Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Maga100']Witaj droga mła :loveu:
Cieszę się, ze Szpilatron wraca do siebie. Nie napiszę "a nie mówiłam?", nie, nie, nie będę taka i nie napiszę :diabloti:

Poza tym dzięki lekturze twojej galerii zrozumiałam ważną rzecz: nigdy nie wyrządzę krzywdy moim koto Stefanowi i Pelagii :shake: Nie powycinam im organów, świadczących o ich kotowości :shake: Dwa razy do roku będą kocięta :loveu: Będę oddawać dobrym ludziom, wyrzucać na ulicę, albo topić w pobliskim jeziorku. A moje koty pozostana kotami, bo inaczej nie będę mogła spojrzeć im w oczy :diabloti:

:angryy: :angryy: :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o tak Maga ....i one będa takie szczesliwe ganiać po całej wsi:p

[quote name='Vectra']Maga , popieram :diabloti:
wiedziałam że czasem przemawia przez ciebie reszta człowieczeństwa :diabloti:
jak mogłas nie wierzyć w dobre serce Magi:evil_lol:

Cześć Sistersja , wczoraj uporałam sie z tą jedną pisaniną do końca:multi:...a jak się miewa moja siostrzenica Szpilakolada:razz:

Posted

[quote name='Vectra']Ja jako nawiększy okrutnik proponuje swoją kandydature na PREZESA pochlastanych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

skromność to moja najwieksza zaleta:cool3:

tak Twoja skromnośc nei zna granic :diabloti:

[quote name='bonita']Vectra tu coś napisała, ale ja niestety jak wchodzę tego posta nie widzę:p .

i dobrze, że nie widzisz Twoje oczy są oszczedzone :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Ewie zginęły foty w szczeniorach na bullowatych a mnie w nocy wywaliło z dogo:mad:

normalnie same dramaty na tej dgm ;)

[quote name='paula_z']Oddawac posty, kradzieje :mad:

:loveu: :buzi: :loveu:

witaj czarnulko widze ze Szpilkowe spanie jest w Twoim guscie ;)

[quote name='evaxon']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
jakies takies malo ruchliwe te foty:evil_lol:

HA HA HA bardzo śmieszne wnusiu :angryy: :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Witaj droga mła
Cieszę się, ze Szpilatron wraca do siebie. Nie napiszę "a nie mówiłam?", nie, nie, nie będę taka i nie napiszę

jeja jakaś Ty dobra :p

Poza tym dzięki lekturze twojej galerii zrozumiałam ważną rzecz: nigdy nie wyrządzę krzywdy moim koto Stefanowi i Pelagii Nie powycinam im organów, świadczących o ich kotowości Dwa razy do roku będą kocięta :loveu: Będę oddawać dobrym ludziom, wyrzucać na ulicę, albo topić w pobliskim jeziorku. A moje koty pozostana kotami, bo inaczej nie będę mogła spojrzeć im w oczy

:angryy:

ja nie patreze Szpili w oczy o nie :shake:
ciesze się ze ty podjełaś jedyną słuszna decyzje :evil_lol:

[quote name='Vectra']Maga , popieram :diabloti:
wiedziałam że czasem przemawia przez ciebie reszta człowieczeństwa

hahahahaha cvhyba buszmeństwa :eviltong:
[quote name='Wyjątek']Ale miniasta ta Twoja Szpila

wiesz ma to po mamusi :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Jupi']
cudniasta,:loveu: cieszę się że juz sie lepiej czujecie, obie:lol:

o kolejna dowcipnisia ;) :evil_lol:

dzięki za cudniasta ;)

ja tez się ciesze ze sie lepiej czuje przynajmniej wiem jak to jest byc znerwicowaną nękająca matką :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']

Cześć Sistersja , wczoraj uporałam sie z tą jedną pisaniną do końca:multi:...a jak się miewa moja siostrzenica Szpilakolada:razz:

a ja dzis zostałam zaatakowana przez Panią Dyrektor (a unukałam jej tak namiętnie) i zostało mi przypomniane, że jeszcze z czyms zalegam :roll:

dzi w życiu sobie nie poradze :shake: z pamiętaniem wszystkiego :evil_lol:

dziś Szpidoopcia została SAMA ze swoimi szwami.
Powiem krótko mam nie szkolonego, nie słuchającego się a jedynie pilnującego NAJWSPANIALSZEGO psa na Ziemi.

nie zdjeła kubraczka, nie lizała nie dotykała, nie interesowała się szwem. bAWIŁA SIĘ GRZECZNIE PRZEZ CZAS JAK MNIE NIE BYŁO ALE NIE MAJSTROWAŁA PRZY SZYCIU :loveu:

a czemu mnie to cieszy bo ona ze swoim sprytem potrafi rozebrac sie ze wszystkiego. A dzis poprostu nie chciała tego zrobic i nie zrobiła :loveu:

w nagrode miała spacer ok 15 minut ale bardzo ja on ucieszył i z radościa i merdając kikutem wracała do domu :loveu:

w domu pozwoliłam jej troche poszaleć bo w końcu to juz jest prawie tydzień wiec jak nie będzie lizać nic się nie stanie ;)

jak mnie cieszy ze mam PSA DOSKONAŁEGO

przepraszam PSEUDOPSA DOSKONAŁEGO :loveu:

nie rozumiem tylko czemu prysznic jest zrzucony :roll: :razz:

Posted

Dzień boberek :-P
Widzę że się Wam klub rozrósł :cool3:
Co do psa doskonałego - "Nie chwal dnia przed zachodem słońca" :evil_lol:
U mnie tez wszystko układało się super świetnie i krowica rozwaliła szwy... dzień przed ich zdjęciem :lol: Wet doszedł do wniosku że to b madra sucz, chciała mu po prostu pomóc :diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
witaj włascicielko pseudopsa doskonalego:loveu:

witaj wnuczko z prawdziwym(jeszcze) psem ;)

HankaRupczewska napisał(a):
Nadrobiwszy :p
Kiedy ostatnio tu byłam - Szpila miała wszystkie narządy.
A teraz .....
No i COŚ TY ZROBIŁA ?????? :placz:
No co ????

no dobrze przyznam się w domu sie nie przelewa nia miałam z czego zrobić gulaszu więc pomyslałam Szpila bez ten tegez wytrzyma a co najwazniejsze nikt nie zobaczy ze zjadam psa :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

:: FiGa :: napisał(a):
Dzień boberek :-P
Widzę że się Wam klub rozrósł :cool3:
Co do psa doskonałego - "Nie chwal dnia przed zachodem słońca" :evil_lol:
U mnie tez wszystko układało się super świetnie i krowica rozwaliła szwy... dzień przed ich zdjęciem :lol: Wet doszedł do wniosku że to b madra sucz, chciała mu po prostu pomóc :diabloti:

no i WYKRAKAŁAŚ :diabloti:
zaczeła lizać :shake:
była bez ubranka :razz:
maupa:mad: (Szpila)

malawaszka napisał(a):
BRAVO!!!!! SZPILA :klacz: :loveu: :multi: grzeczna kochana dziewczynka :loveu: :multi:

już NIE :evil_lol:

PIKA napisał(a):
mozę Szpilotron chcial się wykąpać? :razz:

no napewno nie zaprasiła gacha bo juz nie ma pociągu ;)

czyściocha

Posted

Jak to co u Szpili? Wsio ok tylko Dominika biega po Warszawie i łapie psy :cool1: Następnie ucina im narządy i robi odzywczą zupę z nich dla Szpilki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: