dreamer Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 cześć :) ~*~ :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hee hee hee słodkości :loveu: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 bonita napisał(a)::crazyeye:Rany bowskie co ona doziowi robi :grin: Cześć rozmarzona Debe :) uśmiech mu poszerza :razz: :evil_lol: cesc sis :loveu: madzia i medor napisał(a):Łło losie, po takim czymś, to mu nawet liftingi nie pomogą:crazyeye: :evil_lol: hahahhahaha on ma jeszcze czas na lifting to jeszcze puppy :p ewelinabuck napisał(a): "Chce wyssac twoja krew..":evil_lol: hahahahahha Wyjątek napisał(a):Debeeeeeeeee..... a gdzie te fotki są robione? Gdzie ze Szpila na spacerki chadzasz...??:cool3::p p.s. Fotki oczywiscie przezajebiste..!! :multi: thx nieopodal Sadów :cool1: Behemot napisał(a): :crazyeye: Lifting mu robi :crazyeye: nie szepcze mu love :evil_lol: :evil_lol: dreamer napisał(a):cześć :) ~*~ :loveu: :loveu: :loveu: hee hee hee słodkości czesc Dreamerko :loveu: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a): Zdjęcie idzie do konkursu :p hahahhahaha nie przesadzaj :oops: :oops: :oops: a gdzie ty byłeś jak cie nie było :diabloti: :lol: wybacz mi młua miła ja tu z patykiem do połowy obgryzionym czekam a cie nie ma i nie ma :evil_lol: Oto MIŁOŚĆ mojej Szpilki co więcej odwzajemniona :cool3: :loveu: :loveu: piękna para co :p Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dbsst napisał(a): prosze jaka piękna para Doziu udaje zajączka, ale mu to nie wychodzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cudna para:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Mistrz Yoda uczy Luke;a Skywalkera Czerwony kapturek to ja, wlasnie ja! Ranyny, one wszystkie sie do konkursu nadaja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Po prostu niesamowiteeeee!!!:modla::modla::modla: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 hahahhaha no weź bo będe sie wozić i nosić nos do goory ;) nie ma jak pod dogiem :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dbsst napisał(a): thx nieopodal Sadów :cool1: Hmmm czyli obok mojej babuleńki kochanej :p bywam tam czesto:cool3: ale częściej przy stawach na Wolumenie (to już bielany) Quote
Paula Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dbsst napisał(a):at reaz możesz posłuchać go troszku tu http://www.method-man.com Buuuu :placz: A mi glosniki nie dzialaja :angryy: :grin: :mdleje: bosze, krowek jest zarąbisty :loveu: Hahaha :grin: Widac te milosc w mowie ciala Szpili :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 kłaniamy sie ide spać i zabieram ze sobą reszte fot :cool1: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemotka napisał(a): Ranyny, one wszystkie sie do konkursu nadaja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Po prostu niesamowiteeeee!!!:modla::modla::modla: haha noo dokłądnie - zaznaczałam do cytowania i zaznaczałam aż zrezygnowałam :evil_lol: paula_z napisał(a): :grin: :mdleje: bosze, krowek jest zarąbisty :loveu: Hahaha :grin: Widac te milosc w mowie ciala Szpili :evil_lol: hahaha ale TAK to TE są najzajebistsze!!!!! :multi::loveu::loveu::loveu: FAFLE WSZĘDZIE FRUWAJĄCE FAFLE!!!! :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a):haha noo dokłądnie - zaznaczałam do cytowania i zaznaczałam aż zrezygnowałam :evil_lol: Normalnie osobna kategorie stworze :crazyeye: :multi: Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 "A bhhuuuu... ::ghost_2: ":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Mina dozia z serii: Te doopa i tak cię dopadnę! Quote
agbar Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 no ja cie ....ale dozyki pieeeekne:):loveu: Witajcie Szpilczaki:) Quote
izka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Witam :lol: Prześliczne foty. Dogi są takie piękne:loveu: Pięknie razem wyglądają :loveu: Quote
agabass Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 no niezłe foty a Szpilkowa niezły mikrus przy tych dogowatych:lol: Quote
Ka-ka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 paula_z napisał(a):Buuuu :placz: A mi glosniki nie dzialaja :angryy: :grin: :mdleje: bosze, krowek jest zarąbisty :loveu: Hahaha :grin: Widac te milosc w mowie ciala Szpili :evil_lol: a mnie głośniki działają :diabloti: całę szczęście :multi: adorator Szpili uroczu :oops: :multi: aczkolwiek na amen zakochałam się w krówku :loveu: śliczny jest :roll: :loveu: Quote
Recommended Posts