agbar Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:szmaterlok ....to motyl:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: debe to po slaskiemu:) od niemieckiego Schmetterling:) Quote
malawaszka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 o jezu umarłam hahahahaha Krów jest rewelacyjny :roflt: hahahahaa:evil_lol: Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:szmaterlok ....to motyl:eviltong: dealer napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: debe to po slaskiemu:) od niemieckiego Schmetterling:) o jaaaaaaaaaaa a jsk jest po śląsku stopa :cool1: malawaszka napisał(a): o jezu umarłam hahahahaha Krów jest rewelacyjny :roflt: hahahahaa:evil_lol: no jest mistzrem masek :evil_lol: mój ZIELONY i żyjący kwiat :cool1: Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 dziś pół dnia spędziłyśmy w naszym "ogrodzie" :loveu: zakwitły nam kwiatki i wpadło kilu gości było bosko :multi: prawie macro :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i prawie ostre :evil_lol: :evil_lol: coś i coś i ktoś i granica Quote
mar....ka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 cos mi się jakoś dwuznacznie kojarzy :diabloti: Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 i tygrys lew leopard........... dzika bestia z buszu :evil_lol: i droga........... i trawa przy drodze........... Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 majoka napisał(a):cos mi się jakoś dwuznacznie kojarzy :diabloti: hahahhahahahahaha mnie też :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ale co poradze że mam takie cus w ogródku :roll: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 doniczka co mieszkanca nie ma i coś :roll: i gość i gospodyni i macie juz pewni DOŚĆ Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :multi::multi::multi:zobaczyłam wszystkie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jo-jo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 DeBe napisał(a): Zdjęcie z serii znudzony dog :evil_lol: :evil_lol: Fotki Konikowe przepiękne, przecudowne, no óć nie wiem co moge jeszcze dodać są super!! Quote
Paula Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Super foty ogrodkowe :multi: Ta najbardziej mi sie podobuje :lol: :loveu: Quote
dbsst Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 lothia napisał(a):debe nigdy nie mamy dość Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:zobaczyłam wszystkie:loveu::loveu: jesteście przemiłe :loveu: :loveu: Asiaczek napisał(a):Ogródecek...pikny... Pzdr. nio nie na zdjęciach nie zgorszy w realu hm mój :evil_lol: jo-jo napisał(a):Zdjęcie z serii znudzony dog :evil_lol: :evil_lol: Fotki Konikowe przepiękne, przecudowne, no óć nie wiem co moge jeszcze dodać są super!! normalnie dzięki :loveu: paula_z napisał(a):Super foty ogrodkowe :multi: Ta najbardziej mi sie podobuje :lol: :loveu: mój lew przyczajony :cool1: a teraz lwica z żoliborskiego buszu :cool1: oki psadam już :placz: Quote
Maga100 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 PIKA napisał(a):Domi, pragne Ci donieść, ze Muminek, caly i zdrowy dotarl do tego Izraela, a jednak :shake: daleko i niebezpiecznie :placz: Quote
Justa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 krówek rewelka, tylko szkoda, że cięty :-( widzę, że u was wszystko w najlepszym porządeczku. szpilka doszła do siebie po stracie narządów rodnych ;) że tak powiem. wpadam. podziwiam. pozdrawiam. wypadam. i do zobaczenia wkrótce:diabloti: nie odpuszcze Wam !:mad: Quote
dbsst Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Maga100 napisał(a):a jednak :shake: daleko i niebezpiecznie :placz: noooooooooooooo:placz: :placz: :placz: :placz: Justa napisał(a): krówek rewelka, widzę, że u was wszystko w najlepszym porządeczku. szpilka doszła do siebie po stracie narządów rodnych ;) że tak powiem. wpadam. podziwiam. pozdrawiam. wypadam. i do zobaczenia wkrótce:diabloti: nie odpuszcze Wam !:mad: jest git nie odpuszczaj :cool3: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu:cudeńko dzięki a oto wróbelek elemelek co w ogródku mi buszuje i co gorsza nie jest sam to jest istny wróbGang :evil_lol: i robaki :mad: Quote
BeaC Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 /quote] ........................ale łocka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Suuuper, suuuper wszystkie te Twoje photy :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dbsst napisał(a): i co gorsza nie jest sam to jest istny wróbGang :evil_lol: i robaki :mad: wróbelaski przepiekne...:loveu: normalnie miod malina.......robaczki mniej mnie kreca,..a te to juz zupełny bark zainteresowania z mojej strony maja......:diabloti: i co mam Ci napisac kolejny raz ze te foty sa przepiekne.....?? Quote
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dziendoberek wróbelkowa panienko:loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts