Iza i Avanti Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Staaaaaaaaaaary! Kurna, ale ty wieeeeeeeeeeeeeeeelki jesteś! Quote
e.v.a Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dbsst napisał(a): :lying: :question:nieeeeenooo... nie ma wielkiej roznicy we wzroscie miedzy nimi :icon_roc: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 ojjjjj przesadzacie ze niby taka róznica :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miłosć :evil_lol: gdzie jest głowa Szpilki i klasyczna kaczucha :loveu: Quote
Ka-ka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 o raaaaanyyyyy....tu też się zadoziło :loveu: debe, powiedz, że masz jeszcze jakieś foty....mnie się marzy dog "od zawsze", ale pewnie będe mogła sobie na niego pozwolić za jakieś 20lat :diabloti: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 noski noski eskimoski normalnie go buchne :loveu: jest przezajebisty krówek człapał zupełnie załamany ze mu laska uciekła został mu sie tylko patyczek pod faflem :evil_lol: :evil_lol: się mu aż uszy rozjechały :loveu: e ty koleś nie wywyższaj się tak :evil_lol: goń mnie goń mnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Ka-ka napisał(a):o raaaaanyyyyy....tu też się zadoziło :loveu: debe, powiedz, że masz jeszcze jakieś foty....mnie się marzy dog "od zawsze", ale pewnie będe mogła sobie na niego pozwolić za jakieś 20lat :diabloti: mam duuuuuuuzo dogowych zdjęć ;) zatańczysz :loveu: :loveu: :loveu: mizianki :loveu: :loveu: szeptanki :loveu: takich to ma adoratorów ta moja Szpilka akurat w swoim rozmiarze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 no i piekło czyli jak mały pies goni duzego :evil_lol: :niewiem: :roll: :grins: troszku nos przyciachałam 8-) ale mistrzem są stópki :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 po co dog ma fafle :razz: żeby bokser miał go za co ciagac :roflt: :roflt: :roflt: Quote
e.v.a Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dbsst napisał(a):noski noski eskimoski buahahahaha jego kolczatka by byla wsam raz na klate Szpili:grin: foty boskie:loveu: dozio jeszcze bardziej boski:loveu: a Szpila...jak to szpila ...boska:loveu: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 skaczcie do góry jak kangury :lol: czy jest tu jakis pies bez głowy :eviltong: i serdeczny uśmiech :cool3: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dbsst napisał(a):po co dog ma fafle :razz: żeby bokser miał go za co ciagac :roflt: :roflt: :roflt: Buahahahaha wygląda jakby mu na ringu bokser w morde dał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 szpileczko a ty nie masz kolezanek czy kolegów w swoim wzroście???;) Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahaha wygląda jakby mu na ringu bokser w morde dał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wyglada a jest mój pies pokona wszystkie psy :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Agga napisał(a):szpileczko a ty nie masz kolezanek czy kolegów w swoim wzroście???;) no toz to ten sam wzrost identico :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
ewelinabuck Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dzio przepiekny a jak mu sie fafel do gory uniosl:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: widac zakochal sie w Szpilecce a ona nie odwzajemnila jego uczuc:loveu: :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 a ja tak wracając do Twoich niedawnych wzruszeń :cool1: http://muzyka.wp.pl/id,34229,size,1,galeria.html i dalsze strony.... GDZIE IM DO TWOICH FOT !!!!!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 bo ona jest wierna innemu dogowi :evil_lol: jego zdjęcia też mam :multi: :multi: kocham cie czy nie kocham niech pomyśle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak mnie złapiesz bede twoja :evil_lol: :evil_lol: kłamałam kłamałam :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 zabojcza ta ostatnia fota dozio ma bardzo inteligebtna minke:evil_lol: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Ka-ka napisał(a):a ja tak wracając do Twoich niedawnych wzruszeń :cool1: http://muzyka.wp.pl/id,34229,size,1,galeria.html i dalsze strony.... GDZIE IM DO TWOICH FOT !!!!!!!!!!!!! mmmmmmmmmm methoooooooooooooooood :loveu: ale ktos miał fajnie bo ma większość fot centralnie a ja mam profffil :placz: no i miał pewnie gorszy aparat ale za to mógł DOTKNAĆ GO :loveu: :loveu: :loveu: heheh dzięki wszystkie foty z tego koncertu są dla mnie na wage złota :loveu: Szpilka dogowładna :evil_lol: iiiiiiiiii zmiana :evil_lol: ale to za chwile teraz będe marzyć o koncercie :oops: ;) Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 ewelinabuck napisał(a):zabojcza ta ostatnia fota dozio ma bardzo inteligebtna minke:evil_lol: taaaaaaaaak wygląda troche jak kosmita :lol: :lol: :lol: a oczywiście jak były trzy psy to co to mi aparat odmówił posłuszeństwa (bateria mi sie troche uszkodziła ostatnio:angryy: ):angryy: :angryy: :angryy: Quote
bonita Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dbsst napisał(a):po co dog ma fafle :razz: żeby bokser miał go za co ciagac :roflt: :roflt: :roflt: :crazyeye:Rany bowskie co ona doziowi robi :grin::grin::grin::grin: Cześć rozmarzona Debe :) Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dbsst napisał(a): Łło losie, po takim czymś, to mu nawet liftingi nie pomogą:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 "Chce wyssac twoja krew..":evil_lol: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Debeeeeeeeee..... a gdzie te fotki są robione? Gdzie ze Szpila na spacerki chadzasz...??:cool3::cool3::p p.s. Fotki oczywiscie przezajebiste..!! :multi: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Lifting mu robi :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts