Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
Paula.......................................

to spojrzenie było dla mnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko dla mnie :loveu: :loveu: :loveu:
były takie spojrzenia trzy jedno mam na foto :placz:

Nienawidze Cie :placz: ;) A ja se kupilam jakis glupi aparat, zamiast isc na koncert, jeb..... jestem.

Uwielbiam te jego miny :loveu: :loveu: :loveu:

dbsst napisał(a):
Paula czujesz ze ktos złapał ta podkoszulke biała :loveu:

Ja bym chciala zlapac to co pod koszulka :diabloti:

Zajedwabiste foty :multi: Dzieki Ci za ta relacje :loveu:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
oczywiście teraz słucham methoda z nowej płyty z Lauryn :loveu:
i sie podniecam fotami i koncertem :cool1:

LH to tez jedna z moich najulubienszych :loveu: To kiedy sie spotykamy na komedie z MM i posluchanie nowej plytki? :cool3:

Posted

regularnie podglądam fotki Wyjątkowej Panny Jednej Z Nielicznych Których Preston Nie Chciałby Zjeść A Wręcz Przeciwnie :evil_lol: :razz: ale miło czasem zobaczyć zupełnie inną tematykę

wszystkie fotki fajne, kilka naprawdę super, ale...mnie siem najbardziej podoba taaaa......

:oops: :loveu:

Posted

paula_z napisał(a):
LH to tez jedna z moich najulubienszych :loveu: To kiedy sie spotykamy na komedie z MM i posluchanie nowej plytki? :cool3:

jakby sie udało cała kinomatografie znaleźć niektórych filmów ni ewidziałam z nim :/

a LH jest na nowej płytce która jest zajefajna :loveu:

jestem mocno zaniepokojona bo nie moge znaleźć Tical 2000 mam nadzieje ze nie zginała mi przy przeprowadzce :placz:

Kaka to tez moja ulubiona fota :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):

Kaka to tez moja ulubiona fota :loveu:

wiesz, inne też są fajne.....ale ta...te oczy...tak na wprost....mmmm...... :loveu: :loveu: :loveu:

P.S. juz wiem, u kogo uzupełnię płytotekę :cool3:
bo ostatnio właśnie odnawiam zasoby ;) a MM miałam, choć nie za dużo kawałków, ale mi coś wcięło :roll:

P.S.2....chociaż ja dzisiaj w innych klimatach...koleżanka podrzuciła mi parę kawałków...no to słucham Michaela Buble ......i się rozpływam...

Posted

Ka-ka napisał(a):
wiesz, inne też są fajne.....ale ta...te oczy...tak na wprost....mmmm...... :loveu: :loveu: :loveu:

P.S. juz wiem, u kogo uzupełnię płytotekę :cool3:
bo ostatnio właśnie odnawiam zasoby ;) a MM miałam, choć nie za dużo kawałków, ale mi coś wcięło :roll:

no ja jedną płyte teraz sobie przypomniałam ze pożyczyłam na wieczne oddaj :angryy:

a jedna mi zgineła ale spoko ;) jak bede kupowała najnowsza to i w stare sie uzbroje
to jedyny wykonawca którego mam orginały :oops: :oops:

widzicie jaka to miłosc :cool3:

Posted

eeee...to ja nie tak na wieczne.... oddam :oops:

teraz mi tyłek skacze na siedzeniu... "Sway" Michaela B. ...no jak tu nie tańczyć..... a od popołudnia przerobilam przyspieszony kurs Dido*2 i mojej ukochanej Norah Jones *4 :loveu: ... a w przerwie Jamie Cullum...kurczę, jak tu się uczyć......eccchhh........ :oops: :shake:

Posted

dbsst napisał(a):
Alu tego pana znaja tylko osoby lubiace czarne rytmy rap ;)

hmm, ja znam tego pana, ale muzyka to nie to co lubię :cool1:

ale zdjecia wspaniałe, moja droga. Czy doceniasz to? komplement z ust mych :evil_lol:

Posted

Dominika wyrodna córko cieszę się bardzo z udanego wieczoru :multi: A co do fot to...Jak juz kupię tego EOSa to zamęczę Cię na GG :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
hmm, ja znam tego pana, ale muzyka to nie to co lubię

ale zdjecia wspaniałe, moja droga. Czy doceniasz to? komplement z ust mych

:crazyeye: :crazyeye:
widzę, że ta tęsknota za moją skromną osoba ma naprwde na ciebie budujący wpływ :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

dzięki moja dogociółko miła i sympatyczna :loveu: :lol:

malawaszka napisał(a):
wow debeściaku foty debeściarskie :klacz: tyż go nei znam, ale super fotorelacja!!!!!!!!!

jak przyjedziesz do wawki to go poznasz ;)
at reaz możesz posłuchać go troszku tu http://www.method-man.com]wejdź w enter i odpal z LH z nowego albumu iiiiiiiiii aż mam ścisk macicy jak słyszę ten głos :evil_lol:

a jak wejdziesz na myspace to tam jest jeszcze kilka kawałeczków :loveu:

Vectra napisał(a):
Hej Debeściaku
foty zajebiste ale ja tyż nie znajem tego pana nie lubie rapu

polubisz :p
co wam się stało z tymi miłymi słowami :eviltong:

Behemot napisał(a):
Nie no, tragiczne te foty :wallbash: Debe, musisz przyjść do mnie na korepetycje :shake:

dziękuje :loveu:

madzia i medor napisał(a):
Doberek

berek dziś był z DOGAMI :multi: :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Dominika wyrodna córko cieszę się bardzo z udanego wieczoru :multi: A co do fot to...Jak juz kupię tego EOSa to zamęczę Cię na GG

hahahahha zanim mnie zmolestujesz (a nie zamęczysz) to będziesz musiała się jakoś wkupić :evil_lol:

Iza i Avanti napisał(a):
Debe! Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajedwabiste foty! Rrrrrrrrrrrrrany, ale Ci zazdroszę!

hej

dzięki

ja tez sobie zazdroszcze i marze o cofnięciu czasu

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czuje sie jak nastka :oops:

Posted

zanim będą dogi to na dowód że JA jestem ogrodniczka pierwsza klasa wstawie dla Magii spacial foty :p

ni i fotosik pokazał mi palca narazie zdjęć niet :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
byłam i potwierdzam - to nie jest muza jaką lubią małewaszki :evil_lol: co nie zmienia faktu, że foty są :loveu:

heheheehe co równiez nie zmienia faktu, że małewEszki nie polubia ;) :evil_lol:

dzięks

ja cały czas ogladam foty i płacze do koncertu :loveu:

Posted

a oto pani i panowie Szpilka pogromca dogów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zdjęcia są hmmm kiepawe bi
1 dogi sa strasznie duze
2 szpilka jest strasznie mała
i albo jedno mi wychodziło z kadru albo drugie gdzies gineło :evil_lol:
co więcej psy bawiły sie gdzie..............w NOGACH :diabloti: