Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']plus do tego nasze rodzinne koneksjie ;) starczy :cool3: :evil_lol:

:mdleje: To dobrze, już myślałam że będę musiała się pociachać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='PIKA']a co ma to tego wszystkiego mydlo? :crazyeye: I to szare ? :crazyeye:

wiesz miałam kiedyś pacjenta co uważał, że nic nie est go wstanie wymyć tak dokładnie jak szare mydło :cool1:

[quote name='Asiaczek']No nie mam tego pęcherzyka (czy jak mu tam)... I dobrze mi się z tym żyje... Jem wszystko, chociaż po porze mi się odbija (a po kapuscie NIE!), nie czuje się upośledzona w najmniejszym stopniu.

A moje pochlastane zwierzaki tez nie narzekają, maja apetyt, dokazuja, przychodzą do mnie pomiziac się lub ja je "siłowo" miziam i co...? Czu to tak źle...?! Może rzeczywiście warto potopic co roku kilka szczeniąt (basenka nie da rady urodzić więcej, jaka szkoda) i kociat (oj, tego to by sie rodzilo, a rodziło, bo mam kilka kotecek... Eh, skrajne opinie zawsze były do przedyskutowania... co najmniej do przedyskutowania...
pzdr.

tyle u Ciebie pochlastów powinnas dostać stanowusko przewodniczącej naszego Klubu :lol: :lol:

[quote name='evaxon']:evil_lol: czesc dogobabciu:loveu:

czesc dogownusiu :roll: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='bonita']:mdleje: To dobrze, już myślałam że będę musiała się pociachać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ciachanie po pierwszym roku uczestnictwa w klubie najlepiej po cieczce :evil_lol:

a tak wyglada pies który pół nocy gosićił gości :cool1: :lol:

Posted

OK. Mogę byc Ta Pierwsza po bogu, ale Debe będziesz moja Zastępczynia, co? Bo ja sama (bez pęcherzyka i z psopodobnymi, kotopodobnymi) nie pociagnę tak zaszczytnej funkcji...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
OK. Mogę byc Ta Pierwsza po bogu, ale Debe będziesz moja Zastępczynia, co? Bo ja sama (bez pęcherzyka i z psopodobnymi, kotopodobnymi) nie pociagnę tak zaszczytnej funkcji...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pzdr.

hahah ja jak zwylke jestem od kasy bede defraudowac okradać aż mnie wykopią ze stanowiska wtedy, będe poszukiwana złapią mojego spobowtóra, beda pisac gazety będe SŁAWNA :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Alez Debe Koffana, JUZ JESTEś SłAWNA!!!:lol::loveu:
pZDR.

hahahaha ale mi mała mało mało chce żeby mówili o mnie w Wiadomościach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Witaj Ciociu Debe, mamciu pięknej psiopodobnej Szpiluni ;)
:loveu: :loveu: :loveu:

witajcie połamancy ;)

[quote name='Agga']Szpilotronku Ty namawiaj pańcie i pana na zlot dogomaniaków.

taaaaaaaaa jasne coby mi pies znowu ze skał skakał nie dziękuje :evil_lol:

Posted

wykończe Was dziś psyhicznie fotkami ze snu mojego brtana :evil_lol:

jak widac Szpila marzy o odstających faflach :cool3:

pies czuwający czyli jednooko ZAWSZE otwarte czasem lewe czasem prawe to zależy na którym boku leży
widziecie tu równiez delikatnie rozchylone usta i.........i ZĄBEK na którego punkcie dostaje świra :oops:

Posted

Dasz radę tak cykać i nie całować:loveu: , ja nie umiem.

To ja będę tylko członkiem tego klubu, czy macie jeszcze jakąś cieplutką posadkę dla mnie:cool3: :evil_lol:

Posted

no własnie nie daje i biedny pies jest nie wyspany bo ciagle ide "sprawdzać "czy nie liże sobie ran no i jak już jestem w pokoju to daje całusa. Jak Szpidoopa słyszy moje kocie ruchy zaczyna wzdychac i stękać z niezadowolenie ciekawe czemu :roll: :evil_lol:

Bonitko musisz sobie wymysleć jakies stanowisko :cool3: :lol:

i dalej lecimy z serią niesłychane historie :D

Posted

Najbardziej mi się podoba Koordynator d.s. Służb Specjalnych:evil_lol:
Zajmujący się sprawdzaniem czy wszyscy w klubie są ciachnięci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No ale tak powaznie mówiąc:cool1: , Szefowa już jest, kasiara też:evil_lol: , to ja będę sekretarką:cool3:

Posted

[quote name='bonita']Najbardziej mi się podoba Koordynator d.s. Służb Specjalnych:evil_lol:
Zajmujący się sprawdzaniem czy wszyscy w klubie są ciachnięci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No ale tak powaznie mówiąc:cool1: , Szefowa już jest, kasiara też:evil_lol: , to ja będę sekretarką:cool3:

Koordynator mnie sie bardzo podoba ;)

a oto co mój pies robi godzinami jak nas nie ma i jak jesteśmy tez to robi ZAWSZE to robie jak ma włączone TV ;)

bo to jest jej TV

i łaskawie reaguje na moje wołania :diabloti:

Posted

[quote name='bonita']Dbsst widzę Twój post, wchodzę tu a go nie ma:crazyeye: , o co chodzi?:crazyeye:tobie też ukradło ......ONI znowu nadeszli:placz::placz::placz::placz::placz:
O rany aleśmy kawy popili:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja ....to kim bede w tych pochlastanych:cool3:

Posted

[quote name='bonita']Vectra tu coś napisała, ale ja niestety jak wchodzę tego posta nie widzę:p .Ewie zginęły foty w szczeniorach na bullowatych a mnie w nocy wywaliło z dogo:mad:

Posted

Witaj droga mła :loveu:
Cieszę się, ze Szpilatron wraca do siebie. Nie napiszę "a nie mówiłam?", nie, nie, nie będę taka i nie napiszę :diabloti:

Poza tym dzięki lekturze twojej galerii zrozumiałam ważną rzecz: nigdy nie wyrządzę krzywdy moim koto Stefanowi i Pelagii :shake: Nie powycinam im organów, świadczących o ich kotowości :shake: Dwa razy do roku będą kocięta :loveu: Będę oddawać dobrym ludziom, wyrzucać na ulicę, albo topić w pobliskim jeziorku. A moje koty pozostana kotami, bo inaczej nie będę mogła spojrzeć im w oczy :diabloti:

:angryy: :angryy: :angryy: