Patka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 witaj zapracowana ja ostatnio mam odwyk od pracy ... :razz: Quote
ewelinabuck Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 no super i licze na duzo nowych foteczek:loveu: :loveu: :loveu: zapraszam do mnie na foteczki tylko musisz si cofnac ze 3-4 strony no gora 5:evil_lol: Quote
dbsst Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Pysia']Witaj dziecko - ciotko moich wnuków Nie wiem co mi jest ale chyba źle ze mną bo ...Kocham Cię misiu :lol::lol::lol::lol: :crazyeye: :crazyeye: iiiiiiiii eeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiii zwariowałas jak FAJNIE :multi: :multi: :multi: :eviltong: [quote name='Patka']MNIAM MNIAM .... czesc mniamusna Pateczko :loveu: [quote name='HankaRupczewska']Ja tylko chciałam się przywitać z Tobą serdecznie . witam Cię młua kochana :evil_lol: [quote name='Daisunia']:loveu: mistrzowskie foto :loveu: tak myśle ze ktos Wam płaci za to bycie miłym ;) [quote name='BeaC']kup im bilet tramwajowy w jedna strone ;) :evil_lol: łatwo powiedziec..a gdzie ja im na wsi ZNAJDĘ TRAMWAJ????? witaj koleżanko pięknej szpilki co to jest na tych zdjęciach :razz: :evil_lol: :evil_lol: no tak może to być tramwajowy problem na tramwajowa skale ;) witaj koleżanko pięknej bułeczki najapetyczniejszej na całej dgm :razz: [quote name='malawaszka']debe ja w kwestii tamtych reklamowych :razz: co reklamowała nasza gwiazda??? :loveu: modne fafle ala Szpilka zapisujesz się na wyciąganie fafli :evil_lol: [quote name='Pysia']Weszka to Ty nie głosowałaś na jej reklame ?:mad: hehehe i dostała Weszka w doopsko kijem ;) WITAM Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='dbsst']a oto se muła dla przypomnienia jakas Ty ładna.....oczeta masz ładne droga pani... Quote
dbsst Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Patka napisał(a):witaj zapracowana ja ostatnio mam odwyk od pracy ... :razz: witaj ja będe miała odwyk w czerwcu :multi: :multi: juz się nie moge doczekać i lipiec mój i sierpień :multi: :multi: :multi: ewelinabuck napisał(a):no super i licze na duzo nowych foteczek:loveu: :loveu: :loveu: zapraszam do mnie na foteczki tylko musisz si cofnac ze 3-4 strony no gora 5:evil_lol: no tak czyli, że gadulstwo pospolite u Ciebie występuje tak ;) zaraz ogladam :D Quote
dbsst Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']jakas Ty ładna.....oczeta masz ładne droga pani... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mój R musi płacić FORTUNE za te miłe słowa:evil_lol: no ale dziękuje ma luba za Twą serdeczność :roll: :eviltong: :eviltong: a ja zaraz będe miała gościa :multi: :multi: :multi: przyjdzie mój dog :multi: :multi: :multi: w odwiedziny :multi: :multi: :multi: Quote
Patka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ja na koniec sierpnia za bardzo nie czekam ... a wrzesień bryyy 15 mój mąż ma końcowy egzamin sędziowski ... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='dbsst']taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mój R musi płacić FORTUNE za te miłe słowa:evil_lol: no ale dziękuje ma luba za Twą serdeczność :roll: :eviltong: :eviltong: a ja zaraz będe miała gościa :multi: :multi: :multi: przyjdzie mój dog :multi: :multi: :multi: w odwiedziny :multi: :multi: :multi: oooo to Ty sie jednak tego doga dochowasz jak nic..a jak nie dochoasz to wysiedzisz.....:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ee tam u mnie nie ma takiego gadulstwa jak u ciebie:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: zonko ma:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: lojezuuuuu a szpilatronka podobna do mnie ??ide sie w lustro popatrzec:-o :crazyeye: Quote
dbsst Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Patka']ja na koniec sierpnia za bardzo nie czekam ... a wrzesień bryyy 15 mój mąż ma końcowy egzamin sędziowski ... aaaaaaaaaaaaa to będe trzymac kciuki :multi: ja czekam tylko do 22 czerwca kiedy mi się zacznie "laba" :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']oooo to Ty sie jednak tego doga dochowasz jak nic..a jak nie dochoasz to wysiedzisz.....:diabloti: hehehheheh no wiesz staram się jak mogie ;) Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :razz:sis będę 1 maja ....resztę info na banitach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:sis będę 1 maja ....resztę info na banitach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ŁOOOOOOOOOOOOKI Quote
ewelinabuck Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 a byylas na stronce 373 u mnie???:loveu: przejrzalam sie w lustrze i dostrzeglam ............bosiuuuuuuu te nmoje uszy to przecie fafle twojej szpiluni:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:sis będę 1 maja ....resztę info na banitach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mła też mła też :razz::loveu: Quote
Maga100 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='dbsst'] ja będe miała odwyk w czerwcu :multi: :multi: juz się nie moge doczekać i lipiec mój i sierpień :multi: :multi: :multi: w ogóle nie będziesz pracować? :crazyeye: [quote name='malawaszka']i mła też mła też :razz::loveu: tak, nawalona tła :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Maga100'] tak, nawalona tła :diabloti: ależ jaka nawalona??? ja tak nie będe nic piła jak wy będziecie milczeć :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='malawaszka']ależ jaka nawalona??? ja tak nie będe nic piła jak wy będziecie milczeć :diabloti: my z Vectrunią niedługo dostaniemy certyfikat Doskonałego Milczącego. Ty więc idź się zaszyj :diabloti: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Maga100']my z Vectrunią niedługo dostaniemy certyfikat Doskonałego Milczącego. Ty więc idź się zaszyj :diabloti: mój nowy rekord milczenia to 3 minuty i dwie sekundy :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Maga100']Ty więc idź się zaszyj :diabloti: :crazyeye:pogięło Cie??!!! od tego milczenia to już całkiem wam sie we łbach poprzewracało :shake: przed majem mam sie zaszyć??!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: Quote
Pysia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye:pogięło Cie??!!! od tego milczenia to już całkiem wam sie we łbach poprzewracało :shake: przed majem mam sie zaszyć??!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: Buahahahahaha One Ci kazały ten otwór u góry a nie na dole :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chociaż ten na górze też się czasami przydaje :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye:pogięło Cie??!!! od tego milczenia to już całkiem wam sie we łbach poprzewracało :shake: przed majem mam sie zaszyć??!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: to co Ty masz zamiar wpaść do wawy i pić alkohol :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: przecież my niepijące :oops: :oops: :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']to co Ty masz zamiar wpaść do wawy i pić alkohol :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: przecież my niepijące :oops: :oops: :diabloti: oczywiscie :shake: w moim domu alkoholu nie uwidzisz. Do mojego domu alkohol wstępu nie ma. Alkohol zło czyni. I Radio Maryja mi zabroniło :diabloti: I ksiądz probiszcz tez :diabloti: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Maga100']oczywiscie :shake: w moim domu alkoholu nie uwidzisz. Do mojego domu alkohol wstępu nie ma. Alkohol zło czyni. I Radio Maryja mi zabroniło :diabloti: I ksiądz probiszcz tez :diabloti: u mnie na wsi dokładnie to samo :cool1: 1 maj świętem pracy - prohibicja :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']u mnie na wsi dokładnie to samo :cool1: 1 maj świętem pracy - prohibicja :diabloti: a 2 maja to święto Flagi Państwowej i też będziemy je czcić :diabloti: Quote
Recommended Posts