Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)no jak Szpilka już chodzi na żebry to już idzie na prostą;)....ciekawe jak ona spała ze wylazla z ciuszka ...sexownego:razz:

nie mam pojęcia jak ona wyszła z tego :/
mam nadzieje ze teraz nie uciekanie z sex ciucha :cool1:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Wielkie dzięki dziewczyny. Pomogłyście mi! Tarz jeszcze tylko przestudiować te linki :)

i nabrac odwagi jak sie podejmie decyzjie o sterylce a to nie jest łatwe o nie :shake:

dla mnie nie było

ALE JA NIE PANIKUJE...............Szpidoopolina w ciuchu śpi a ja nie wiem co mam zrobić zeby jednak nie wyjść :lol:

dobra musze isc ona bedzie spać prawda

:cool1:

Posted

a oczywiście mankiwty w ciuchu Xl sa za małe dla mojego psa :evil_lol:
ciuch wielki i poprute mankiety :evil_lol:

przygotowanie psa do sterylki odmięśnić przednie łapy :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
a oczywiście mankiwty w ciuchu Xl sa za małe dla mojego psa :evil_lol:
ciuch wielki i poprute mankiety :evil_lol:

przygotowanie psa do sterylki odmięśnić przednie łapy :evil_lol:

:evil_lol:

to ja proponuje postawienie kamery internetowej na przeciwko Szpilki i my ja bedziemy pilnowac:cool3:

Posted

dbsst napisał(a):
dobra musze isc ona bedzie spać prawda

:cool1:
ależ oczywiscie ze PRAWDA :cool3:

idź, idź... im szybciej pójdziesz tym szybciej bedziesz z powrotem :p

Posted

Witam ;)
Dobrze wiem co przeżywa właściciel suńki przez pierwsze dni po strylce... cóż ja np martwiłam się bardziej niż to było potrzebne :lol:
Dla mnie ten czas był czymś w rodzaju obozem przetrwania :lol: Musialam nosić 20kg z drugiego piętra na siq...

Życzę, by sunia szybko wróciła do normalności :kciuki:

P.S. CO jakiś czas wpadam tu i zalewam sie łzami widząc Twoje zdjęcia, sa to łzy radości oczywiście... nigdy jednak nie pisałam. Trudo się tu naleźć :lol: Gaduły..

Posted

evaxon napisał(a):

to ja proponuje postawienie kamery internetowej na przeciwko Szpilki i my ja bedziemy pilnowac:cool3:

ooo no i Ewcia znalazła dobre rozwiązanie:razz:

Posted

evaxon napisał(a):

shito kapito nie mam kamery :angryy:

Gosiek napisał(a):
ależ oczywiscie ze PRAWDA :cool3:

idź, idź... im szybciej pójdziesz tym szybciej bedziesz z powrotem :p

haha no nie wiem czy bede szybciej o 15:10 jest pociąg w którym jest moja ukochana koleżanka jedzie do mnie aż z Poznania :loveu:

:: FiGa :: napisał(a):
Witam ;)
Dobrze wiem co przeżywa właściciel suńki przez pierwsze dni po strylce... cóż ja np martwiłam się bardziej niż to było potrzebne :lol:
Dla mnie ten czas był czymś w rodzaju obozem przetrwania :lol: Musialam nosić 20kg z drugiego piętra na siq...

Życzę, by sunia szybko wróciła do normalności :kciuki:

P.S. CO jakiś czas wpadam tu i zalewam sie łzami widząc Twoje zdjęcia, sa to łzy radości oczywiście... nigdy jednak nie pisałam. Trudo się tu naleźć :lol: Gaduły..

dzięki za słowa otuchy dla mnie jest koszmarem "pilnowanie szwów" :roll:

hahah widzicie DZIEWCZYNY nie macie GADAĆ szczególnie GOOPOT :diabloti: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

postaram sie popilować tu porządku już nikt nie będzie nic gadać i będziesz mogła Figuniu pisać ;) :loveu:

cieszę sie, że nas nawiedzasz i że foty nawet sie podobaja

dobra lece

Szpila śpi i tak zostanie prawda :cool1: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):

dzięki za słowa otuchy dla mnie jest koszmarem "pilnowanie szwów" :roll:

hahah widzicie DZIEWCZYNY nie macie GADAĆ szczególnie GOOPOT :diabloti: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

postaram sie popilować tu porządku już nikt nie będzie nic gadać i będziesz mogła Figuniu pisać ;) :loveu:

cieszę sie, że nas nawiedzasz i że foty nawet sie podobaja
Ojj coś mi się nie wydaje żeby dziewczyny przestały plotkować, chcesz dokonać rzeczy niemożliwych :evil_lol:
Moja wredotka tez dobierała się do szwów, ubranko nie pomagało bo wkładała pysk w dziurę na łapę i lizała, lizała :mad: Dlatego kupiliśmy satelitę i musiała ja nosić kiedy ja nie miałam możliwości pilnowania jej :shake:
Ale to kwestia góra 2 tygodni, a później dłuuugie lata bez obawy przez tym czy sunia nie będzie mieć np. ropomacicza [a moja krówcia miała silne ciąże urojone, w sutkach robiły sie guzki to był dopiero stres... :shake:], albo przed tym czy na spacerze przypadkiem nie wymknie sie i poleci ze stadem napaleńców.

Kciuki za Szpilową :kciuki:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Panikaro :)

Przesyłamy buziaki dla cud panienki :)

czesc ja NIE PANIKUJE :evil_lol:
cud panienka ma coraz większe oczy i juz podskakuje ja wtedy mam zawał a ona jeszcze wyżej podskakuje.

czy ma kotoś kule pożyczyć do łap takie ze 100kg :lol:

[quote name='Gosiek']haaaalo - wróciłaś juz?

Szpila spała grzecznie, prawda? :diabloti:

była grzeczna czytaj ciuch była tam gdzie go zostawiłam czyli na ciałku ale NIE SPAŁA :placz:

[quote name='PIKA']Cześc Panikaro :evil_lol:

Szpila spala ma się rozumiec? :diabloti:

NIE :diabloti:

[quote name='paula_z']Czesc, jak Szpilkosława? :loveu: Grzeczna byla? :cool3:
grzeczniutka jeszcze ją szwy nie swędzą bo jeszcze nie ciągnie ja do lizania ale ta chwila nastąpi :shake:

[quote name='Pysia']Wyrodna córko.....Zapomniałaś o starej matce :mad::mad::mad:

nie miałam i nie mam spacjalnie czasu........zawraz ide szykowac imprezka :cool1: znajomi doszli do wniosku ze wpadna :loveu: bo my jestesmy uziemieni :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:no gdzie Ty Sistersjo mła.....

tu :D
[quote name='bonita']Cześć Debe
Wita Cię Twoja druga siostrziczka :loveu:

czesc sista :evil_lol:

ja NIE PANIKUJE ale nie wiem czy zaraz nie wyskocze do weta tak se :cool1:
miejsca wczoraj rózowe dziś już blaka

jest tylko wysypka po goleniu ale mniejesza

boshe niech juz bedzie sobota za tydzień i wyciąganie szwów bo ja zawału dostane :roll:

Posted

mamy kolejny "problem" nieodparta chęć biegów za piłką lub jakąkolwiek inną zabawką. Kto zna Szpilkę wie, że piłka = brak hamulcy. Boshe jak cięzko jej odmówić. Eszytko teraz jest potencjałem do zabawy nawet zamykane dzwi :roll:
drugie upominanie TZ ze ta zabawa tez nie do końca jej służy właśnie bawili się miarka :shake: :evil_lol:

bezjajeczna Szpila w portrecie :evil_lol:

pisali o niej w gazecie :lol: