Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']PtYSIU

łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

chcesz w dziób

Nie pamiętam żebyś domowe fotki wklejała :crazyeye:Chyba że mam już niemca :roll:
Zmieniłas już bielizne?

Posted

PtYSIU maaaaaaaaanmnisiu
to moja sexy bielizna na ta noc z moim męzem

bo ja czekam czekam czekam nikt mnie nie chce ale ja czekam :cool1:

Prawda Alu ona cos ma w sobie z ALKOHOLU :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']stanowcze i zdecydowane NIE skarpetom na goleniach :diabloti:

A kto Ci kitów nawciskał o goleniach :p Na stopy się wkłada do łóżka skarpety :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:pskarpety na stopach a Szpilka mniodziek
Alu kocham Cię :loveu::diabloti:
[quote name='dbsst']PtYSIU maaaaaaaaanmnisiu
to moja sexy bielizna na ta noc z moim męzem

bo ja czekam czekam czekam nikt mnie nie chce ale ja czekam :cool1:

Prawda Alu ona cos ma w sobie z ALKOHOLU :evil_lol:
Boszzzzzzzzzzzz z mężem :crazyeye: Ja to jestem młoda i śliczna więc używam z mężem ale Ty :crazyeye:

Posted

ja jestem stara i brzydka i meża nie mam wiec uzywam ale..............................................................................:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ja jestem stara i brzydka i meża nie mam wiec uzywam ale..............................................................................:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o bosz

Posted

dbsst napisał(a):
ja jestem stara i brzydka i meża nie mam wiec uzywam ale..............................................................................:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale bielizne zmieniłas bo musiałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moze nam o niej opowiesz? Ja mam na sobie czarne koronkowe stringi ;) Od rana bo ja się NIE zesikałam :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o bosz

tego też nie znam :cool1: :diabloti:

[quote name='Pysia']Ale bielizne zmieniłas bo musiałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moze nam o niej opowiesz? Ja mam na sobie czarne koronkowe stringi ;) Od rana bo ja się NIE zesikałam :diabloti:

ja mam parchanowe gacie :evil_lol: :evil_lol: posikane nie obs......ne :cool1: :diabloti: :evil_lol: czy wystarczająco sexy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
tego też nie znam :cool1: :diabloti:

ja mam parchanowe gacie :evil_lol: :evil_lol: posikane nie obs......ne :cool1: :diabloti: :evil_lol: czy wystarczająco sexy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Takie reformy? Do kolan ?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będziesz w nich grabić ogród:loveu:

nie pewnie kłaczki :diabloti: :evil_lol: