Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
w domu doczekałam sie drugiego kawiatka :multi:

Dwa kwiatki to prawie kwiaciarnia:evil_lol:
Cześć Debe idąca na koncert ( czemu ja nie:placz: )

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

cześć Dominisiu :multi:

foteczki obejrzałam z wielką przyjemnoscią... czytadła nie nadrobiłam (wybacz) bo wpadłam "jak po ogień"

buziakuję równie szalona jak ja Babę :buzi:

Posted

dbsst napisał(a):
ja chciałam zaręczynowego doga :diabloti:
nie ma doga nie ma zaręczyn :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja też sobie zamarzyłam i chciałam psa na zaręczyny:evil_lol: nie dostałam:eviltong:
ale zaręczyny były, potem poszło falą:
2 miesiące po razem go kupiliśmy (Jupi), potem 5 miesięcy później był już drugi (Bosar), potem kupiliśmy dom, za 3 tygodnie dojdzie kot, więc może warto się zaręczyć:lol:

Posted

dbsst napisał(a):
pod oknem kuchennym jedna ręka mieszam drugą ręką pstrykam :evil_lol:

To Ty jak w tej reklamie:razz: Jakiguś kremu, czy cu tam było:razz: :evil_lol: Dwufunkcyjna:evil_lol:

Posted

Paula.......................................

to spojrzenie było dla mnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko dla mnie :loveu: :loveu: :loveu:
były takie spojrzenia trzy jedno mam na foto :placz:

zdjęcie w orginale powoduje dreszcze na moich plecach jest to moje wymarzone "zdjęcie życia" i może nie przedstawia nic ciekawego, dla mnie jest.........................hmmmmmmm

to początek :cool1:

stałam od method mana tylko tyle co bariarka :multi:

Posted

jest niesamowitym show manem. zanim wszedł na scene stał odemnie 2 osoby i przytulał jakiegoś chłopaka który była wmurowany nie tylko on :roll:
byłam tak bardzo blisko mojej ikony muzyki rap, że nie jestem w stanie w to uwierzyć. Marzyłam o tym koncercie od 12 lat około i w końcu go miałam :multi:
jestem zła na siebie, że ni eposzłam na dwa ale byłam ponoc na tym "lepszym" z tym, że obydwa były niesamowite :loveu:

najlepszy koncert na jakim byłam a na gwiazdy tego formatu chadzam :cool1:

dodam, iz były to moje PIERWSZE foty koncertwe :multi: :multi:

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DOPATRZYŁAM SIE WIELU WIELU SPOJRZEŃ "TYLKO DLA MNIE"

Posted

:evil_lol:

Alu tego pana znaja tylko osoby lubiace czarne rytmy rap ;)
jest on współzałozycielem takiej grupy jak wu-tang clan spiewał z Ericą Badu i Lauryn Hill, Mary J Blige napisał jeden scenariusz zagrał w kilku filmach napisał dużo tekstów ma razem z członkami (9 oma) olbrzymi wkład w muzyke Rap. Dla mnie jest największą gwiazdą współczesnej muzy Rap jest moim idolem od kilkunastu lat :multi:
nie kryje mojego wielkiego uwielbienia dla jego twórczosci i jego samego.....

Posted

dbsst napisał(a):
:evil_lol:

Alu tego pana znaja tylko osoby lubiace czarne rytmy rap ;)
jest on współzałozycielem takiej grupy jak wu-tang clan spiewał z Ericą Badu i Lauryn Hill, Mary J Blige napisał jeden scenariusz zagrał w kilku filmach napisał dużo tekstów ma razem z członkami (9 oma) olbrzymi wkład w muzyke Rap. Dla mnie jest największą gwiazdą współczesnej muzy Rap jest moim idolem od kilkunastu lat :multi:
nie kryje mojego wielkiego uwielbienia dla jego twórczosci i jego samego.....

;)no to jednak nie moje klimaty:razz:ale cieszkam ześ zadowolniona:loveu:

Posted

dbsst napisał(a):
za 2 czy 3 miechy ma być we freshu Red man :cool1:

a oto dalej method

Paula czujesz ze ktos złapał ta podkoszulke biała :loveu:

no rewelka szkoda, że nas tam nie było to też mój ulubieniec Method
bansowałaś trochę co?

Posted

i niestety juz ostatnia seria na 300 zdjęć fajnych wyszło może 5 z 20 jest znośnych ale i tak jestem bardzo bardzo dumna i zadowolona z tej sesji :loveu:

a bardzo podobny plakat koncertowy kiedys miałam Methoda na ścianie a teraz sama zrobiłam mu plakatową fote :multi:
taka fota zreszta znalazła sie na jedej okładce :cool3:

a to pokłon dla nas od Methoda bo jak powiedział bylismy pierwszymi ludzmi skandujacymi imie zmarłego przyjaciela i załozyciela wu-tangu Ol' Dirty Bastarda po piosence poświęconej jego pamięci Meth się wzruszył potwornie a mnie aż się nogi ugieły :cool1:

i ostatnia fota

Posted

dbsst napisał(a):
i niestety juz ostatnia seria na 300 zdjęć fajnych wyszło może 5 z 20 jest znośnych ale i tak jestem bardzo bardzo dumna i zadowolona z tej sesji :loveu:

a

wreszcie:loveu:

Posted

Debe- to też nie moje klimaty, nie znam tego Pana, ale cieszem żeś szczęśliwa:lol:

a i fotki rewelacja, zwłaszcza:
ta

ta

i ta

nie mówiąc już o spojrzeniu dla Ciebie:razz: