Vectra Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 o fujjjjjjjjjjjj , obrzydlistwo :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Maga100']daj przepis na tą potrawę :evil_lol: Jeszcze nie znasz tego przepisu?! Kupujesz kurczakowe łapki, wrzucasz do garnka i gotujesz. Ble..... i łapki muszą byc PRZED wizytą u mainkiurzystki, bo Debe tylko takie lubi... ble... Ani tu jedzenia ani smaku, tylko jakies chrząstki, pazurki, kosci... ble... Pzdr. Quote
bonita Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześć Debe :) Uwaaaażaaaaj:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: coś Ci się z gara wydrapuje:crazyeye: :evil_lol: To SZPON!:evil_lol: Smacznego siostrzyczko:razz: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 O, Jesoo, przestańcie, bo nie będę mogła zasnąć, bleee.... A jak zasnę, to będę mieć koszmary. A jak będę mieć koszmary, to się nie wyśpię. A jak się nie wyspię, to jutro będę niemiła dla ludków... pzdr. Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='bonita']Cześć Debe :) Uwaaaażaaaaj:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: coś Ci się z gara wydrapuje:crazyeye: :evil_lol: To SZPON!:evil_lol: Smacznego siostrzyczko:razz: :evil_lol::crazyeye:jesu sisters to ten pacjent.....czy SZEF:cool3: A baby nie znacie sie łapki kurze sa smaczne i zdrowe :p Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dla psów - byc może. ale jak tak patrze na te fotki, to .... bleeeeee...ohyda... Pzdr. Quote
jo-jo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Dla psów - byc może. ale jak tak patrze na te fotki, to .... bleeeeee...ohyda... Pzdr. Mi się od razu smród tego przypomina....:shake: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No własnie. Dlatego proponuję juz więcej nie zajmowąc się tymi... łapkami kurzymi... Trzeba znaleźć jakiś temat wiodący. Ot, co! pzdr. Quote
jo-jo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asiaczek napisał(a):No własnie. Dlatego proponuję juz więcej nie zajmowąc się tymi... łapkami kurzymi... Trzeba znaleźć jakiś temat wiodący. Ot, co! pzdr. Popieram, no cóz jaką piękną deszczową pogodę mamy za oknem :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Opowiadasz! U nas, na wsi Górny Mokotów - ciemna noc, bez deszczu... No nic. Ja idę spać, bo pobudka juz o 5:00, spacerki i do pracy na 8 godzin... Trzeba to jakoś wytrzymać!:evil_lol: pzdr. Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 \:evil_lol: chyba jakies stare kury macie:evil_lol: albo duzo po koopach deptaly:evil_lol: przeciez one nie smierdza:roll: az sie glodna zrobilam Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Jezu ! Następna, co garów nie myje :cool1: :evil_lol: :evil_lol: to Ty kochana myjesz w trakcie gotowania.........niezła jesteś w takim razie wpadam do Cie na przeszkolenie :lol: [quote name='Agga']dbsst na widok tych garów mnie zemdliło:lol: Jesu kogoś ty ukatrupiła???:crazyeye: nie kogo a jak :evil_lol: :evil_lol: [quote name='paula_z']Pacjenta :evil_lol: nie pacjenci są w sumie spoko :evil_lol: [quote name='Maga100']tak, bo ja jestem twym wzzorem do naśladowania a ta wszędzie chodzi i się czepia :cool1: 1 buuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhaha 2 nie czepia tylko zaprasza na kurs szybkie mycie gara po zagotowaniu przed kapaniem :cool1: [quote name='PIKA']Dominika, Ty zaprowadź ten swój obiad do manikiurzystki :evil_lol: nie no po co ja sie w manikiur zabwaie :sabber: [quote name='Asiaczek']Wiesz, co? To wygląda po prostu... bleeeee, sorki.... ale nie mogłam się powstrzymać. Debe - zatrudnij kucharkę albo coś... pzdr. hahhaaha Asieńko ależ Ty delikatniusia :loveu: i jaka szczera :mad: :evil_lol: [quote name='anetta']:-o O fuuuuuuuuuu :mdleje: o fiu fiu chyba :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha a po czym ten hajek??? a zdjęcia są fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu po herbacie :evil_lol: dziękuje za docenienie mego smaku i artyzmu :evil_lol: [quote name='Pysia']Czepiacie się baby a ja lubie obgryzać rabki Gotuję pson One dostają wywar a ja ...rabki i już widzicie po kim to mam mo mammniuniuiniu PtYSI :evil_lol: [quote name='Maga100']daj przepis na tą potrawę :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']no wiesz... sama sobie wywar wez tosz to pyszne kurczakowe łapki mniamm mniamm żarłok z psiem się nie podzieli pazurkiem :evil_lol: [quote name='Pysia']Ta potrawa jest tylko dla wybitnych sób więc Ci jej nie zdradzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Vectra']o fujjjjjjjjjjjj , obrzydlistwo Ewciu i Ty taka delikatniunia też :roll: nie do wiary :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Jeszcze nie znasz tego przepisu?! Kupujesz kurczakowe łapki, wrzucasz do garnka i gotujesz. Ble..... i łapki muszą byc PRZED wizytą u mainkiurzystki, bo Debe tylko takie lubi... ble... Ani tu jedzenia ani smaku, tylko jakies chrząstki, pazurki, kosci... ble... Pzdr. ja mam podobny przepis tylko BLE nie dodaje :evil_lol: [quote name='bonita']Cześć Debe Uwaaaażaaaaj coś Ci się z gara wydrapuje To SZPON! Smacznego siostrzyczko czesc Sis hahahhaha te szpony sa zatrudniune do czyszczenia gara w trakcie gotowania :evil_lol: [quote name='Asiaczek']O, Jesoo, przestańcie, bo nie będę mogła zasnąć, bleee.... A jak zasnę, to będę mieć koszmary. A jak będę mieć koszmary, to się nie wyśpię. A jak się nie wyspię, to jutro będę niemiła dla ludków... pzdr. hahhaha i love you :loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:jesu sisters to ten pacjent.....czy SZEF:cool3: A baby nie znacie sie łapki kurze sa smaczne i zdrowe 1 raczej szeryf ale teraz nie znam tego słowa bo...................bo MAM URLOP :multi: 2 amen sisterka [quote name='Asiaczek']Dla psów - byc może. ale jak tak patrze na te fotki, to .... bleeeeee...ohyda... Pzdr. hahahahaha najlepsze jest bleeeeeeeeee :evil_lol: [quote name='jo-jo']Mi się od razu smród tego przypomina.... mmmmmmmmmm tez pysznie :evil_lol: [quote name='Asiaczek']No własnie. Dlatego proponuję juz więcej nie zajmowąc się tymi... łapkami kurzymi... Trzeba znaleźć jakiś temat wiodący. Ot, co! pzdr. hahahahahahha [quote name='jo-jo']Popieram, no cóz jaką piękną deszczową pogodę mamy za oknem :evil_lol: tak i te latające łapki za tym łoknem hhhahaa [quote name='Asiaczek']Opowiadasz! U nas, na wsi Górny Mokotów - ciemna noc, bez deszczu... No nic. Ja idę spać, bo pobudka juz o 5:00, spacerki i do pracy na 8 godzin... Trzeba to jakoś wytrzymać!:evil_lol: pzdr. :crazyeye: to dopiero jest bleeeeeeee :evil_lol: [quote name='evaxon']chyba jakies stare kury macie:evil_lol: albo duzo po koopach deptaly:evil_lol: przeciez one nie smierdza:roll: az sie glodna zrobilam hahahahha wpadaj na pazurki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dbsst napisał(a): hahahahha wpadaj na pazurki :evil_lol: :cool3: to kiedy moge wpasc:cool3: zabiore Tigre ona tez je uwielbia:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a)::cool3: to kiedy moge wpasc:cool3: zabiore Tigre ona tez je uwielbia:evil_lol: dzis musisz sie pospieszyć bo pazurki mogą zostać obgryzione w tępie express :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Napisał bonita Cześć Debe Uwaaaażaaaaj coś Ci się z gara wydrapuje Ten komentarz mnie rozwalił Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Szpiloluby! czesc IzAvanti :evil_lol: Quote
BBeta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześć :calus: Kurze łapki, mmm... pycha :cool3: :eviltong: Quote
Agga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dbsst ja cię prosze nie dawaj tak obrzydliwych zdjęć. Ja mam nadzieje, że okropniejszych nie masz:roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Agga']dbsst ja cię prosze nie dawaj tak obrzydliwych zdjęć. Ja mam nadzieje, że okropniejszych nie masz:roll: :evil_lol: :pto ja będę robić gulasz z żołądeczków a pójde do znajomej do sklepu porobić fotki cynaderek etc.......i podeśle :prany dziewczyny coście takie delikutaśne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć koffana Sisterko:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Najpierw zgłodniałam a potem jedząc oplułam monitor :evil_lol::evil_lol: Ludeczkowie podzielili się na dwa obozy: 1 obóz - Bleeeeeeeeeeee 2 obóz- Mniam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pysia napisał(a):Najpierw zgłodniałam a potem jedząc oplułam monitor :evil_lol::evil_lol: Ludeczkowie podzielili się na dwa obozy: 1 obóz - Bleeeeeeeeeeee 2 obóz- Mniam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jest jeszcze trzeci obóz - obojetnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pto ja będę robić gulasz z żołądeczków Mniam :eating: Czesc urlopowiczko :cool3: Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 a ja bym powiedziała że jest i czwarty obóz - tych co im się artyzm zdjeć spodobał :eviltong: cześć Dominisiu :buzi: Quote
Recommended Posts