Paula Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dbsst napisał(a):Paula....................................... to spojrzenie było dla mnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko dla mnie :loveu: :loveu: :loveu: były takie spojrzenia trzy jedno mam na foto :placz: Nienawidze Cie :placz: ;) A ja se kupilam jakis glupi aparat, zamiast isc na koncert, jeb..... jestem. Uwielbiam te jego miny :loveu: :loveu: :loveu: dbsst napisał(a):Paula czujesz ze ktos złapał ta podkoszulke biała :loveu: Ja bym chciala zlapac to co pod koszulka :diabloti: Zajedwabiste foty :multi: Dzieki Ci za ta relacje :loveu: Quote
dbsst Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 oczywiście teraz słucham methoda z nowej płyty z Lauryn :loveu: i sie podniecam fotami i koncertem :cool1: Quote
Paula Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dbsst napisał(a):oczywiście teraz słucham methoda z nowej płyty z Lauryn :loveu: i sie podniecam fotami i koncertem :cool1: LH to tez jedna z moich najulubienszych :loveu: To kiedy sie spotykamy na komedie z MM i posluchanie nowej plytki? :cool3: Quote
Ka-ka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 regularnie podglądam fotki Wyjątkowej Panny Jednej Z Nielicznych Których Preston Nie Chciałby Zjeść A Wręcz Przeciwnie :evil_lol: :razz: ale miło czasem zobaczyć zupełnie inną tematykę wszystkie fotki fajne, kilka naprawdę super, ale...mnie siem najbardziej podoba taaaa...... :oops: :loveu: Quote
dbsst Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 paula_z napisał(a):LH to tez jedna z moich najulubienszych :loveu: To kiedy sie spotykamy na komedie z MM i posluchanie nowej plytki? :cool3: jakby sie udało cała kinomatografie znaleźć niektórych filmów ni ewidziałam z nim :/ a LH jest na nowej płytce która jest zajefajna :loveu: jestem mocno zaniepokojona bo nie moge znaleźć Tical 2000 mam nadzieje ze nie zginała mi przy przeprowadzce :placz: Kaka to tez moja ulubiona fota :loveu: Quote
Ka-ka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dbsst napisał(a): Kaka to tez moja ulubiona fota :loveu: wiesz, inne też są fajne.....ale ta...te oczy...tak na wprost....mmmm...... :loveu: :loveu: :loveu: P.S. juz wiem, u kogo uzupełnię płytotekę :cool3: bo ostatnio właśnie odnawiam zasoby ;) a MM miałam, choć nie za dużo kawałków, ale mi coś wcięło :roll: P.S.2....chociaż ja dzisiaj w innych klimatach...koleżanka podrzuciła mi parę kawałków...no to słucham Michaela Buble ......i się rozpływam... Quote
dbsst Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Ka-ka napisał(a):wiesz, inne też są fajne.....ale ta...te oczy...tak na wprost....mmmm...... :loveu: :loveu: :loveu: P.S. juz wiem, u kogo uzupełnię płytotekę :cool3: bo ostatnio właśnie odnawiam zasoby ;) a MM miałam, choć nie za dużo kawałków, ale mi coś wcięło :roll: no ja jedną płyte teraz sobie przypomniałam ze pożyczyłam na wieczne oddaj :angryy: a jedna mi zgineła ale spoko ;) jak bede kupowała najnowsza to i w stare sie uzbroje to jedyny wykonawca którego mam orginały :oops: :oops: widzicie jaka to miłosc :cool3: Quote
Ka-ka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 eeee...to ja nie tak na wieczne.... oddam :oops: teraz mi tyłek skacze na siedzeniu... "Sway" Michaela B. ...no jak tu nie tańczyć..... a od popołudnia przerobilam przyspieszony kurs Dido*2 i mojej ukochanej Norah Jones *4 :loveu: ... a w przerwie Jamie Cullum...kurczę, jak tu się uczyć......eccchhh........ :oops: :shake: Quote
Maga100 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dbsst napisał(a):Alu tego pana znaja tylko osoby lubiace czarne rytmy rap ;) hmm, ja znam tego pana, ale muzyka to nie to co lubię :cool1: ale zdjecia wspaniałe, moja droga. Czy doceniasz to? komplement z ust mych :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 wow debeściaku foty debeściarskie :klacz: tyż go nei znam, ale super fotorelacja!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Hej Debeściaku :multi: foty zajebiste :cool3: ale ja tyż nie znajem tego pana :oops: nie lubie rapu :p Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Nie no, tragiczne te foty :wallbash: Debe, musisz przyjść do mnie na korepetycje :shake: Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dominika wyrodna córko cieszę się bardzo z udanego wieczoru :multi: A co do fot to...Jak juz kupię tego EOSa to zamęczę Cię na GG :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Debe! Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajedwabiste foty! Rrrrrrrrrrrrrany, ale Ci zazdroszę! Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Maga100 napisał(a):hmm, ja znam tego pana, ale muzyka to nie to co lubię ale zdjecia wspaniałe, moja droga. Czy doceniasz to? komplement z ust mych :crazyeye: :crazyeye: widzę, że ta tęsknota za moją skromną osoba ma naprwde na ciebie budujący wpływ :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: dzięki moja dogociółko miła i sympatyczna :loveu: :lol: malawaszka napisał(a):wow debeściaku foty debeściarskie :klacz: tyż go nei znam, ale super fotorelacja!!!!!!!!! jak przyjedziesz do wawki to go poznasz ;) at reaz możesz posłuchać go troszku tu http://www.method-man.com]wejdź w enter i odpal z LH z nowego albumu iiiiiiiiii aż mam ścisk macicy jak słyszę ten głos :evil_lol: a jak wejdziesz na myspace to tam jest jeszcze kilka kawałeczków :loveu: Vectra napisał(a):Hej Debeściaku foty zajebiste ale ja tyż nie znajem tego pana nie lubie rapu polubisz :p co wam się stało z tymi miłymi słowami :eviltong: Behemot napisał(a):Nie no, tragiczne te foty :wallbash: Debe, musisz przyjść do mnie na korepetycje :shake: dziękuje :loveu: madzia i medor napisał(a):Doberek berek dziś był z DOGAMI :multi: :evil_lol: Pysia napisał(a):Dominika wyrodna córko cieszę się bardzo z udanego wieczoru :multi: A co do fot to...Jak juz kupię tego EOSa to zamęczę Cię na GG hahahahha zanim mnie zmolestujesz (a nie zamęczysz) to będziesz musiała się jakoś wkupić :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Debe! Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajedwabiste foty! Rrrrrrrrrrrrrany, ale Ci zazdroszę! hej dzięki ja tez sobie zazdroszcze i marze o cofnięciu czasu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czuje sie jak nastka :oops: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 zanim będą dogi to na dowód że JA jestem ogrodniczka pierwsza klasa wstawie dla Magii spacial foty :p ni i fotosik pokazał mi palca narazie zdjęć niet :angryy: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dbsst napisał(a): jak przyjedziesz do wawki to go poznasz ;) at reaz możesz posłuchać go troszku tu http://www.method-man.com wejdź w enter i odpal z LH z nowego albumu iiiiiiiiii aż mam ścisk macicy jak słyszę ten głos :evil_lol: byłam i potwierdzam - to nie jest muza jaką lubią małewaszki :evil_lol: co nie zmienia faktu, że foty są :loveu: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a):byłam i potwierdzam - to nie jest muza jaką lubią małewaszki :evil_lol: co nie zmienia faktu, że foty są :loveu: heheheehe co równiez nie zmienia faktu, że małewEszki nie polubia ;) :evil_lol: dzięks ja cały czas ogladam foty i płacze do koncertu :loveu: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 a oto pani i panowie Szpilka pogromca dogów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zdjęcia są hmmm kiepawe bi 1 dogi sa strasznie duze 2 szpilka jest strasznie mała i albo jedno mi wychodziło z kadru albo drugie gdzies gineło :evil_lol: co więcej psy bawiły sie gdzie..............w NOGACH :diabloti: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 ty koles jestes naprawde duzy :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dbsst napisał(a): Róznica jest kolosalna:crazyeye: :crazyeye: :cool3: :loveu: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dbsst napisał(a):bowski jest krówek co :loveu: spadam nie możesz mieć doga :shake: do ci się Szpilka strasznie kurczy :evil_lol: Quote
Recommended Posts