Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']a 2 maja to święto Flagi Państwowej i też będziemy je czcić :diabloti:
no i 3 to samo - zakaz spożywania napojów ciężkich :diabloti:

ale za to obwieziemy was po wszystkich kościołach :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Maga100']oczywiscie :shake:
w moim domu alkoholu nie uwidzisz. Do mojego domu alkohol wstępu nie ma.
Alkohol zło czyni.
I Radio Maryja mi zabroniło :diabloti:
I ksiądz probiszcz tez :diabloti: l.......AMENT:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
ale za to obwieziemy was po wszystkich kościołach :loveu: :loveu: :loveu:

i okolicznych kapliczkach, pod którymi będziemy z Ewunią śpiewać religijne pieśni :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']i okolicznych kapliczkach, pod którymi będziemy z Ewunią śpiewać religijne pieśni :loveu: :loveu: :loveu:
u mnie na wsi kapliczek jest pod dostatkiem :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ojciec Dyrektor mnie nie pozwala pić więc ja nie wiem skąd u Was ciągle ten temat w kółko jest wałkowany :shake: w końcu zostanie mi zabronione korzystanie z tego pogańskiego forumu :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ojciec Dyrektor mnie nie pozwala pić więc ja nie wiem skąd u Was ciągle ten temat w kółko jest wałkowany :shake: w końcu zostanie mi zabronione korzystanie z tego pogańskiego forumu :shake:

ja myślę że to forum nie jest jeszcze aż takie złe :cool1: gorsze te gg i skype :shake:
tu sama napiszę do OD by ci zabronił korzystać z tych ustrojstw :cool1:
zrobię wszytsko co w mojej mocy by Cię uchronić od zła tego świata :angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
ja myślę że to forum nie jest jeszcze aż takie złe :cool1: gorsze te gg i skype :shake:
tu sama napiszę do OD by ci zabronił korzystać z tych ustrojstw :cool1:
zrobię wszytsko co w mojej mocy by Cię uchronić od zła tego świata :angryy:

qrcze mówisz, że gorsze gie i skype?? to ja chyba sama po prostu zrezygnuję z użytkowania tych wytworów szatana :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']qrcze mówisz, że gorsze gie i skype?? to ja chyba sama po prostu zrezygnuję z użytkowania tych wytworów szatana :roll::diabloti::diabloti::diabloti:tak tak zrezygnuj ....nie ma to jak esesmanki:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:tak tak zrezygnuj ....nie ma to jak esesmanki:eviltong:
o szalatanie do złego dziewice namawiasz :mad: :mad: :mad:
Weszka telefon też wytwór szatana , spal na stosie :cool1:

niech pan nasz najwyższy ma was w swojej opiece :bigok: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:tak tak zrezygnuj ....nie ma to jak esesmanki:eviltong:

telefon to jedno z gorszych narzędzi szatana więc już dawno go utopiłam w wodzie święconej :p

Posted

[quote name='malawaszka']telefon to jedno z gorszych narzędzi szatana więc już dawno go utopiłam w wodzie święconej :p:diabloti:o niedźwięczna ...on tam pewno jeszcze bulka....uratuj to stworzenie:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:o niedźwięczna ...on tam pewno jeszcze bulka....uratuj to stworzenie:diabloti:

nie da się :shake: za późno :shake: wyzionął już ducha :shake: bo.... bo... bo ja bałam się łożyć rękę do tej święconej :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:o niedźwięczna ...on tam pewno jeszcze bulka....uratuj to stworzenie:diabloti:
o matko trzymajta mnie bo padne :shake: :shake: pedagog do złego dziecko namawia :shake:

Posted

[quote name='Vectra']o matko trzymajta mnie bo padne :shake: :shake: pedagog do złego dziecko namawia :shake::mad::mad::mad:co do złego co do zlego....że mu antenka zamiast skrzydeł wyrosła to od razu unicestwić .......uratować nakazuwam:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:co do złego co do zlego....że mu antenka zamiast skrzydeł wyrosła to od razu unicestwić .......uratować nakazuwam:cool1:
no jasne już ratowac bo antene ma :shake: :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:oj jak ja dziecko wychowałam....:diabloti:
no nie :diabloti: kanalia karmiona własnym cycem i jaka podła wyrosła :diabloti: :diabloti:
ciekawe co płyneło z tego cyca :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']no nie :diabloti: kanalia karmiona własnym cycem i jaka podła wyrosła :diabloti: :diabloti:
ciekawe co płyneło z tego cyca :razz: :evil_lol::crazyeye:jak co .....dykta:diabloti:

Posted

...........................weszłam:crazyeye:................poczytałam:crazyeye:..............(zwariowały czy coi????)..................popukałam się w głowę.:crazyeye: O 1 w nocy tak pie#$@%ć zamiast spać..................:shake::shake::shake::shake:nie wstaja chyba o 5 rano:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='dbsst']eeeeeeeeeeeee coraz częściej ostatnio mnie się to zdarza

BRAK MI SŁÓW drogie pobozne kobiety AMEN:razz:a cóż cie tak dziwi sistersjo mła:loveu: