bonita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dbsst napisał(a):w domu doczekałam sie drugiego kawiatka :multi: Dwa kwiatki to prawie kwiaciarnia:evil_lol: Cześć Debe idąca na koncert ( czemu ja nie:placz: ) Quote
Gosiek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 cześć Dominisiu :multi: foteczki obejrzałam z wielką przyjemnoscią... czytadła nie nadrobiłam (wybacz) bo wpadłam "jak po ogień" buziakuję równie szalona jak ja Babę :buzi: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A ja jestem juz tak stara, że nie kojarzę kto zacz Method Man...? No i kwiatka Ci nie zazdroszczę, bo.... bo tak. Quote
Jupi Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dbsst napisał(a):ja chciałam zaręczynowego doga :diabloti: nie ma doga nie ma zaręczyn :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja też sobie zamarzyłam i chciałam psa na zaręczyny:evil_lol: nie dostałam:eviltong: ale zaręczyny były, potem poszło falą: 2 miesiące po razem go kupiliśmy (Jupi), potem 5 miesięcy później był już drugi (Bosar), potem kupiliśmy dom, za 3 tygodnie dojdzie kot, więc może warto się zaręczyć:lol: Quote
Medorowa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dbsst napisał(a):pod oknem kuchennym jedna ręka mieszam drugą ręką pstrykam :evil_lol: To Ty jak w tej reklamie:razz: Jakiguś kremu, czy cu tam było:razz: :evil_lol: Dwufunkcyjna:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć Dwufunkcyjna Debe :lol::lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Paula....................................... to spojrzenie było dla mnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko dla mnie :loveu: :loveu: :loveu: były takie spojrzenia trzy jedno mam na foto :placz: zdjęcie w orginale powoduje dreszcze na moich plecach jest to moje wymarzone "zdjęcie życia" i może nie przedstawia nic ciekawego, dla mnie jest.........................hmmmmmmm to początek :cool1: stałam od method mana tylko tyle co bariarka :multi: Quote
dbsst Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 jest niesamowitym show manem. zanim wszedł na scene stał odemnie 2 osoby i przytulał jakiegoś chłopaka który była wmurowany nie tylko on :roll: byłam tak bardzo blisko mojej ikony muzyki rap, że nie jestem w stanie w to uwierzyć. Marzyłam o tym koncercie od 12 lat około i w końcu go miałam :multi: jestem zła na siebie, że ni eposzłam na dwa ale byłam ponoc na tym "lepszym" z tym, że obydwa były niesamowite :loveu: najlepszy koncert na jakim byłam a na gwiazdy tego formatu chadzam :cool1: dodam, iz były to moje PIERWSZE foty koncertwe :multi: :multi: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DOPATRZYŁAM SIE WIELU WIELU SPOJRZEŃ "TYLKO DLA MNIE" Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :multi:hey sis Foty fajne ...ale tego pana nie znam:shake: Quote
Agga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Alicja ty byś odrazu chciała wszystkich znać. Nie ma tak dobrze:cool3: Quote
dbsst Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 :evil_lol: Alu tego pana znaja tylko osoby lubiace czarne rytmy rap ;) jest on współzałozycielem takiej grupy jak wu-tang clan spiewał z Ericą Badu i Lauryn Hill, Mary J Blige napisał jeden scenariusz zagrał w kilku filmach napisał dużo tekstów ma razem z członkami (9 oma) olbrzymi wkład w muzyke Rap. Dla mnie jest największą gwiazdą współczesnej muzy Rap jest moim idolem od kilkunastu lat :multi: nie kryje mojego wielkiego uwielbienia dla jego twórczosci i jego samego..... Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dbsst napisał(a)::evil_lol: Alu tego pana znaja tylko osoby lubiace czarne rytmy rap ;) jest on współzałozycielem takiej grupy jak wu-tang clan spiewał z Ericą Badu i Lauryn Hill, Mary J Blige napisał jeden scenariusz zagrał w kilku filmach napisał dużo tekstów ma razem z członkami (9 oma) olbrzymi wkład w muzyke Rap. Dla mnie jest największą gwiazdą współczesnej muzy Rap jest moim idolem od kilkunastu lat :multi: nie kryje mojego wielkiego uwielbienia dla jego twórczosci i jego samego..... ;)no to jednak nie moje klimaty:razz:ale cieszkam ześ zadowolniona:loveu: Quote
dbsst Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 za 2 czy 3 miechy ma być we freshu Red man :cool1: a oto dalej method Paula czujesz ze ktos złapał ta podkoszulke biała :loveu: Quote
agabass Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dbsst napisał(a):za 2 czy 3 miechy ma być we freshu Red man :cool1: a oto dalej method Paula czujesz ze ktos złapał ta podkoszulke biała :loveu: no rewelka szkoda, że nas tam nie było to też mój ulubieniec Method bansowałaś trochę co? Quote
e.v.a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dbsst napisał(a): :loveu: :loveu: no kiedy on zdejmie ta koszulke :placz: Quote
dbsst Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 bans to czuje teraz kiedy oglądam te zdjęcia i słysze wczorajszy koncert czuje ten klimat :loveu: i to pozowane zdjęcie :loveu: Quote
dbsst Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Ewa zdejmie zdejmie :cool1: Quote
agabass Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dbsst napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Ewa zdejmie zdejmie :cool1: to ja już wiem po co ty tam poszłaś napewno nie na koncert :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 i niestety juz ostatnia seria na 300 zdjęć fajnych wyszło może 5 z 20 jest znośnych ale i tak jestem bardzo bardzo dumna i zadowolona z tej sesji :loveu: a bardzo podobny plakat koncertowy kiedys miałam Methoda na ścianie a teraz sama zrobiłam mu plakatową fote :multi: taka fota zreszta znalazła sie na jedej okładce :cool3: a to pokłon dla nas od Methoda bo jak powiedział bylismy pierwszymi ludzmi skandujacymi imie zmarłego przyjaciela i załozyciela wu-tangu Ol' Dirty Bastarda po piosence poświęconej jego pamięci Meth się wzruszył potwornie a mnie aż się nogi ugieły :cool1: i ostatnia fota Quote
e.v.a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dbsst napisał(a):i niestety juz ostatnia seria na 300 zdjęć fajnych wyszło może 5 z 20 jest znośnych ale i tak jestem bardzo bardzo dumna i zadowolona z tej sesji :loveu: a wreszcie:loveu: Quote
Jupi Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Debe- to też nie moje klimaty, nie znam tego Pana, ale cieszem żeś szczęśliwa:lol: a i fotki rewelacja, zwłaszcza: ta ta i ta nie mówiąc już o spojrzeniu dla Ciebie:razz: Quote
Recommended Posts