółko jest wałkowany :shake: w końcu zostanie mi zabronione korzystanie z tego pogańskiego forumu :shake: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 malawaszka napisał(a):Ojciec Dyrektor mnie nie pozwala pić więc ja nie wiem skąd u Was ciągle ten temat w kółko jest wałkowany :shake: w końcu zostanie mi zabronione korzystanie z tego pogańskiego forumu :shake: ja myślę że to forum nie jest jeszcze aż takie złe :cool1: gorsze te gg i skype :shake: tu sama napiszę do OD by ci zabronił korzystać z tych ustrojstw :cool1: zrobię wszytsko co w mojej mocy by Cię uchronić od zła tego świata :angryy: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Vectra napisał(a):ja myślę że to forum nie jest jeszcze aż takie złe :cool1: gorsze te gg i skype :shake: tu sama napiszę do OD by ci zabronił korzystać z tych ustrojstw :cool1: zrobię wszytsko co w mojej mocy by Cię uchronić od zła tego świata :angryy: qrcze mówisz, że gorsze gie i skype?? to ja chyba sama po prostu zrezygnuję z użytkowania tych wytworów szatana :roll: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='malawaszka']qrcze mówisz, że gorsze gie i skype?? to ja chyba sama po prostu zrezygnuję z użytkowania tych wytworów szatana :roll::diabloti::diabloti::diabloti:tak tak zrezygnuj ....nie ma to jak esesmanki:eviltong: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:tak tak zrezygnuj ....nie ma to jak esesmanki:eviltong: o szalatanie do złego dziewice namawiasz :mad: :mad: :mad: Weszka telefon też wytwór szatana , spal na stosie :cool1: niech pan nasz najwyższy ma was w swojej opiece :bigok: :loveu: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:tak tak zrezygnuj ....nie ma to jak esesmanki:eviltong: telefon to jedno z gorszych narzędzi szatana więc już dawno go utopiłam w wodzie święconej :p Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Vectra napisał(a): Weszka telefon też wytwór szatana , spal na stosie :cool1: OD zabronił mi się bawić zapałkami :shake: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='malawaszka']telefon to jedno z gorszych narzędzi szatana więc już dawno go utopiłam w wodzie święconej :p:diabloti:o niedźwięczna ...on tam pewno jeszcze bulka....uratuj to stworzenie:diabloti: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:o niedźwięczna ...on tam pewno jeszcze bulka....uratuj to stworzenie:diabloti: nie da się :shake: za późno :shake: wyzionął już ducha :shake: bo.... bo... bo ja bałam się łożyć rękę do tej święconej :placz: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:o niedźwięczna ...on tam pewno jeszcze bulka....uratuj to stworzenie:diabloti: o matko trzymajta mnie bo padne :shake: :shake: pedagog do złego dziecko namawia :shake: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']o matko trzymajta mnie bo padne :shake: :shake: pedagog do złego dziecko namawia :shake::mad::mad::mad:co do złego co do zlego....że mu antenka zamiast skrzydeł wyrosła to od razu unicestwić .......uratować nakazuwam:cool1: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:co do złego co do zlego....że mu antenka zamiast skrzydeł wyrosła to od razu unicestwić .......uratować nakazuwam:cool1: no jasne już ratowac bo antene ma :shake: :shake: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']no jasne już ratowac bo antene ma :shake: :shake::placz::placz::placz:oj jak ja dziecko wychowałam....:diabloti: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:oj jak ja dziecko wychowałam....:diabloti: no nie :diabloti: kanalia karmiona własnym cycem i jaka podła wyrosła :diabloti: :diabloti: ciekawe co płyneło z tego cyca :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']no nie :diabloti: kanalia karmiona własnym cycem i jaka podła wyrosła :diabloti: :diabloti: ciekawe co płyneło z tego cyca :razz: :evil_lol::crazyeye:jak co .....dykta:diabloti: Quote
BeaC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ...........................weszłam:crazyeye:................poczytałam:crazyeye:..............(zwariowały czy coi????)..................popukałam się w głowę.:crazyeye: O 1 w nocy tak pie#$@%ć zamiast spać..................:shake::shake::shake::shake:nie wstaja chyba o 5 rano:razz::razz::razz: Quote
dbsst Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 eeeeeeeeeeeee coraz częściej ostatnio mnie się to zdarza BRAK MI SŁÓW drogie pobozne kobiety AMEN Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='dbsst']eeeeeeeeeeeee coraz częściej ostatnio mnie się to zdarza BRAK MI SŁÓW drogie pobozne kobiety AMEN:razz:a cóż cie tak dziwi sistersjo mła:loveu: Quote
Recommended Posts