dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Pilot do TV leżący brzuszkiem do dołu... To prawie jak ja...:lol::lol::lol::lol: tylko gabaryty nie te! Pzdr. hahahhahahahhahahahahahha wariatka [quote name='Wyjątek']łojej ale tu się zakoniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sliczne fotki, przepiekne konie.........mmm rozmarzyłam sie bo kiedys jeżdziłam...:roll: hahahha to nie rozmażaj sie tylko w siodło i wio ;) [quote name='evaxon']czesc Babusiu:multi: hej narazie zrobie wam wolne od koników kopytnych i wstawie kilka koników pazurzastych :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Pilot do TV leżący brzuszkiem do dołu... To prawie jak ja...:lol::lol::lol::lol: tylko gabaryty nie te! Pzdr. hahahhahahahhahahahahahha wariatka [quote name='Wyjątek']łojej ale tu się zakoniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sliczne fotki, przepiekne konie.........mmm rozmarzyłam sie bo kiedys jeżdziłam...:roll: hahahha to nie rozmażaj sie tylko w siodło i wio ;) [quote name='evaxon']czesc Babusiu:multi: hej narazie zrobie wam wolne od koników kopytnych i wstawie kilka koników pazurzastych :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :multi::multi::multi:hey sis pogladałam po cichutku wszystko;) Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 kurde wariuje mi dogo :placz: :placz: :placz: Sis bo TY jedyna na tym padole mnie KOCHASZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a teraz troche łeścika :diabloti: Quote
Behemot Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Rany, rewelacyjne te końskie zdjęcia! :modla: Normalnie mnie pogięło :modla: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Behemotko może Ty break dencerką powinnaś zostac jak Cię tak gnie :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: portrety :cool1: i mój prywatny konik na biegunach :eviltong: sie mi ziemia przechyliła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cienka biała linia :eviltong: :lol: :lol: Quote
Behemot Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dbsst napisał(a):Behemotko może Ty break dencerką powinnaś zostac jak Cię tak gnie :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :loveu: Ta sama pileczka, tylko w innych rozmiarow faflach :cool3: dbsst napisał(a):Sis bo TY jedyna na tym padole mnie KOCHASZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Czesc kokietko ;) Ja tez Cie kocham misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 hahahhahahah nieźle Ci idzie kochana :evil_lol: a co się pieskowi wysuneło jęzorek a tak jęzorkiem mnie tu nękasz piesku :lol: ja BĘDE chodzic na dwóch nogach BENDEM :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 paula_z napisał(a): :loveu: Ta sama pileczka, tylko w innych rozmiarow faflach :cool3: Czesc kokietko ;) Ja tez Cie kocham misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HA HA HA zŁOSLIWA EEEEEEEE BOJE SIĘ kolejnej odbiło :lol: :lol: :lol: :lol: czesc moja ukochana cooorko :loveu: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 i kto jest szybszy niz piłka ............. SZPILKA! Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Słuchajcie, robię off topic: jak mozna zrobic informację, ze mam własną Galerię. Chodzi mi o krótkie 2 słowa "Galeria Asiaczków" pod moim bannerkiem. Dzięki in advance. Pzdr. Quote
bonita Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dbsst napisał(a):i kto jest szybszy niz piłka ............. SZPILKA! Debe też jest szybka.... w robieniu fotek:cool3: , czyli jaki pan taki kram:evil_lol: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Słuchajcie, robię off topic: jak mozna zrobic informację, ze mam własną Galerię. Chodzi mi o krótkie 2 słowa "Galeria Asiaczków" pod moim bannerkiem. Dzięki in advance. Pzdr. łoooooooooooooo ja tego nie wiem :shake: ale to pewnie trzeba ubrac w url lub img debe jest szybsza w........ zasypianiu hahahhaa Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Nieeee, Debe, w zasypianiu to ja jestem szybsza od najszybszych zasypiaczy.. Uwierz na słowo!:lol: Pzdr. Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 i jeszcze kilka szpilek i spadam do kina :D ja zasypiam już w drodze do wyrka co ja gadam tylko pomysle o spaniu i juz spie nie skończe myslec i spie hahahhaha jestem CHRAP MISTRZEM :multi: :multi: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 ten Pan zawsze ćwiczy jak jestem i jak mnie nie ma to pewnie tez ćwiczy on chyba mieszka na goorkach :cool1: no to pierd :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dbsst napisał(a): i kolejny piekny egzemplarz doga niemieckiego u Ciebie na fotach......:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dbsst napisał(a): no to pierd :cool3: to jest dobre.... czy piła cos at pani przed spacerem???:crazyeye: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 bo to nie byle jaki dog to chłopak Szpilki i mister zdobył złoto na ostatniej wystawie :multi: :multi: :multi: z tym że Szpilka i coś ostatnio czyli dzis za Krówka sie zabiera i do niego zaczyna śpiewać i sie mizdrzyć :roll: lafirynda jedna :shake: piła kubusia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dbsst napisał(a):bo to nie byle jaki dog to chłopak Szpilki i mister zdobył złoto na ostatniej wystawie :multi: :multi: :multi: z tym że Szpilka i coś ostatnio czyli dzis za Krówka sie zabiera i do niego zaczyna śpiewać i sie mizdrzyć :roll: lafirynda jedna :shake: piła kubusia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kubusia??? chyba procentowego hihihi.....:loveu: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):kubusia??? chyba procentowego hihihi.....:loveu: hahhahahah jeszcze nie JESZCZE :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Nieeee, Debe, w zasypianiu to ja jestem szybsza od najszybszych zasypiaczy.. Uwierz na słowo!:lol: Pzdr. Musicie mi uwierzyc na słowo że Zmoroszelmy są szybsze w zasypianiu od najszybszych zasypiaczy :evil_lol: Potrafią zasnąś przed dosciem do posłanka :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dbsst napisał(a):hahhahahah jeszcze nie JESZCZE :eviltong: :eviltong: :eviltong: wszystko przed Szpilka..... mowie o tym procentowym Kubusiu..hihihihi:diabloti: Quote
Medorowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pysia napisał(a):Musicie mi uwierzyc na słowo że Zmoroszelmy są szybsze w zasypianiu od najszybszych zasypiaczy :evil_lol: Potrafią zasnąś przed dosciem do posłanka :diabloti: Babuniu, ja to przez Ciebie kiedyś chyba wykituję;) :evil_lol: :evil_lol: Cześć Debeściareczki, ile ładnych fotek wrzuciłyście:razz: Quote
Recommended Posts