Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']jeszcze zielone bo DZISIEJSZE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:no teraz już wsio rozumię

[quote name='dbsst']eeeeeeeeehhhhhhhhmmmmmmmmm dziękuje Ci bardzo za porade :multi: :multi:

ale jestem kwiaciarką :evil_lol: :evil_lol:taaaa na 100%

[quote name='Pysia']Powariowałyście :crazyeye: O kwiatach gadacie :crazyeye: Debe czy Ty przypadkiem nie masz problemów z sobą ? :evil_lol:;)

[quote name='dealer']'

Pysiu nie ze soba nie ma, ma z kwiatkami :diabloti:o prosze Aga ci odpowiedziała .....i nawet tła córcia pisała ze chce o tym porozmawiać:razz:

Debe super pomyślunek z tmi roletkami :multi::multi::multi:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Debeściarka - Kwiaciarka!:loveu:

BTW - mam za duzo zajęć, aby do Ciebie zajrzeć, ale może za jakieś 2 tygodnie powinna się wyrobić. Na razie jest OK.Kiedy otwierasz kwiaciarnię?
pzdr.

Posted

jesteście złośliwe i nie dowierzacie, że ja będe mieć busz w domu :cool1:

HA dziś przesadziłam i podlałam kwiatki SĄ ZIELONE STALE :cool1:

PtYSIU zwariowałam bo zdjęć nie zrobiłaś for me i me życie ległow gruzach a to jest forma TERAPII :eviltong:

Asiu loozik ;)
fajnie ze fajnie ;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

uparta baba no:mad::eviltong:a mowilam, zeby poczekac:eviltong:
a to ze zielone to napewno nikt nie watpi - przeciez DOPIERO co je kupilas:evil_lol::p
tylko nie zapominaj z tym podlewaniem:evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

PtYSIU zwariowałam bo zdjęć nie zrobiłaś for me i me życie ległow gruzach a to jest forma TERAPII :eviltong:

Asiu loozik ;)
fajnie ze fajnie ;) :evil_lol: :evil_lol:

Och ja okropna matka :angryy:
Kroton i fikus :) Nie zaczęłaś od najłatwiejszych :evil_lol:

Posted

ja też do tej pory jakoś ręki do kwitków domowych nie miałam jedynie grubosz i kaktus przetrwały, reszta jakoś opadła, ale wczoraj je poprzesadzałam mam zamiar podlewać już od tygodnia czytam co im potrzebne do szczęścia i 2 się uratowaly ze zmarnowanych zakwitły nawet:-)

Posted

[quote name='dbsst']ty koles jestes naprawde duzy :evil_lol:

Piekne jest to bydle...w łatki...sliczne...po prostu piekne...
jakis czas temu "chorowałam" na doga...i to długo....ale ...ostatecznie choroba mi przeszła......ale sa piekne..takie duze, dostojne i po prostu ..sliczne....:diabloti:

Posted

[quote name='Agnes']uparta baba no:mad::eviltong:a mowilam, zeby poczekac:eviltong:
a to ze zielone to napewno nikt nie watpi - przeciez DOPIERO co je kupilas:evil_lol::p
tylko nie zapominaj z tym podlewaniem:evil_lol:

mówiłam juz ze Cie kocham:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ano doczekac sie nie moglam i je przesadzilam czuje sie spełniona :evil_lol: a kwiatki JESZCZE stoja ZIELONE :razz:

[quote name='Pysia']Och ja okropna matka :angryy:
Kroton i fikus :) Nie zaczęłaś od najłatwiejszych :evil_lol:

:eviltong: :eviltong: CZY Tobie też mówiełam ze Cie kocham :diabloti: :eviltong:

[quote name='Jupi']ja też do tej pory jakoś ręki do kwitków domowych nie miałam jedynie grubosz i kaktus przetrwały, reszta jakoś opadła, ale wczoraj je poprzesadzałam mam zamiar podlewać już od tygodnia czytam co im potrzebne do szczęścia i 2 się uratowaly ze zmarnowanych zakwitły nawet:-)

PRZYWRACASZ MI WIERE W CZŁOWIEKIA :cool3: :lol: :lol: :lol: :lol:

pomimo przeciwności dogomani wychoduje sobie igród w domu :evil_lol:

Posted

A dla Pani droga Pani specjalnie nowy post :p :lol: :cool3:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']A to rozumiem jest zdjecie ze spaecjalna dydykacja dla Piki????:crazyeye:

AMEN nie będzie mi mogła Pika mówic ze nie uprzedzałam ze mam w domu faflociągare i ze Inti będzie mieć falafelki do samej ziemi ;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Piekne jest to bydle...w łatki...sliczne...po prostu piekne...
jakis czas temu "chorowałam" na doga...i to długo....ale ...ostatecznie choroba mi przeszła......ale sa piekne..takie duze, dostojne i po prostu ..sliczne....:diabloti:

AMEN jest piekny i ja go chce ;) i tez "chorowałam" na doga i wogóle usciskam Cie z tej radości :lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no słaba to ona nie jest......

Dominik, sliczne foty ...wszystkie.....:diabloti:
słaba nie jest tylko mała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dziękuje :oops:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']cudaczna ta morda......
a jaka mina......
koparka byla zaliczona .....i teraz udaje niemcow we wsi...ze niby nie ona....:diabloti:

eeeeeeeeee czy Ty ją znasz :cool3: :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
dokładnie to nie ona kopała to sie w ogóle samo kopało i JAKI ŚNIEG na nosie :shake: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

debe:loveu:
w zasadzie to ja watpic nie powinnam, bo Ciebie nie znam - od tej strony tym bardziej:eviltong:ale powodzenia, powodzenia ;) mi sie buszu nie udalo utrzymac badz otrzymac ;) ale nadrabiam buszem w akwarium:eviltong:tam jakos lepiej to wychodzi:roll::lol:

Posted

[quote name='dbsst']oto moje kwiatki

0

O ten z lewej mi zdechł, ten z prawej wydaje się być wymagający :diabloti: to nie dla mnie.

Fikus z prawej żyje sobie w łazience i nie rośnie wcale, listków mu nie przybywa, ale też nie zdycha.

To środkowe zdycha szybko :shake: nie dla mnie.

[quote name='dbsst']ale myślisz ze lubi kompiele wodne czy tylko przytapianie około kwartalne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Moje muszą lubić. Mam sporo kwiotów w pokoju, ale to one bidulki muszą dostosowac się do mnie, a nie ja do nich :roll: :evil_lol:

[quote name='Agnes']tu od lewej ficus benjamina, potem primula a potem ficus elastica - dosc latwy w uprawie, ale i duzy kwiat ktory szybko rosnie - w przeciwienstwie do ficus benjamina ktory jest trudny i rosnie wolno. Nie lubi zbyt obfitego podlewania, uwazac zeby nie przelac

Łups....to ja mu codziennie miseczkę psiej wody z poprzedniego dnia wlewam :roll: To dlatego nie rośnie! :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
O ten z lewej mi zdechł, ten z prawej wydaje się być wymagający :diabloti: to nie dla mnie.

ten z lewej jest latwa roslinka, jest nie postawi sie tuz przy oknie gdzie mamy mocne swiatelko i nie bedziemy za czesto podlewac - po prostu jak ma sucho podlewamy ;) ja raz na tydzien i rosnie tfu tfu super

olcha napisał(a):
To środkowe zdycha szybko :shake: nie dla mnie.

bo to srodkowe o ile dobrze widze to primulka - takie "badziewie" ktore najlepiej wsadzic do gruntu bo marne szanse, ze bedzie dalej kwitlo w domu.

i sie zrobila ogrodnicza galeria:evil_lol::eviltong: