Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

malawaszka napisał(a):
:placz: no to trzeba było mówić że nie kcesz :evil_lol:

mam nadzieje ze ugryziesz się w brode jak TO zobaczysz ..................:evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
mam nadzieje ze ugryziesz się w brode jak TO zobaczysz ..................:evil_lol:

no to sie ugryzłam :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

kocham Cie misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Jak tam Szpilcia? :loveu:

Debe, doskonale rozumiem Twoje nerwy...
Kiedy ja zawiozłam Sonię na sterylkę, zabrałam się do wielkich porządków, żeby mnie nerwy nie zjadły, a gdy przyszedł czas, żeby po nią pojechać, pękłam i się rozbeczałam (chociaż zabieg udał się idealnie). Najbardziej się martwiłam, że Sonia po operacji będzie sama leżała w szpitaliku, bez swojej pańci... że będzie się bała... pomyśli, że już po nią nie wrócę...

A za każdym razem, kiedy coś jej jest, nawet głupie rozwolnienie, wpadam w panikę :cool3: Bardziej się przejmuję jej zdrowiem niż własnym :cool3:

Zresztą niektórzy na Dogo podle wykorzystują moją słabość i się ze mnie nabijają :diabloti:

Posted

[quote name='Jupi']zrobione, na 5, choć poprzedni bardziej mi się podobał:lol:

hahaha dziękuje w brew sobie ale jednak ;)

a tak serio miałam miliony pomysło a teraz jakoś pusto wczoraj jak jeszcze jechałam po psa to TZ juz zatykał uszy zeby mnie nie słuchac i moich banerowych sloganów dzis nie jestem w stanie sobie nic przypomnieć :evil_lol:

[quote name='malawaszka']UWAGA!!! UWAGA!!! można oddawać swój głos codziennie :razz:

http://odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:galeria:szukaj:najnowsze:desc/
a tu są debeściaczkowe bannerki :p

aaaallllelelelleeeeee wazelinaaaaaaaaaa :errrr: :scared:

och Weszko zupełnie jakbym Ci dobrze zrobiła się zachowujesz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Behemot']Jak tam Szpilcia? :loveu:

Debe, doskonale rozumiem Twoje nerwy...
Kiedy ja zawiozłam Sonię na sterylkę, zabrałam się do wielkich porządków, żeby mnie nerwy nie zjadły, a gdy przyszedł czas, żeby po nią pojechać, pękłam i się rozbeczałam (chociaż zabieg udał się idealnie). Najbardziej się martwiłam, że Sonia po operacji będzie sama leżała w szpitaliku, bez swojej pańci... że będzie się bała... pomyśli, że już po nią nie wrócę...

A za każdym razem, kiedy coś jej jest, nawet głupie rozwolnienie, wpadam w panikę :cool3: Bardziej się przejmuję jej zdrowiem niż własnym :cool3:

Zresztą niektórzy na Dogo podle wykorzystują moją słabość i się ze mnie nabijają :diabloti:

ja przed wczoraj wysprzatałam chete zeby nie mysleć
wczoraj przed zabraniem psa
dzis zeby nie patrzec i nie mysieć
u mnie w życiu tak czysto niebyło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Szpil apo raz drugi wsadziła nos do miski z jedzonkiem ale na tym sie skończyło :(

nie pije :(

spi ale coraz przytomniej wodzi oczami i już nie ma bezwladnej głowy jak jej spadnie to sobie poprawia SAMA :loveu:

Posted

dziewuchy moje kochane...takie rozmowy przed 22.00?? no wiecie....:evil_lol:

dochodzę do wniosku, że ze mną jest w takim razie coś nie tak...bo ja w trakcie staram się opanować...fakt, że jak Preston dostał ostrego krwiomoczu w zeszłym roku, to byłam pełna najgorszych przeczuć i raz i drugi się poryczałam, zwłaszcza, że to niedługo było po Pagajku... ale staram się być "oazą spokoju"... że jak się przytuli, bo mu źle, to poczuje się bezpiecznie, bo wie, że ja go ochronię i obronię.... :oops: no i dzięki temu zachowuję trzeźwość myślenia i oceny jego ewentualnych objawów chorobowych....

i dzięki temu, jak czasem mnie dusza zaboli, a z nim wszystko w porządku, to wtedy on przychodzi mnie bronić i chronić przed całym światem ;)

ale naprawdę, dbsst...niech ja albo Preston jeszcze raz przeczytamy takie bzdury w Twoim opisie na GG, to Cię normalnie :mad: :mad: :mad:

kobito, aż się bałam Szpilową galerię otworzyć :shake:

wymiziaj ode mnie tę piękną fafluniastą mordkę...i do Prestona też :cool3:

przesyła Wam najszczerszego pod słońcem rottkowego całusa całą gebą ;)

Posted

ojoj...troche mnie nie bylo, a tu sie tyyyleee dzieje:shake:trzymajcie sie dziweczyny! sterylizacja nie taka straszna rzecz - mowi ta co nie panikuje:lol:

Posted

[quote name='Gosiek']:laugh2_2: nio to suuuuuuuper :Cool!:

[quote name='malawaszka']dochodze kochana dochodze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hahahahhaha no i jak doszłas czy ciągle dochodzisz ;)

[quote name='Ka-ka']dziewuchy moje kochane...takie rozmowy przed 22.00?? no wiecie....:evil_lol:

niiiiiiiiiiiiiii jak i buziolek :loveu: niewiem czy przekaze Szpilce :lol:

[quote name='Agnes']ojoj...troche mnie nie bylo, a tu sie tyyyleee dzieje:shake:trzymajcie sie dziweczyny! sterylizacja nie taka straszna rzecz - mowi ta co nie panikuje:lol:

dzięki ;)

kupiłam ciuszek :D bo Szpilka na sciemie lizała udo 2x i znając ja wiem ze za chwile głowa z jęzorem by jej sie omskła na szycie
kołnierz jest lepszy bo rana sie wietrzy ale badziej stresujacy a jak patrze wjej oczy to wierzcie mi ostatnia rzecz jaką chce teraz zrobic to ją stresować :razz:

jak bedzie ubranko źle znosiła to wtedy wsadze jej łap w kołnierz.
Jak w róciłam od wet to mnie przywitala podskokiem co wywołało mój zawał :shake: i chyba ja przeraziło bo zaczeła ziać

boshe ale u nas jest gorąco :shake:

niestety nie pije i nie je

było sik na dworze :cool1:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahahhaha no i jak doszłas czy ciągle dochodzisz ;)

to dochodzenie tantryczne a więc pooowooluuutkuuu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Szpilka powinna chyba dobrze się czuć w kubraczku bo przecież zimowe ma i jest przyzwyczajona :razz:

Posted

dbsst....nie bądź egoistką....w takim stanie Szpili przyda się oparcie w przystojnym brunecie...a i małe lizu też jej humor może poprawić :evil_lol:

no to jak skacze, to już jej boksiowa dusza dopomina się pełni zdrowia :razz: będzie coraz lepiej :multi:

Posted

dbsst napisał(a):

niiiiiiiiiiiiiii jak i buziolek :loveu: niewiem czy przekaze Szpilce :lol:

jak to jak taki słodki buziak musi być przekazany tak samo i bardzo soczyście:evil_lol: od moich chłopaków też po całusie dla suni i delikatne mizianko odemnie:lol:

Posted

dbsst napisał(a):
Zjaadła

Zjaaaaaaaaaaaaaaaaaaadła

Zjadłaaaaaaaaaaaaaaaaaa

brawo dla dzielnej Szpilki!!:multi::multi:super :)

Aza tez chodzila w ubranku, bo jakos "nie moglam" jej zalozyc kolnierza ;)

Posted

Szpila z godziny na godzine lepiej się czuje :multi:

Domi, te kaftaniki sa przewiewne, poza tym one nie pzrylegaja do ciala więc wietrzenie jest. Ubranko jest mniej stresujące niz kolnierz

Posted

Behemot napisał(a):

Ooo wlasnie, ja tez tak mam :oops: Z malym pryszczykiem bieglam kiedys do weta, teraz troche mi przeszlo ;)

dbsst napisał(a):
Zjaadła

:multi: :multi: :multi:

Posted

zaraz wsadze ja w kaftan bo zaczyna "kombinować"

zjadła kolejny posiłek teraz podgrzewam jej trzeci

daje po dwie łyżeczki co godzine z hakeiem :cool1:

mój pies juz nie spi lezy ipatrzy czasem sie przejdzie :cool1: