bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='dbsst']plus do tego nasze rodzinne koneksjie ;) starczy :cool3: :evil_lol: :mdleje: To dobrze, już myślałam że będę musiała się pociachać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='PIKA']a co ma to tego wszystkiego mydlo? :crazyeye: I to szare ? :crazyeye: wiesz miałam kiedyś pacjenta co uważał, że nic nie est go wstanie wymyć tak dokładnie jak szare mydło :cool1: [quote name='Asiaczek']No nie mam tego pęcherzyka (czy jak mu tam)... I dobrze mi się z tym żyje... Jem wszystko, chociaż po porze mi się odbija (a po kapuscie NIE!), nie czuje się upośledzona w najmniejszym stopniu. A moje pochlastane zwierzaki tez nie narzekają, maja apetyt, dokazuja, przychodzą do mnie pomiziac się lub ja je "siłowo" miziam i co...? Czu to tak źle...?! Może rzeczywiście warto potopic co roku kilka szczeniąt (basenka nie da rady urodzić więcej, jaka szkoda) i kociat (oj, tego to by sie rodzilo, a rodziło, bo mam kilka kotecek... Eh, skrajne opinie zawsze były do przedyskutowania... co najmniej do przedyskutowania... pzdr. tyle u Ciebie pochlastów powinnas dostać stanowusko przewodniczącej naszego Klubu :lol: :lol: [quote name='evaxon']:evil_lol: czesc dogobabciu:loveu: czesc dogownusiu :roll: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='bonita']:mdleje: To dobrze, już myślałam że będę musiała się pociachać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciachanie po pierwszym roku uczestnictwa w klubie najlepiej po cieczce :evil_lol: a tak wyglada pies który pół nocy gosićił gości :cool1: :lol: Quote
Asiaczek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 OK. Mogę byc Ta Pierwsza po bogu, ale Debe będziesz moja Zastępczynia, co? Bo ja sama (bez pęcherzyka i z psopodobnymi, kotopodobnymi) nie pociagnę tak zaszczytnej funkcji...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pzdr. Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Asiaczek napisał(a):OK. Mogę byc Ta Pierwsza po bogu, ale Debe będziesz moja Zastępczynia, co? Bo ja sama (bez pęcherzyka i z psopodobnymi, kotopodobnymi) nie pociagnę tak zaszczytnej funkcji...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pzdr. hahah ja jak zwylke jestem od kasy bede defraudowac okradać aż mnie wykopią ze stanowiska wtedy, będe poszukiwana złapią mojego spobowtóra, beda pisac gazety będe SŁAWNA :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Alez Debe Koffana, JUZ JESTEś SłAWNA!!!:lol::loveu: pZDR. Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='Asiaczek']Alez Debe Koffana, JUZ JESTEś SłAWNA!!!:lol::loveu: pZDR. hahahaha ale mi mała mało mało chce żeby mówili o mnie w Wiadomościach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Witaj Ciociu Debe, mamciu pięknej psiopodobnej Szpiluni ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Szpilotronku Ty namawiaj pańcie i pana na zlot dogomaniaków. Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witaj Ciociu Debe, mamciu pięknej psiopodobnej Szpiluni ;) :loveu: :loveu: :loveu: witajcie połamancy ;) [quote name='Agga']Szpilotronku Ty namawiaj pańcie i pana na zlot dogomaniaków. taaaaaaaaa jasne coby mi pies znowu ze skał skakał nie dziękuje :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 wykończe Was dziś psyhicznie fotkami ze snu mojego brtana :evil_lol: jak widac Szpila marzy o odstających faflach :cool3: pies czuwający czyli jednooko ZAWSZE otwarte czasem lewe czasem prawe to zależy na którym boku leży widziecie tu równiez delikatnie rozchylone usta i.........i ZĄBEK na którego punkcie dostaje świra :oops: Quote
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dasz radę tak cykać i nie całować:loveu: , ja nie umiem. To ja będę tylko członkiem tego klubu, czy macie jeszcze jakąś cieplutką posadkę dla mnie:cool3: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 no własnie nie daje i biedny pies jest nie wyspany bo ciagle ide "sprawdzać "czy nie liże sobie ran no i jak już jestem w pokoju to daje całusa. Jak Szpidoopa słyszy moje kocie ruchy zaczyna wzdychac i stękać z niezadowolenie ciekawe czemu :roll: :evil_lol: Bonitko musisz sobie wymysleć jakies stanowisko :cool3: :lol: i dalej lecimy z serią niesłychane historie :D Quote
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Najbardziej mi się podoba Koordynator d.s. Służb Specjalnych:evil_lol: Zajmujący się sprawdzaniem czy wszyscy w klubie są ciachnięci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ale tak powaznie mówiąc:cool1: , Szefowa już jest, kasiara też:evil_lol: , to ja będę sekretarką:cool3: Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='bonita']Najbardziej mi się podoba Koordynator d.s. Służb Specjalnych:evil_lol: Zajmujący się sprawdzaniem czy wszyscy w klubie są ciachnięci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ale tak powaznie mówiąc:cool1: , Szefowa już jest, kasiara też:evil_lol: , to ja będę sekretarką:cool3: Koordynator mnie sie bardzo podoba ;) a oto co mój pies robi godzinami jak nas nie ma i jak jesteśmy tez to robi ZAWSZE to robie jak ma włączone TV ;) bo to jest jej TV i łaskawie reaguje na moje wołania :diabloti: Quote
Vectra Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ulalala się kawy polało ;) ktoś ma przechla.. znaczy przekrwione oczy :D Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 no wczoraj powiedziałam, "Miś ja niec nie pije kapke miodu poprosze" Zobiłam półtorej butelki :evil_lol: Quote
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dbsst widzę Twój post, wchodzę tu a go nie ma:crazyeye: , o co chodzi? Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 bo ja jestem niewodzialna :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='bonita']Dbsst widzę Twój post, wchodzę tu a go nie ma:crazyeye: , o co chodzi?:crazyeye:tobie też ukradło ......ONI znowu nadeszli:placz::placz::placz::placz::placz: O rany aleśmy kawy popili:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja ....to kim bede w tych pochlastanych:cool3: Quote
Vectra Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ja jako nawiększy okrutnik proponuje swoją kandydature na PREZESA pochlastanych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: skromność to moja najwieksza zaleta:cool3: Quote
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Vectra tu coś napisała, ale ja niestety jak wchodzę tego posta nie widzę:p . Quote
Alicja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='bonita']Vectra tu coś napisała, ale ja niestety jak wchodzę tego posta nie widzę:p .Ewie zginęły foty w szczeniorach na bullowatych a mnie w nocy wywaliło z dogo:mad: Quote
Paula Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Oddawac posty, kradzieje :mad: :loveu: :buzi: :loveu: Quote
e.v.a Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jakies takies malo ruchliwe te foty:evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Witaj droga mła :loveu: Cieszę się, ze Szpilatron wraca do siebie. Nie napiszę "a nie mówiłam?", nie, nie, nie będę taka i nie napiszę :diabloti: Poza tym dzięki lekturze twojej galerii zrozumiałam ważną rzecz: nigdy nie wyrządzę krzywdy moim koto Stefanowi i Pelagii :shake: Nie powycinam im organów, świadczących o ich kotowości :shake: Dwa razy do roku będą kocięta :loveu: Będę oddawać dobrym ludziom, wyrzucać na ulicę, albo topić w pobliskim jeziorku. A moje koty pozostana kotami, bo inaczej nie będę mogła spojrzeć im w oczy :diabloti: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Recommended Posts