dbsst Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='olcha']Ale zarąbista publika :eviltong: hahahah tłumy ;) [quote name='Pysia']Ja jestem to Ciebie nie ma :shake: Już Cię nie kocham :cool1: Kiedy mam z Tobą na tym Gie się spotkoać? No kiedy? No sama powiedz :mad: no ja jestem ;) [quote name='paula_z']Domi, Ty powinnas zaczac zarabiac foceniem :razz: chciałabym ale za wysokie progi........... [quote name='BeaC'].....................piękne kuniki...........sliczności:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziękujem bardzom [quote name='Agunia-Pańciunia)']Piekne te kunie...i foty jak łandie zrobione..... to zycze sukcesów zawodowych...nio z tym kursem zwiaznych....:razz: dziekujem bardzom [quote name='Siostra']Kochana, nie jesteś jedyna. Ja właśnie na etapie aranżacji ( hehe, ale zabrzmiało), pioerwszego własnego ogrodu. na razie TZ chodzi i tak na chybił trafił mi sadzi: a to wierzbe, a to bratki, to znowu sosenkę... Hehehe już widzę, jaki z tego chaos będzie - myslę, że to polubię, chociaż jestem w zmowie z profesjonalnym ogrodnikiem, który różne rzeczy już mi wyperswadować zdołał. Całuski. :-o SIOSTRA TO TY TO NAPEWNO TY..........................:multi: witaj :loveu: [quote name='dealer']bylam obejrzalam i czekam na te extra obiecane na wieczor:) nie wiem czy będa extra ale będa :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Cześć koffffffffffffana! hi :cool3: Quote
Paula Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Mam cos dla Ciebie Mam nadzieje, ze jeszcze tego nie widzialas i zrobilam Ci niespodzianke ;) Ale Twoje foty i tak lepsze :eviltong: http://www.thefresh.pl/galerie/070311_method_fd_ms/ http://www.thefresh.pl/galerie/070312_methodman_sd_ms/ tu na jednej fotce dojrzalam Ciebie :cool3: i na jednej chyba Twoja reke :D Quote
dbsst Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 a właśnie, że widziałam juz te foty :cool1: dostałam na maila :cool3: a jest szansa ze mnie dojrzałaś stałam wpatrzona w niego jak w obraz hahahah Quote
Agnes Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 czesc:multi::eviltong:ja tz bylam wczoraj na torwarze:eviltong:ale tak nagle wyszl, ze jade, ze juz tutaj nie pisalam, zreszta bylam AZ ciut ponad godzinke i tylk na koncowc polo i treningach wieczorem. I tylko tutaj porobilam zdjecia - bylam ciekawa jak sobie poradzi moj kiepski obiektyw, ale calkiem niezle :) jstem mile zaskoczona :) fajne zdjecia tylko...malo:mad::mad::mad::eviltong: Quote
dbsst Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Agnes']czesc:multi::eviltong:ja tz bylam wczoraj na torwarze:eviltong:ale tak nagle wyszl, ze jade, ze juz tutaj nie pisalam, zreszta bylam AZ ciut ponad godzinke i tylk na koncowc polo i treningach wieczorem. I tylko tutaj porobilam zdjecia - bylam ciekawa jak sobie poradzi moj kiepski obiektyw, ale calkiem niezle :) jstem mile zaskoczona :) fajne zdjecia tylko...malo:mad::mad::mad::eviltong: u mnie mało a u Ciebie nic :mad: :eviltong: ja na polo juz nie zostałam musiałam lecieć do domku do Szpilki :roll: jeździec bez głowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 dłuuuuuuuuuuuuuugaśny kon :p ABSy konik na biegunach :evil_lol: no to spadam teraz bo padam ze zmęczenia ide się polenić Quote
Agnes Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dbsst']ja nie skacze o NIE :evil_lol: jak mu kazali przez kffiatki skakac:roll::eviltong: zdjecia nie ma co nawet porownywac z poprzednim twoimi - bez dwoch zdan duzo duzo lepsze:pnie ma to jak dobre szkielko:eviltong: Quote
dbsst Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 ale uwazam ze go nie wykorzystałam na maxa za rok będzie lepiej :cool1: Quote
dbsst Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']ABSy super hiper!!!:) hehhe no nie wiem czy zawodnicy byli tacy zadowoleni z absow :evil_lol: bliźniacy :p Quote
Paula Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dbsst']a właśnie, że widziałam juz te foty :cool1: dostałam na maila :cool3: a jest szansa ze mnie dojrzałaś stałam wpatrzona w niego jak w obraz hahahah To doopa z niespodziewajki :placz: A dojrzalam Cie tu, jak sie przymierzalas do focenia ;) http://www.thefresh.pl/galerie/070312_methodman_sd_ms/index.php?show=57 Quote
dbsst Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='paula_z']To doopa z niespodziewajki :placz: A dojrzalam Cie tu, jak sie przymierzalas do focenia ;) http://www.thefresh.pl/galerie/070312_methodman_sd_ms/index.php?show=57 hahahah tak to ja ;) a ta laseczka na pierwszym planie bardzo wpadła w oko Methodowi :cool1: niom bonitko znowu koniki i tak zostanie jeszcze na jedno wstawianie fot nie mam nic innego :placz: Quote
dbsst Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 i na dowidzenia skok przez konia :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 a taka głebie daje mój nowy obiektyw, niestety nie umiem go ustawic do aparatu :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Debe no w sumie fajne te fotki koników tylko tu wiesz mamy forum psie zapodałabyś jakiegoś łeścika ?? :diabloti: Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dbsst']a taka głebie daje mój nowy obiektyw, niestety nie umiem go ustawic do aparatu :placz: :placz: :placz: :placz: nie trzeba zaraz plakac .....sie naumiesz , no panik!:) ja tez nie umiem wielu rzeczy i nie oglaszam na dogo zaraz...aj aj wstydz sie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dbsst']a taka głebie daje mój nowy obiektyw, niestety nie umiem go ustawic do aparatu :placz: :placz: :placz: :placz: Debe a co to jest ???? Bo ja myślałam,że to jest ...................:oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Vectra']Debe no w sumie fajne te fotki koników tylko tu wiesz mamy forum psie zapodałabyś jakiegoś łeścika ?? :diabloti: hehehehe ja zmieniam profil ;) [quote name='dealer']nie trzeba zaraz plakac .....sie naumiesz , no panik!:) ja tez nie umiem wielu rzeczy i nie oglaszam na dogo zaraz...aj aj wstydz sie :evil_lol: :evil_lol: tiaaaaaaaaaa mówisz ze mam nie płakac no dobra oki nie bede ;) [quote name='Nugatowa']Debe a co to jest ???? Bo ja myślałam,że to jest ...................:oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to jest pilot od TV strasznie mnie nurtuje co to jest Twoim zdaniem :cool3: :crazyeye: :lol: Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pilot do TV leżący brzuszkiem do dołu... To prawie jak ja...:lol::lol::lol::lol: tylko gabaryty nie te! Pzdr. Quote
Wyjątek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 łojej ale tu się zakoniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sliczne fotki, przepiekne konie.........mmm rozmarzyłam sie bo kiedys jeżdziłam...:roll: Quote
Recommended Posts