Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='dbsst']jeszcze zielone bo DZISIEJSZE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:no teraz już wsio rozumię [quote name='dbsst']eeeeeeeeehhhhhhhhmmmmmmmmm dziękuje Ci bardzo za porade :multi: :multi: ale jestem kwiaciarką :evil_lol: :evil_lol:taaaa na 100% [quote name='Pysia']Powariowałyście :crazyeye: O kwiatach gadacie :crazyeye: Debe czy Ty przypadkiem nie masz problemów z sobą ? :evil_lol:;) [quote name='dealer']' Pysiu nie ze soba nie ma, ma z kwiatkami :diabloti:o prosze Aga ci odpowiedziała .....i nawet tła córcia pisała ze chce o tym porozmawiać:razz: Debe super pomyślunek z tmi roletkami :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Debeściarka - Kwiaciarka!:loveu: BTW - mam za duzo zajęć, aby do Ciebie zajrzeć, ale może za jakieś 2 tygodnie powinna się wyrobić. Na razie jest OK.Kiedy otwierasz kwiaciarnię? pzdr. Quote
e.v.a Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 doberek :) oo jakie sliczne kwiatki:loveu: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 jesteście złośliwe i nie dowierzacie, że ja będe mieć busz w domu :cool1: HA dziś przesadziłam i podlałam kwiatki SĄ ZIELONE STALE :cool1: PtYSIU zwariowałam bo zdjęć nie zrobiłaś for me i me życie ległow gruzach a to jest forma TERAPII :eviltong: Asiu loozik ;) fajnie ze fajnie ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='paula_z']Witaj zielarko witaj dogokradziejko :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agnes Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 dbsst napisał(a):jesteście złośliwe i nie dowierzacie, że ja będe mieć busz w domu :cool1: HA dziś przesadziłam i podlałam kwiatki SĄ ZIELONE STALE :cool1: uparta baba no:mad::eviltong:a mowilam, zeby poczekac:eviltong: a to ze zielone to napewno nikt nie watpi - przeciez DOPIERO co je kupilas:evil_lol::p tylko nie zapominaj z tym podlewaniem:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 dbsst napisał(a):jesteście złośliwe i nie dowierzacie, że ja będe mieć busz w domu :cool1: HA dziś przesadziłam i podlałam kwiatki SĄ ZIELONE STALE :cool1: PtYSIU zwariowałam bo zdjęć nie zrobiłaś for me i me życie ległow gruzach a to jest forma TERAPII :eviltong: Asiu loozik ;) fajnie ze fajnie ;) :evil_lol: :evil_lol: Och ja okropna matka :angryy: Kroton i fikus :) Nie zaczęłaś od najłatwiejszych :evil_lol: Quote
Jupi Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ja też do tej pory jakoś ręki do kwitków domowych nie miałam jedynie grubosz i kaktus przetrwały, reszta jakoś opadła, ale wczoraj je poprzesadzałam mam zamiar podlewać już od tygodnia czytam co im potrzebne do szczęścia i 2 się uratowaly ze zmarnowanych zakwitły nawet:-) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='dbsst']po co dog ma fafle :razz: żeby bokser miał go za co ciagac :roflt: :roflt: :roflt: A to rozumiem jest zdjecie ze spaecjalna dydykacja dla Piki????:crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='dbsst']ty koles jestes naprawde duzy :evil_lol: Piekne jest to bydle...w łatki...sliczne...po prostu piekne... jakis czas temu "chorowałam" na doga...i to długo....ale ...ostatecznie choroba mi przeszła......ale sa piekne..takie duze, dostojne i po prostu ..sliczne....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='dbsst'] no słaba to ona nie jest...... Dominik, sliczne foty ...wszystkie.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='dbsst']tej zimy nie jestem w stanie ogarnąc moim obiektywem :shake: ale próbuje nie poddaje się ;) :lol: cudaczna ta morda...... a jaka mina...... koparka byla zaliczona .....i teraz udaje niemcow we wsi...ze niby nie ona....:diabloti: Quote
dbsst Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Agnes']uparta baba no:mad::eviltong:a mowilam, zeby poczekac:eviltong: a to ze zielone to napewno nikt nie watpi - przeciez DOPIERO co je kupilas:evil_lol::p tylko nie zapominaj z tym podlewaniem:evil_lol: mówiłam juz ze Cie kocham:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ano doczekac sie nie moglam i je przesadzilam czuje sie spełniona :evil_lol: a kwiatki JESZCZE stoja ZIELONE :razz: [quote name='Pysia']Och ja okropna matka :angryy: Kroton i fikus :) Nie zaczęłaś od najłatwiejszych :evil_lol: :eviltong: :eviltong: CZY Tobie też mówiełam ze Cie kocham :diabloti: :eviltong: [quote name='Jupi']ja też do tej pory jakoś ręki do kwitków domowych nie miałam jedynie grubosz i kaktus przetrwały, reszta jakoś opadła, ale wczoraj je poprzesadzałam mam zamiar podlewać już od tygodnia czytam co im potrzebne do szczęścia i 2 się uratowaly ze zmarnowanych zakwitły nawet:-) PRZYWRACASZ MI WIERE W CZŁOWIEKIA :cool3: :lol: :lol: :lol: :lol: pomimo przeciwności dogomani wychoduje sobie igród w domu :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 A dla Pani droga Pani specjalnie nowy post :p :lol: :cool3: [quote name='Agunia-Pańciunia)']A to rozumiem jest zdjecie ze spaecjalna dydykacja dla Piki????:crazyeye: AMEN nie będzie mi mogła Pika mówic ze nie uprzedzałam ze mam w domu faflociągare i ze Inti będzie mieć falafelki do samej ziemi ;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']Piekne jest to bydle...w łatki...sliczne...po prostu piekne... jakis czas temu "chorowałam" na doga...i to długo....ale ...ostatecznie choroba mi przeszła......ale sa piekne..takie duze, dostojne i po prostu ..sliczne....:diabloti: AMEN jest piekny i ja go chce ;) i tez "chorowałam" na doga i wogóle usciskam Cie z tej radości :lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']no słaba to ona nie jest...... Dominik, sliczne foty ...wszystkie.....:diabloti: słaba nie jest tylko mała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziękuje :oops: [quote name='Agunia-Pańciunia)']cudaczna ta morda...... a jaka mina...... koparka byla zaliczona .....i teraz udaje niemcow we wsi...ze niby nie ona....:diabloti: eeeeeeeeee czy Ty ją znasz :cool3: :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dokładnie to nie ona kopała to sie w ogóle samo kopało i JAKI ŚNIEG na nosie :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:cześć sistersjo mła Witaj Kochana i jedyna :loveu: :loveu: Quote
Agnes Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 debe:loveu: w zasadzie to ja watpic nie powinnam, bo Ciebie nie znam - od tej strony tym bardziej:eviltong:ale powodzenia, powodzenia ;) mi sie buszu nie udalo utrzymac badz otrzymac ;) ale nadrabiam buszem w akwarium:eviltong:tam jakos lepiej to wychodzi:roll::lol: Quote
malawaszka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ojejuuu Debest jak Tobie się uda wyhodować ogród w domu to i ja spróbuję :multi: Quote
e.v.a Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 PIKA napisał(a):Czesc Dominika jak tam Twoje kwiatki? pewnie juz zakwitły i je teraz foci :evil_lol: czesc babciu :loveu: Quote
olcha Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='dbsst']oto moje kwiatki 0 O ten z lewej mi zdechł, ten z prawej wydaje się być wymagający :diabloti: to nie dla mnie. Fikus z prawej żyje sobie w łazience i nie rośnie wcale, listków mu nie przybywa, ale też nie zdycha. To środkowe zdycha szybko :shake: nie dla mnie. [quote name='dbsst']ale myślisz ze lubi kompiele wodne czy tylko przytapianie około kwartalne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje muszą lubić. Mam sporo kwiotów w pokoju, ale to one bidulki muszą dostosowac się do mnie, a nie ja do nich :roll: :evil_lol: [quote name='Agnes']tu od lewej ficus benjamina, potem primula a potem ficus elastica - dosc latwy w uprawie, ale i duzy kwiat ktory szybko rosnie - w przeciwienstwie do ficus benjamina ktory jest trudny i rosnie wolno. Nie lubi zbyt obfitego podlewania, uwazac zeby nie przelac Łups....to ja mu codziennie miseczkę psiej wody z poprzedniego dnia wlewam :roll: To dlatego nie rośnie! :evil_lol: Quote
Agnes Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 olcha napisał(a):O ten z lewej mi zdechł, ten z prawej wydaje się być wymagający :diabloti: to nie dla mnie. ten z lewej jest latwa roslinka, jest nie postawi sie tuz przy oknie gdzie mamy mocne swiatelko i nie bedziemy za czesto podlewac - po prostu jak ma sucho podlewamy ;) ja raz na tydzien i rosnie tfu tfu super olcha napisał(a): To środkowe zdycha szybko :shake: nie dla mnie. bo to srodkowe o ile dobrze widze to primulka - takie "badziewie" ktore najlepiej wsadzic do gruntu bo marne szanse, ze bedzie dalej kwitlo w domu. i sie zrobila ogrodnicza galeria:evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts