Agga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kara fota fotą ja sie już dawno temu zakochałam w Szpilce. Ją trzeba widzieć na żywo. Mi nawet nie przeszkadzało to jak się w czymś śmierdzącym wytaplała. Quote
Medorowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='dbsst']modelinka glinka hahahhahaha eeeeeeeeeeeeeeeee ;) nie zepsuła wyjeła jej tylko łocy ;) zmartwych się podniosłam i zaszczycam Matke Ziemie mą skromną ale jakże bogatą wewnętrznie osobą :evil_lol: a oto kilka fot z Kursu (więcej nie mogę dać:cool1: ) moja Ukochana :loveu: :loveu: :loveu: już nie mogę doczekać się kolejnego warsztatu :loveu: :multi: Debe a Ty jesteś tą masującą, czy masowaną:cool3: :p :p :p Quote
Nugatowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a): już nie mogę doczekać się kolejnego warsztatu :loveu: :multi: Debe czy Ty wybijasz Pani żeby :hmmmm: taka dziura w tym podgłówku by zebiska leciały na podłogę :cool3: Chyba najlepiej mieć złote, hę?:evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 O Dżizas! :crazyeye: Iron Maiden! :crazyeye: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dominiczko miniczko liczko psiczko nareszciunio jestusieś bo ja bardzusio się stęskniłusiałam za swoim wyrodniusim dzidziusiem Dominiusiem :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Agga napisał(a):Łomatku ale tortury Dbsst ty lepiej zajrzyj na temat o zlocie!!!!!! Pozdrów pike!!! zajrze zajrze ;) Wyjątek napisał(a):Debe a Ty jestes z Żoliborza??? niom :cool1: evaxon napisał(a):czesc Babciu:multi: ale łocy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: slicznotka:loveu: Ewa jakas Ty podejrzanie miła :eviltong: KaRa_TC napisał(a): jej jak Szpilka bosko wyszla:loveu: :loveu: :loveu: zakochalam sie w tej fotce:loveu: szkoda ze nie we mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Agga napisał(a):Kara fota fotą ja sie już dawno temu zakochałam w Szpilce. Ją trzeba widzieć na żywo. Mi nawet nie przeszkadzało to jak się w czymś śmierdzącym wytaplała. tak to najprawdziwsza prawda :razz: :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Debe a Ty jesteś tą masującą, czy masowaną:cool3: :p ja jestem fotografer :cool1: Agga napisał(a):dbsst napatrzyła się i uciekła:diabloti: hahahahhaha wróciłam już z ucieczki :roll: Nugatowa napisał(a):Debe czy Ty wybijasz Pani żeby :hmmmm: taka dziura w tym podgłówku by zebiska leciały na podłogę :cool3: Chyba najlepiej mieć złote, hę?:evil_lol: :evil_lol: hahahha tak a potem z zębów robimy korale chcesz kupić :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Behemot napisał(a): O Dżizas! :crazyeye: Iron Maiden! :crazyeye: :evil_lol: hahaha Pysia napisał(a):Dominiczko miniczko liczko psiczko nareszciunio jestusieś bo ja bardzusio się stęskniłusiałam za swoim wyrodniusim dzidziusiem Dominiusiem:evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
BBeta Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a): Biedna Pani. Ja bym się dobrowolnie takim torturą nie poddała :diabloti: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 łeeeeeeeeeeeeeeee to najprzyjemniejsze tortury jakie mogą być :loveu: :loveu: :loveu: juz nie moge sie ich doczekać :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a): :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja taki poemat nagryzmoliłam a Ty z tymi gałami wyleciałaś :obrazic: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pysia napisał(a):Ja taki poemat nagryzmoliłam a Ty z tymi gałami wyleciałaś :obrazic: Ale ona tak z miłości:evil_lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 jo-jo napisał(a):Ale ona tak z miłości:evil_lol: raczej ze STRCHU :diabloti: 1. ktos podmienił PtYSIE 2. ktoś zrobił pranie czachy PtYSI 3. ktos planuje zamach na ma osobe i zlecił to 'ptYSI 4. PtYSIA zawriowała Quote
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a):raczej ze STRCHU :diabloti: 1. ktos podmienił PtYSIE 2. ktoś zrobił pranie czachy PtYSI 3. ktos planuje zamach na ma osobe i zlecił to 'ptYSI 4. PtYSIA zawriowała stawiam na to ostanie :cool1: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a):raczej ze STRCHU :diabloti: 1. ktos podmienił PtYSIE 2. ktoś zrobił pranie czachy PtYSI 3. ktos planuje zamach na ma osobe i zlecił to 'ptYSI 4. PtYSIA zawriowała Nie zgadłaś :diabloti: PtYSIA ubolewa nad brakiem Kamci :evil_lol: Z tego powodu wpadła w depresje :diabloti: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a):raczej ze STRCHU :diabloti: 1. ktos podmienił PtYSIE 2. ktoś zrobił pranie czachy PtYSI 3. ktos planuje zamach na ma osobe i zlecił to 'ptYSI 4. PtYSIA zawriowała Zawriowałam już dawno :diabloti: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Vectra napisał(a): stawiam na to ostanie :cool1: miła jak zawsze :evil_lol: Pysia napisał(a):Nie zgadłaś :diabloti: PtYSIA ubolewa nad brakiem Kamci :evil_lol: Z tego powodu wpadła w depresje :diabloti: a co sie stało z Kamcią :roll: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a):miła jak zawsze :evil_lol: a co sie stało z Kamcią :roll: Ewa jest nieoceniona w miłości do bliźniego :loveu: Kamcia wzięła urlop i poprosiła o zamkniecie galerii....:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a):miła jak zawsze :evil_lol: a co sie stało z Kamcią :roll: oczywiście że miła :loveu: Kamcia wzięła urlop :cool1: mam nadzieje że taki bezpowrotny :diabloti: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 to ona pracowała na dogo :crazyeye: :evil_lol: Ewa to M.A.G.A :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Vectra napisał(a):oczywiście że miła :loveu: Kamcia wzięła urlop :cool1: mam nadzieje że taki bezpowrotny :diabloti: Boszzzzz Ewa ale ja miałam z niej taaaaaaaaaki ubaw...A teraz co? Psie jajco :cool1: Quote
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pysia napisał(a):Boszzzzz Ewa ale ja miałam z niej taaaaaaaaaki ubaw...A teraz co? Psie jajco :cool1: wiesz nie powiem że i mnie się nie podobało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: było całkiem miło :diabloti: ale i troche mi jej szkoda :p biedne te dzieci teraz takie pozostawione same sobie ........... :shake: zagubione i naiwne ........... Quote
Behemot Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a): a co sie stało z Kamcią :roll: Kamcia się obraziła, zamknęła swoją galerię, a teraz bryluje na Bazarku i wystawia notesiki z psami i pocztóweczki po złociszu :cool3: Ale ja Wam tego nie mówiłam :cool3: Quote
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Bohemot jąkasz się kochana cuś :evil_lol: może klona masz ??? :evil_lol: Quote
Recommended Posts