PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nie kupuj rózowego :shake: Do twarzy jej w seledynku :loveu: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 ogłaszam konkurs na piękniejsze różowe ubranko dla tej oto modeliny z plasteliny Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 zdjęcia wczesniej robione były kitem zdjęcia te 200ką sigma kit Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='dbsst']zdjęcia wczesniej robione były kitem zdjęcia te 200ką sigma kit Mów mi jeszcze a cie popieszcze :diabloti: Kity i sigmy :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 PtYSIU łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chcesz w dziób Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:co ty nam za Kity ciskasz ... mła modelinka:loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 stanowcze i zdecydowane NIE skarpetom na goleniach :diabloti: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='dbsst']stanowcze i zdecydowane NIE skarpetom na goleniach :diabloti: :pskarpety na stopach a Szpilka mniodziek Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='dbsst']PtYSIU łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chcesz w dziób Nie pamiętam żebyś domowe fotki wklejała :crazyeye:Chyba że mam już niemca :roll: Zmieniłas już bielizne? Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 PtYSIU maaaaaaaaanmnisiu to moja sexy bielizna na ta noc z moim męzem bo ja czekam czekam czekam nikt mnie nie chce ale ja czekam :cool1: Prawda Alu ona cos ma w sobie z ALKOHOLU :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='dbsst']stanowcze i zdecydowane NIE skarpetom na goleniach :diabloti: A kto Ci kitów nawciskał o goleniach :p Na stopy się wkłada do łóżka skarpety :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:pskarpety na stopach a Szpilka mniodziek Alu kocham Cię :loveu::diabloti: [quote name='dbsst']PtYSIU maaaaaaaaanmnisiu to moja sexy bielizna na ta noc z moim męzem bo ja czekam czekam czekam nikt mnie nie chce ale ja czekam :cool1: Prawda Alu ona cos ma w sobie z ALKOHOLU :evil_lol: Boszzzzzzzzzzzz z mężem :crazyeye: Ja to jestem młoda i śliczna więc używam z mężem ale Ty :crazyeye: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 ja jestem stara i brzydka i meża nie mam wiec uzywam ale..............................................................................:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='dbsst']ja jestem stara i brzydka i meża nie mam wiec uzywam ale..............................................................................:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o bosz Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dbsst napisał(a):ja jestem stara i brzydka i meża nie mam wiec uzywam ale..............................................................................:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale bielizne zmieniłas bo musiałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze nam o niej opowiesz? Ja mam na sobie czarne koronkowe stringi ;) Od rana bo ja się NIE zesikałam :diabloti: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o bosz tego też nie znam :cool1: :diabloti: [quote name='Pysia']Ale bielizne zmieniłas bo musiałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze nam o niej opowiesz? Ja mam na sobie czarne koronkowe stringi ;) Od rana bo ja się NIE zesikałam :diabloti: ja mam parchanowe gacie :evil_lol: :evil_lol: posikane nie obs......ne :cool1: :diabloti: :evil_lol: czy wystarczająco sexy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dbsst napisał(a):tego też nie znam :cool1: :diabloti: ja mam parchanowe gacie :evil_lol: :evil_lol: posikane nie obs......ne :cool1: :diabloti: :evil_lol: czy wystarczająco sexy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Takie reformy? Do kolan ? Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):Takie reformy? Do kolan ? no takie sexy reformy kremowe znaczy tfu ekri i gumofilce z koronką :diabloti: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dbsst napisał(a):no takie sexy reformy kremowe znaczy tfu ekri i gumofilce z koronką :diabloti: :evil_lol: Sama doszywałaś ta koronke do gumofilcy? Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):Sama doszywałaś ta koronke do gumofilcy? nie były w ogrodniku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 dbsst napisał(a):nie były w ogrodniku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kupisz mi takie? Bo na mojej wsi sa same bez :placz: Quote
Vectra Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Debe ma komplecik gumofilce , prochowiec i berecik ......... Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Vectra']Debe ma komplecik gumofilce , prochowiec i berecik ......... przeczytałam pochwowiec :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Pysia']Kupisz mi takie? Bo na mojej wsi sa same bez :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będziesz w nich grabić ogród:loveu: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będziesz w nich grabić ogród:loveu: nie pewnie kłaczki :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts