malawaszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 oooo debestka ożyła :multi: no to teraz już musisz dla Szpilki kupić doga!!! uderzaj do TZta: "jeśli nie chcesz mojej zguby, Pana doga kup nam luby" :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:oj niedobla Ty sisters .....tak ginąć bez wieści:razz: bij mnie sis bij :evil_lol: wiesz co lubie :eviltong: [quote name='malawaszka']oooo debestka ożyła :multi: no to teraz już musisz dla Szpilki kupić doga!!! uderzaj do TZta: "jeśli nie chcesz mojej zguby, Pana doga kup nam luby" :evil_lol: hahahah juz oznajmiłam TZ że Szpilka MUSI mieć doga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 DeBe napisał(a):jeden błękitny Amigo (przydomek Versace) miłość mojej Szpilki :lol: Pewnie VERSACE Patland :razz: DeBe napisał(a):drugi jojkowy (to jest płaszczowaty kolor czy czarny :cool1: ) też nie pamiętam jak ma n imie i mój faworyt na którego oko mam juz od dłuższego czasu czyli od kiedy była malutkim (o ile dogi moga byc malutkie) sceniorkiem czyli krówka nie pamiętam jak ma na imie :oops: Oj to przypomnij sobie, a ten "płaszczowaty" (:evil_lol:) to młodszy, straszy? I krówka? Oj Debe przypomnij sobie, :roll: :eviltong: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 jo-jo napisał(a):Pewnie VERSACE Patland :razz: Oj to przypomnij sobie, a ten "płaszczowaty" (:evil_lol:) to młodszy, straszy? I krówka? Oj Debe przypomnij sobie, :roll: :eviltong: tak chyba tak to ten versace jesy OLBRZYMI a płatek (dobrze myslałam) to ma koło 15 miechów a krówek koło 10 Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a):tak chyba tak to ten versace jesy OLBRZYMI Ma to po tatusiiu :grins: dbsst napisał(a):a płatek (dobrze myslałam) to ma koło 15 miechów a krówek koło 10 A z Waszych okolic czy Z innej części miasta (próbuje wydedukować kto to :evil_lol: ) Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 z Żoliborka to sąsiedzi kórde zapomniałam na amen tego płaszczka a widywałam się z nim kilka razy kurde mam na końcu języka jego imie nienawidze toego uczucia Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 hahahahhaha no tak Kubus jest taki dorzy :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a):hahahahhaha no tak Kubus jest taki dorzy :evil_lol: :evil_lol: Mialam na myśli to że myślisz i myślisz i masz to na końcu języka jak Kubuś :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 jo-jo napisał(a):Mialam na myśli to że myślisz i myślisz i masz to na końcu języka jak Kubuś :evil_lol: tfu tfu to juz wiem skąd te kłaczki w moich ustach :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 płaszczek ma na imie DANTE :multi: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a): kurde mam na końcu języka jego imie nienawidze toego uczucia dbsst napisał(a):płaszczek ma na imie DANTE :multi: :multi: :multi: Bilobil zażyłaś ? Czy też lecytynę turbo ? Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a):płaszczek ma na imie DANTE :multi: :multi: :multi: wow, Kubuś pomógł :evil_lol: Teraz myśle jaki to Dante... Quote
asiunia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a): hahahah juz oznajmiłam TZ że Szpilka MUSI mieć doga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hej! Metosia musi dostac goldena pod choinke wiec Szpilka nie moze byc gorsza:evil_lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Bilobil zażyłaś ? Czy też lecytynę turbo ? oh! moja najmilsza z dogociółek :loveu: bilobil u mni ekróluje juz w tym wieku :roll: :lol: Jojeczko myśl bo ja nie wiem z jakich są hodowli te dożki pierożki :evil_lol: [quote name='asiunia']Hej! Metosia musi dostac goldena pod choinke wiec Szpilka nie moze byc gorsza:evil_lol: hahhahaha no tak każdy pies musi mieć swojego psa :evil_lol: a oto dama co ma doGang:lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 a oto maskot który już niestety nie ma oczu i nie może podziwiać urody swojej destruktorki :diabloti: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='dbsst']a oto maskot który już niestety nie ma oczu i nie może podziwiać urody swojej destruktorki :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale maskot;) moja Modelinka:loveu::loveu::loveu: Quote
Agga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Szpila zepsułaś maskotkę? Debe Ty weź zajrzyj na spotkania, na temat zlot. Tylko mi nie mów, że w tym roku nie mozesz:mad: ja kolejny rok nie dam rady bez Szpili:loveu: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale maskot;) moja Modelinka:loveu::loveu::loveu: modelinka glinka hahahhahaha [quote name='Agga']Szpila zepsułaś maskotkę? Debe Ty weź zajrzyj na spotkania, na temat zlot. Tylko mi nie mów, że w tym roku nie mozesz:mad: ja kolejny rok nie dam rady bez Szpili:loveu: eeeeeeeeeeeeeeeee ;) nie zepsuła wyjeła jej tylko łocy ;) [quote name='Maga100']o droga mła, to ty żyjesz jednak? :cool1: zmartwych się podniosłam i zaszczycam Matke Ziemie mą skromną ale jakże bogatą wewnętrznie osobą :evil_lol: a oto kilka fot z Kursu (więcej nie mogę dać:cool1: ) moja Ukochana :loveu: :loveu: :loveu: już nie mogę doczekać się kolejnego warsztatu :loveu: :multi: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 dobra spadam szykuje sie do Piki i jej bandy :multi: Quote
Agga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Łomatku ale tortury Dbsst ty lepiej zajrzyj na temat o zlocie!!!!!! Pozdrów pike!!! Quote
e.v.a Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 czesc Babciu:multi: ale łocy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: slicznotka:loveu: Quote
KaRa_ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jej jak Szpilka bosko wyszla:loveu: :loveu: :loveu: zakochalam sie w tej fotce:loveu: Quote
Recommended Posts