Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='olcha']Ale zarąbista publika :eviltong:

hahahah tłumy ;)

[quote name='Pysia']Ja jestem to Ciebie nie ma :shake: Już Cię nie kocham :cool1: Kiedy mam z Tobą na tym Gie się spotkoać? No kiedy? No sama powiedz :mad:

no ja jestem ;)

[quote name='paula_z']Domi, Ty powinnas zaczac zarabiac foceniem :razz:

chciałabym ale za wysokie progi...........

[quote name='BeaC'].....................piękne kuniki...........sliczności:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

dziękujem bardzom

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Piekne te kunie...i foty jak łandie zrobione.....
to zycze sukcesów zawodowych...nio z tym kursem zwiaznych....:razz:
dziekujem bardzom

[quote name='Siostra']Kochana, nie jesteś jedyna. Ja właśnie na etapie aranżacji ( hehe, ale zabrzmiało), pioerwszego własnego ogrodu. na razie TZ chodzi i tak na chybił trafił mi sadzi: a to wierzbe, a to bratki, to znowu sosenkę...
Hehehe już widzę, jaki z tego chaos będzie - myslę, że to polubię, chociaż jestem w zmowie z profesjonalnym ogrodnikiem, który różne rzeczy już mi wyperswadować zdołał. Całuski.
:-o SIOSTRA TO TY TO NAPEWNO TY..........................:multi: witaj :loveu:

[quote name='dealer']bylam obejrzalam i czekam na te extra obiecane na wieczor:)

nie wiem czy będa extra ale będa :evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć koffffffffffffana!

hi :cool3:

Posted

a właśnie, że widziałam juz te foty :cool1: dostałam na maila :cool3: a jest szansa ze mnie dojrzałaś stałam wpatrzona w niego jak w obraz hahahah

Posted

czesc:multi::eviltong:ja tz bylam wczoraj na torwarze:eviltong:ale tak nagle wyszl, ze jade, ze juz tutaj nie pisalam, zreszta bylam AZ ciut ponad godzinke i tylk na koncowc polo i treningach wieczorem. I tylko tutaj porobilam zdjecia - bylam ciekawa jak sobie poradzi moj kiepski obiektyw, ale calkiem niezle :) jstem mile zaskoczona :)
fajne zdjecia tylko...malo:mad::mad::mad::eviltong:

Posted

[quote name='Agnes']czesc:multi::eviltong:ja tz bylam wczoraj na torwarze:eviltong:ale tak nagle wyszl, ze jade, ze juz tutaj nie pisalam, zreszta bylam AZ ciut ponad godzinke i tylk na koncowc polo i treningach wieczorem. I tylko tutaj porobilam zdjecia - bylam ciekawa jak sobie poradzi moj kiepski obiektyw, ale calkiem niezle :) jstem mile zaskoczona :)
fajne zdjecia tylko...malo:mad::mad::mad::eviltong:

u mnie mało a u Ciebie nic :mad: :eviltong:
ja na polo juz nie zostałam musiałam lecieć do domku do Szpilki :roll:

jeździec bez głowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ja nie skacze o NIE :evil_lol:

jak mu kazali przez kffiatki skakac:roll::eviltong:
zdjecia nie ma co nawet porownywac z poprzednim twoimi - bez dwoch zdan duzo duzo lepsze:pnie ma to jak dobre szkielko:eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']a taka głebie daje mój nowy obiektyw, niestety nie umiem go ustawic do aparatu :placz: :placz: :placz: :placz:

nie trzeba zaraz plakac .....sie naumiesz , no panik!:)
ja tez nie umiem wielu rzeczy i nie oglaszam na dogo zaraz...aj aj wstydz sie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']a taka głebie daje mój nowy obiektyw, niestety nie umiem go ustawic do aparatu :placz: :placz: :placz: :placz:

Debe a co to jest ????

Bo ja myślałam,że to jest ...................:oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Debe no w sumie fajne te fotki koników tylko tu wiesz mamy forum psie zapodałabyś jakiegoś łeścika ?? :diabloti:

hehehehe ja zmieniam profil ;)

[quote name='dealer']nie trzeba zaraz plakac .....sie naumiesz , no panik!:)
ja tez nie umiem wielu rzeczy i nie oglaszam na dogo zaraz...aj aj wstydz sie :evil_lol: :evil_lol:

tiaaaaaaaaaa mówisz ze mam nie płakac
no dobra oki nie bede ;)

[quote name='Nugatowa']Debe a co to jest ????

Bo ja myślałam,że to jest ...................:oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to jest pilot od TV

strasznie mnie nurtuje co to jest Twoim zdaniem :cool3: :crazyeye: :lol: