Magda-Amir Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Szpila is bjutiful zawsze i wszedzie :D a jezyczek moze i rozmazany ale za to jaki słodki i dluuugasny :lol: całusek dla Szpilci :P Quote
Daga_i_Oskar Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 dbsst tak mi głupio :oops: ze zaniedbałam Szpilunie i tyle jej nieodwiedzialam, ale ostatnimi czasy non stop robiłam cos ze stronka i pohłaniała cały mój wolny czas, a moze podzrzucisz mi kilka fot Szpiluni + krotki opis (jak na str) i umieszcze ja w dziale przyjaciele? co ty na to ? A co do suńci to wsyztskie foteczki cudaśne a ten jęzorek taki piękniutki, długaśny i rózówiutki jest beautifulllllllll Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='Daga&Oskar']dbsst tak mi głupio :oops: ze zaniedbałam Szpilunie i tyle jej nieodwiedzialam, ale ostatnimi czasy non stop robiłam cos ze stronka i pohłaniała cały mój wolny czas, a moze podzrzucisz mi kilka fot Szpiluni + krotki opis (jak na str) i umieszcze ja w dziale przyjaciele? co ty na to ? A co do suńci to wsyztskie foteczki cudaśne a ten jęzorek taki piękniutki, długaśny i rózówiutki jest beautifulllllllll pewnie ze podrzuce zdjecia tylko qtore chcesz? a co do nieodwiedzania szpili no no hihihiiii dziekuje za mile slowa przekaze smierdzielowi ;) Quote
Alicja Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Dbsst to ty oprócz Szpili masz jeszcze jakiegoś Śmierdziela? :lol: Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 kolejny zabek a to dokumentacja ze smierdziel byl przekupowany pyszotami na sesji jezykowej ;) Quote
Majka_Gizmo Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 :o Jakie foty wyczaderskie. Szpilke i całusy dla niej :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 hahah niedość że śnmierdziel to jeszcze brudas :lol: :wink: Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 hahahaha no i widzisz co ja sie mam z tym psem ;) Quote
Magda-Amir Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 jejciu jaka ubrudzona :lol: :lol: i dolna szczeka wysunieta do przodu jak u amira, a jak widac zabeczki to tak groznie wyglada... zadziornie 8) :D Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 wez jak ma tak zeby wystawione to zwsze mam ochote ja wybuziakowac w ten smierdziuchowaty ryjek ;) Quote
Majka_Gizmo Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 :o Dbsst obijasz się :o Cały dzień minął, a tu nie ma fot nowych, nie ma komentarzy :o Żeby mi to było ostatni raz :nono: :wink: :lol: Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 wlasnie bylismy zajeci ratowaniem psa z kontenera na smieci a potem czekalismy na straz miejsko (fajeranckie chlopaki i doszlismy do wniosku ze nie wszystkie psy sie nadaja do schroniska ) a moze to ten piechul doszedl do takiego wniosku jutro wstawie zdjecia z akcji ;) Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 qumpel Szpili Skero Szpila trolowata w podziemiu znana jako falujacy na wietrze falafel ;) koles jakie ty masz wielkie zeby to na dobranoc Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 biegal biegal biegal biegal biegal i chyba pobiegl w strone swojego domu bo to chyba pies meneli osiedlowych (przynajmniej poodobny) ale strasznie nieufny w stosunku do ludzi :-? :( Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 a i teraz go juz nie ma bo ni eszczeka rbil mega halasu szkoda psa gdyby byl bardziej ufny to TZ pewnie by pozwolil go wziasc dostal wode i jedzonko oraz chcielismy go chociaz na klatke ale nie chcial a jak zobaczyl mudrorowych to juz zero kontaktu 5 metrow od nas :( ale zjadl szynke z kanapki straznika ;) Quote
daga10011 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 haha..szpika na fotach jak zwykle spowodowala oplucie monitora :lol: ....a ten pies biedak :-? ..czekamy na fotki z akcji 8) Quote
dbsst Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 sluchajcie pies nazywa sie Bolek i jest teraz u jednej z dogomaniaczek ktora mieszka w moim bloku ;) hihihii BOLEK z kontenera a to Bolek i smietnik w ktorym siedzial prosze pomozcie nam Quote
Recommended Posts