dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Vectra']skąd doga , jak doga ,jakiego doga , po co doga , od kogo doga i ile tego doga ??? gadaj tiu noooooooo !!!! :diabloti: prawdziwego CAŁEGO doga nie w szczątkach nie w kawałkach nie z apieru nie z tektury czy plastiku tylko z miesa robiącego koopy i mającego dłuuuuuuuuuuugaśne plunaśśśsssne falafelki :multi: :multi: [quote name='Agga']Ło cholercia nie mam??? No byłam pewna ze mam:crazyeye: Dobra kto mi pomoze zrobić link z tym banerkiem co mam :shake: no nie moge hahahha ciapa nie wiedziała że jest nie podlinkowana hahahhahaha tu masz podpowiedz http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=755191#post755191 Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='paula_z']Pika Cię odwiedzi? :p hahahaha nie zapowiadała się :p [quote name='Gosiek']hahaha no właśnie - któż spiskuje przeciwko nam? :roll: to wredne - tyle powiem. Choć w tym tygodniu jakoś tak... odwidziało się pogodzie chyba bo pracuję a pogoda do d....... :diabloti: bo to jest podpucha :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agga']dbsst czytaj na tej stronie dość dokładnie. tam jest info dla ciebie:diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6742&page=181 dzięks zamieniam sie w czytelnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ale na całkiem będziesz mieć doga czy na kapkie ? :diabloti: Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No co kiedyś mi się zdawało, że miałam:oops: Każdemu się zdarza być sierotą:diabloti: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 wibtrator z przed kilku dni kiedy był mniejszy i mniej pierzasty i nie miał dzyndzonów :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Vectra']ale na całkiem będziesz mieć doga czy na kapkie ? :diabloti: a cóz ty taka na nie to prawda to najbardziej Szpila będzie miała doga :cool3: [quote name='Agga']No co kiedyś mi się zdawało, że miałam:oops: Każdemu się zdarza być sierotą:diabloti: hahahah PIERDOŁA PIERDOŁA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 woooow super kolorki :loveu::loveu::loveu: oooo a to mnie zaciekawiło :cool3: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 to moje sokrotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to mój brytan co sie nie dał buchnac z ogródka :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']to moje sokrotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to mój brytan co sie nie dał buchnac z ogródka :evil_lol: ooo jaki groźny brytan :eviltong::eviltong: wiesz co? ostatnie 2 posty... pisałysmy w tym samym czasie :grins: Ty u mnie a ja u Ciebie :roflt: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 wiesz ma się ten pociąg do siebie szczególnie jak jest się powiązanym w spisek pogodowy :cool1: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dbsst napisał(a):wiesz ma się ten pociąg do siebie szczególnie jak jest się powiązanym w spisek pogodowy :cool1: :evil_lol:wariatka :lol::lol::lol: a stokrotki masz.... bajecznie długotrwałe :eviltong: uwielbiam stokrotki - ostatnio dostałam od kumpeli na urodzinki i do dziś jeszcze stoją w pracy żebym sobie na nie mogła popatrzeć :lol: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 niom te stokrotki cała zime były takie piekne nei do wiary normalnie u mne było i o stokrotkach film kręciło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']niom te stokrotki cała zime były takie piekne nei do wiary normalnie u mne było i o stokrotkach film kręciło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::lol::lol::lol: a kiedy będzie można ów filmik obejrzeć? :lol: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 a tego nie powiedzieli hahahahahaha a oto groźny pies Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']a tego nie powiedzieli hahahahahaha a oto groźny pies e tam - jak na mój gust to Szpila ma wszystkich w ...... i pokazuje lekceważąco jęzorek :eviltong: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 oblizuje sie po zagryzieniu 2 mrówek, i jednego tramwajarza zrobiła to za JEDNYM razem mmmmmmmm pies morderca :cool3: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dbsst napisał(a):oblizuje sie po zagryzieniu 2 mrówek, i jednego tramwajarza zrobiła to za JEDNYM razem mmmmmmmm pies morderca :cool3:tramwajarza? Hmmm ciekawe czy chodzi o to o czym myślę... masz foty tramwajarza? Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']to te robale hahahaha taaaaaak dokładnie o te robale mi chodziło :multi: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 tylko nie wiem czemu one sie tak nazywają :roll: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dbsst napisał(a):tylko nie wiem czemu one sie tak nazywają :roll:Też nie wiem - może dlatego że często się "łączą" i zasuwają sznurem jak tramwaje ;) :lol: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 a czy one wtedy kopulują czy sie pzez przypadek łaczą :cool1: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dbsst napisał(a):a czy one wtedy kopulują czy sie pzez przypadek łaczą :cool1::megagrin::megagrin::megagrin: nie przypatrywałam sie ale przypuszczam że kopulują :megagrin::megagrin: ach - już niedługo zacznie się sezon na biedronki ;) Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 bo czasem z doopsk im wylata taka ciecz co to jest............... a jak biedronki to robią :cool1: Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Asiaczek']No właśnie - rewelka! Tylko czemu TYLKO my dwie uważamy, że to super pomysł?!?!?! Pzdr. ja tez tak mam :multi: [quote name='dbsst']UWAGA UWAGA: chwale się.......................... BĘDE MIAŁA DOGA :cool1: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :errrr: :errrr: :errrr: za tydzień w sobote na stale ? :icon_roc: czy tylko na przechowanie ? :roll: [quote name='dbsst']hahha ja mam teorie spisku zauważyłam taka zależność jak jestem na urlopie badź myje okna to pada deszcz jak jestem chora lub w pracy do nocy jest DOSKONAŁE słonce do fot i pogoda do wybiegiwania psa tylko kto tak spiskuje przeciw mnie :roll: To jest nas dwie :shake: Quote
Recommended Posts