Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ;)no jak Szpilka już chodzi na żebry to już idzie na prostą;)....ciekawe jak ona spała ze wylazla z ciuszka ...sexownego:razz: Quote
dbsst Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)no jak Szpilka już chodzi na żebry to już idzie na prostą;)....ciekawe jak ona spała ze wylazla z ciuszka ...sexownego:razz: nie mam pojęcia jak ona wyszła z tego :/ mam nadzieje ze teraz nie uciekanie z sex ciucha :cool1: Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wielkie dzięki dziewczyny. Pomogłyście mi! Tarz jeszcze tylko przestudiować te linki :) Quote
dbsst Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Wyjątek napisał(a):Wielkie dzięki dziewczyny. Pomogłyście mi! Tarz jeszcze tylko przestudiować te linki :) i nabrac odwagi jak sie podejmie decyzjie o sterylce a to nie jest łatwe o nie :shake: dla mnie nie było ALE JA NIE PANIKUJE...............Szpidoopolina w ciuchu śpi a ja nie wiem co mam zrobić zeby jednak nie wyjść :lol: dobra musze isc ona bedzie spać prawda :cool1: Quote
dbsst Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 a oczywiście mankiwty w ciuchu Xl sa za małe dla mojego psa :evil_lol: ciuch wielki i poprute mankiety :evil_lol: przygotowanie psa do sterylki odmięśnić przednie łapy :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 dbsst napisał(a):a oczywiście mankiwty w ciuchu Xl sa za małe dla mojego psa :evil_lol: ciuch wielki i poprute mankiety :evil_lol: przygotowanie psa do sterylki odmięśnić przednie łapy :evil_lol: :evil_lol: to ja proponuje postawienie kamery internetowej na przeciwko Szpilki i my ja bedziemy pilnowac:cool3: Quote
Gosiek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 dbsst napisał(a):dobra musze isc ona bedzie spać prawda :cool1:ależ oczywiscie ze PRAWDA :cool3: idź, idź... im szybciej pójdziesz tym szybciej bedziesz z powrotem :p Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witam ;) Dobrze wiem co przeżywa właściciel suńki przez pierwsze dni po strylce... cóż ja np martwiłam się bardziej niż to było potrzebne :lol: Dla mnie ten czas był czymś w rodzaju obozem przetrwania :lol: Musialam nosić 20kg z drugiego piętra na siq... Życzę, by sunia szybko wróciła do normalności :kciuki: P.S. CO jakiś czas wpadam tu i zalewam sie łzami widząc Twoje zdjęcia, sa to łzy radości oczywiście... nigdy jednak nie pisałam. Trudo się tu naleźć :lol: Gaduły.. Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: to ja proponuje postawienie kamery internetowej na przeciwko Szpilki i my ja bedziemy pilnowac:cool3: ooo no i Ewcia znalazła dobre rozwiązanie:razz: Quote
dbsst Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: to ja proponuje postawienie kamery internetowej na przeciwko Szpilki i my ja bedziemy pilnowac:cool3: shito kapito nie mam kamery :angryy: Gosiek napisał(a):ależ oczywiscie ze PRAWDA :cool3: idź, idź... im szybciej pójdziesz tym szybciej bedziesz z powrotem :p haha no nie wiem czy bede szybciej o 15:10 jest pociąg w którym jest moja ukochana koleżanka jedzie do mnie aż z Poznania :loveu: :: FiGa :: napisał(a):Witam ;) Dobrze wiem co przeżywa właściciel suńki przez pierwsze dni po strylce... cóż ja np martwiłam się bardziej niż to było potrzebne :lol: Dla mnie ten czas był czymś w rodzaju obozem przetrwania :lol: Musialam nosić 20kg z drugiego piętra na siq... Życzę, by sunia szybko wróciła do normalności :kciuki: P.S. CO jakiś czas wpadam tu i zalewam sie łzami widząc Twoje zdjęcia, sa to łzy radości oczywiście... nigdy jednak nie pisałam. Trudo się tu naleźć :lol: Gaduły.. dzięki za słowa otuchy dla mnie jest koszmarem "pilnowanie szwów" :roll: hahah widzicie DZIEWCZYNY nie macie GADAĆ szczególnie GOOPOT :diabloti: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: postaram sie popilować tu porządku już nikt nie będzie nic gadać i będziesz mogła Figuniu pisać ;) :loveu: cieszę sie, że nas nawiedzasz i że foty nawet sie podobaja dobra lece Szpila śpi i tak zostanie prawda :cool1: :lol: Quote
e.v.a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 tak Szpila spi mi ja przypilnujemy :) :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 dbsst napisał(a): dzięki za słowa otuchy dla mnie jest koszmarem "pilnowanie szwów" :roll: hahah widzicie DZIEWCZYNY nie macie GADAĆ szczególnie GOOPOT :diabloti: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: postaram sie popilować tu porządku już nikt nie będzie nic gadać i będziesz mogła Figuniu pisać ;) :loveu: cieszę sie, że nas nawiedzasz i że foty nawet sie podobaja Ojj coś mi się nie wydaje żeby dziewczyny przestały plotkować, chcesz dokonać rzeczy niemożliwych :evil_lol: Moja wredotka tez dobierała się do szwów, ubranko nie pomagało bo wkładała pysk w dziurę na łapę i lizała, lizała :mad: Dlatego kupiliśmy satelitę i musiała ja nosić kiedy ja nie miałam możliwości pilnowania jej :shake: Ale to kwestia góra 2 tygodni, a później dłuuugie lata bez obawy przez tym czy sunia nie będzie mieć np. ropomacicza [a moja krówcia miała silne ciąże urojone, w sutkach robiły sie guzki to był dopiero stres... :shake:], albo przed tym czy na spacerze przypadkiem nie wymknie sie i poleci ze stadem napaleńców. Kciuki za Szpilową :kciuki: Quote
Iza i Avanti Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cześć Panikaro :) Przesyłamy buziaki dla cud panienki :) Quote
Gosiek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 haaaalo - wróciłaś juz? Szpila spała grzecznie, prawda? :diabloti: Quote
PIKA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cześc Panikaro :evil_lol: Szpila spala ma się rozumiec? :diabloti: Quote
Paula Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Czesc, jak Szpilkosława? :loveu: Grzeczna byla? :cool3: Quote
Pysia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wyrodna córko.....Zapomniałaś o starej matce :mad::mad::mad: Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cześć Debe Wita Cię Twoja druga siostrziczka :loveu: Quote
dbsst Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Panikaro :) Przesyłamy buziaki dla cud panienki :) czesc ja NIE PANIKUJE :evil_lol: cud panienka ma coraz większe oczy i juz podskakuje ja wtedy mam zawał a ona jeszcze wyżej podskakuje. czy ma kotoś kule pożyczyć do łap takie ze 100kg :lol: [quote name='Gosiek']haaaalo - wróciłaś juz? Szpila spała grzecznie, prawda? :diabloti: była grzeczna czytaj ciuch była tam gdzie go zostawiłam czyli na ciałku ale NIE SPAŁA :placz: [quote name='PIKA']Cześc Panikaro :evil_lol: Szpila spala ma się rozumiec? :diabloti: NIE :diabloti: [quote name='paula_z']Czesc, jak Szpilkosława? :loveu: Grzeczna byla? :cool3: grzeczniutka jeszcze ją szwy nie swędzą bo jeszcze nie ciągnie ja do lizania ale ta chwila nastąpi :shake: [quote name='Pysia']Wyrodna córko.....Zapomniałaś o starej matce :mad::mad::mad: nie miałam i nie mam spacjalnie czasu........zawraz ide szykowac imprezka :cool1: znajomi doszli do wniosku ze wpadna :loveu: bo my jestesmy uziemieni :roll: [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:no gdzie Ty Sistersjo mła..... tu :D [quote name='bonita']Cześć Debe Wita Cię Twoja druga siostrziczka :loveu: czesc sista :evil_lol: ja NIE PANIKUJE ale nie wiem czy zaraz nie wyskocze do weta tak se :cool1: miejsca wczoraj rózowe dziś już blaka jest tylko wysypka po goleniu ale mniejesza boshe niech juz bedzie sobota za tydzień i wyciąganie szwów bo ja zawału dostane :roll: Quote
dbsst Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 mamy kolejny "problem" nieodparta chęć biegów za piłką lub jakąkolwiek inną zabawką. Kto zna Szpilkę wie, że piłka = brak hamulcy. Boshe jak cięzko jej odmówić. Eszytko teraz jest potencjałem do zabawy nawet zamykane dzwi :roll: drugie upominanie TZ ze ta zabawa tez nie do końca jej służy właśnie bawili się miarka :shake: :evil_lol: bezjajeczna Szpila w portrecie :evil_lol: pisali o niej w gazecie :lol: Quote
dbsst Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 spojrzenie mordercy zdjęcia fatalne bo jak tylko się zbliżam do psa = zabawa hahaha Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='dbsst']spojrzenie mordercy pisali o niej w gazecie :lol: A co zamordowała kogoś:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Widzisz , a widzisz - MÓWIŁAM że dwa- trzy dni i Szpila zapragnie galopów :evil_lol: Quote
Recommended Posts