Wyjątek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzieńdoberek! Nie tylko krówek bowski ale i drugi kolega :D :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 krowek przeslodki a do tego jego minki cudowne :loveu: Quote
dbsst Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 czesc jak zwykle przlotem zdjęcia z wczoraj. Dziś nie wziełam aparatu a był pan płaszczyk na spacerze :placz: parasol z uszu Quote
dbsst Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 ciesze się ze foty przypadły do gustu:loveu: ja jestem dokumentnie zakochana w krówku jest zarąbisty i strasznie słodki :loveu: oczywiście Amigo i Dante tez są słodcy i prześliczni ale krówek :loveu: (pamiętajcie, że to ja mu dałam taki przydomek hahahha):loveu: i troche miłosci jeszcze ona innym psom jak dogi ni epozwala sobie tak stać nad głową zawsze ucieka i jest niezadowolona a przy dożkach jak widac jej to graj :lol: :lol: Quote
Agga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dobrze dobrze już będe grzeczna. A teraz lekcja karate..ciach...ciach Szpila popsułaś dożka:diabloti: Quote
dbsst Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: eeee to ty taka mala :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Agga hahahha jasne ze popsuła takie to maleństwo ze śakoś takoś sie rozleciało samo :evil_lol: Quote
Agga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Szpila to psuja. Zepsuć dożka to naprawdę trzeba się napracować. łaciatego popsuła a teraz się zabiera za innego. Dbsst ty lepiej zajrzyj na spotkania na ZLOT! Quote
Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ale oni nieziemsko wyglądają:-o :cool3: :cool3: Tak, to pewne,Szpila musi mieć doga:eviltong: Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Agga napisał(a):Szpila to psuja. Zepsuć dożka to naprawdę trzeba się napracować. łaciatego popsuła a teraz się zabiera za innego. Dbsst ty lepiej zajrzyj na spotkania na ZLOT! hahaha bo to dogopsuj ;) zaglądam zaglądam na Zlot :cool1: madzia i medor napisał(a):Ale oni nieziemsko wyglądają:-o :cool3: :cool3: Tak, to pewne,Szpila musi mieć doga:eviltong: AMEN teraz TYLKO trzeba to mojej Miłosci przetłumaczyć :cool3: Quote
Vectra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 cześć debe autorko kiczowatych fot :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Vectra napisał(a):cześć debe autorko kiczowatych fot :evil_lol: czesc muła najmilsza najszczerasza najukochnsza VectrUNIU:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 dbsst napisał(a):czesc muła najmilsza najszczerasza najukochnsza VectrUNIU:evil_lol: kocham cię Gacusiu :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Vectra napisał(a):kocham cię Gacusiu :lol: :lol: :lol: kochaj mnie az do utraty tchu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Matko siedzę sobie, slucham Methoda i se foty oglądam zarąbiste :multi: dbsst napisał(a):po co dog ma fafle :razz: żeby bokser miał go za co ciagac :roflt: :roflt: :roflt: nie, po co dog ma fafle, :shake: ale dlaczego ma fafle ? :evil_lol: Bo mu Szpila zrobiła :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 mama OGROMNIASTĄ proźbę do osób które znaja się na kwiatach. Czy jest mozliwosc storzenia Galefii Ogrodowej :d kupiłam dwa kwiatki i nie wiem co dalej. nie znam sie na przesadzaniu, podlweaniu, dbaniu i w ogole (mam nadzieje ze nie jestem jedna jedyna taka jełopa na dg) I tak jak z Galerii Smaków korzystam bardzo czesto to przydała by mi sie jeszcze podpowiedz botaniczna :evil_lol: :razz: :razz: :razz: kupiłam Kroton Petra i figus robusta :razz: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :multi::multi::multi:cześć sis ....czyli bierzesz się za unicestwianie roślinności w domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 czesc sis dokładnie tak jak mówisz bede kwiatu ukatrupiać z ziemna krwią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jupi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 o matko jaki on wielki:loveu: kocham dozie:loveu: wczoraj był piekny czarny w lecznicy, jes moim ulubionym pacjentem, zawsze dłuższa jest wizyta bo się musze nim nacieszyć też jest ogromny, nawet jak na doga:lol: Quote
Ka-ka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 a co to jest galeria smaków i gdzie to jest :oops: Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Jupi']o matko jaki on wielki:loveu: kocham dozie:loveu: wczoraj był piekny czarny w lecznicy, jes moim ulubionym pacjentem, zawsze dłuższa jest wizyta bo się musze nim nacieszyć też jest ogromny, nawet jak na doga:lol: nio on jest olbrzymi wielkolud z niego i tyle :D hahahha ja wczoraj przez 90 kg płaszczka miałam być pocałowana z tym ze jak skoczył na mnie i oparł swoje małe stOpki na mych ramionach to ozor jego wylądował nad moją głową :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Ka-ka']a co to jest galeria smaków i gdzie to jest :oops: a prosze Cie uprzejmie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19502&highlight=galeria+smak%C3%B3w Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='dbsst']czesc sis dokładnie tak jak mówisz bede kwiatu ukatrupiać z ziemna krwią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja kocham te robote;) Quote
anetta Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 http://images21.fotosik.pl/82/65b831ebbba6e0ee.jpg Bosh, genialne!!! Wszystkie!:mdleje: Quote
Vectra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 dbsst napisał(a):mama OGROMNIASTĄ proźbę do osób które znaja się na kwiatach. Czy jest mozliwosc storzenia Galefii Ogrodowej :d kupiłam dwa kwiatki i nie wiem co dalej. nie znam sie na przesadzaniu, podlweaniu, dbaniu i w ogole (mam nadzieje ze nie jestem jedna jedyna taka jełopa na dg) I tak jak z Galerii Smaków korzystam bardzo czesto to przydała by mi sie jeszcze podpowiedz botaniczna :evil_lol: :razz: :razz: :razz: kupiłam Kroton Petra i figus robusta :razz: dać ci nr do teściowej :cool3: ona wszystko wie , nawet jak nie wie to wie :evil_lol: masz AŻ 2 kwiatki :crazyeye: :crazyeye: normalnie to nie galeria ogrodowa tylko ogród botaniczny :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts