Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

ciesze się ze foty przypadły do gustu:loveu:

ja jestem dokumentnie zakochana w krówku jest zarąbisty i strasznie słodki :loveu:

oczywiście Amigo i Dante tez są słodcy i prześliczni ale krówek :loveu: (pamiętajcie, że to ja mu dałam taki przydomek hahahha):loveu:
i troche miłosci jeszcze

ona innym psom jak dogi ni epozwala sobie tak stać nad głową zawsze ucieka i jest niezadowolona a przy dożkach jak widac jej to graj :lol: :lol:

Posted

Szpila to psuja. Zepsuć dożka to naprawdę trzeba się napracować. łaciatego popsuła a teraz się zabiera za innego.

Dbsst ty lepiej zajrzyj na spotkania na ZLOT!

Posted

Agga napisał(a):
Szpila to psuja. Zepsuć dożka to naprawdę trzeba się napracować. łaciatego popsuła a teraz się zabiera za innego.

Dbsst ty lepiej zajrzyj na spotkania na ZLOT!

hahaha bo to dogopsuj ;)

zaglądam zaglądam na Zlot :cool1:

madzia i medor napisał(a):
Ale oni nieziemsko wyglądają:-o :cool3: :cool3: Tak, to pewne,Szpila musi mieć doga:eviltong:

AMEN teraz TYLKO trzeba to mojej Miłosci przetłumaczyć :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
cześć debe autorko kiczowatych fot :evil_lol:

czesc muła najmilsza najszczerasza najukochnsza VectrUNIU:evil_lol:

Posted

Matko siedzę sobie, slucham Methoda i se foty oglądam
zarąbiste :multi:

dbsst napisał(a):
po co dog ma fafle :razz:

żeby bokser miał go za co ciagac :roflt: :roflt: :roflt:

nie, po co dog ma fafle, :shake: ale dlaczego ma fafle ? :evil_lol:
Bo mu Szpila zrobiła :evil_lol:

Posted

mama OGROMNIASTĄ proźbę do osób które znaja się na kwiatach. Czy jest mozliwosc storzenia Galefii Ogrodowej :d kupiłam dwa kwiatki i nie wiem co dalej. nie znam sie na przesadzaniu, podlweaniu, dbaniu i w ogole (mam nadzieje ze nie jestem jedna jedyna taka jełopa na dg) I tak jak z Galerii Smaków korzystam bardzo czesto to przydała by mi sie jeszcze podpowiedz botaniczna :evil_lol: :razz: :razz: :razz:

kupiłam Kroton Petra i figus robusta :razz:

Posted

:multi::multi::multi:cześć sis ....czyli bierzesz się za unicestwianie roślinności w domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

o matko jaki on wielki:loveu: kocham dozie:loveu:

wczoraj był piekny czarny w lecznicy, jes moim ulubionym pacjentem, zawsze dłuższa jest wizyta bo się musze nim nacieszyć też jest ogromny, nawet jak na doga:lol:

Posted

[quote name='Jupi']o matko jaki on wielki:loveu: kocham dozie:loveu:

wczoraj był piekny czarny w lecznicy, jes moim ulubionym pacjentem, zawsze dłuższa jest wizyta bo się musze nim nacieszyć też jest ogromny, nawet jak na doga:lol:
nio on jest olbrzymi wielkolud z niego i tyle :D
hahahha ja wczoraj przez 90 kg płaszczka miałam być pocałowana z tym ze jak skoczył na mnie i oparł swoje małe stOpki na mych ramionach to ozor jego wylądował nad moją głową :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Ka-ka']a co to jest galeria smaków i gdzie to jest :oops:

a prosze Cie uprzejmie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19502&highlight=galeria+smak%C3%B3w

Posted

[quote name='dbsst']czesc sis dokładnie tak jak mówisz bede kwiatu ukatrupiać z ziemna krwią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja kocham te robote;)

Posted

dbsst napisał(a):
mama OGROMNIASTĄ proźbę do osób które znaja się na kwiatach. Czy jest mozliwosc storzenia Galefii Ogrodowej :d kupiłam dwa kwiatki i nie wiem co dalej. nie znam sie na przesadzaniu, podlweaniu, dbaniu i w ogole (mam nadzieje ze nie jestem jedna jedyna taka jełopa na dg) I tak jak z Galerii Smaków korzystam bardzo czesto to przydała by mi sie jeszcze podpowiedz botaniczna :evil_lol: :razz: :razz: :razz:

kupiłam Kroton Petra i figus robusta :razz:

dać ci nr do teściowej :cool3: ona wszystko wie , nawet jak nie wie to wie :evil_lol:

masz AŻ 2 kwiatki :crazyeye: :crazyeye: normalnie to nie galeria ogrodowa tylko ogród botaniczny :evil_lol: :evil_lol: