Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dbsst'] m interesy : a ile zyskam a ile strace :evil_lol: Milaczku, możesz tylko zyskać! Odezwę się mailowo, OK? Odbierasz czasami maile? pzdr. Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dbsst napisał(a):słyszałam ze Maga chce miec tygrysy i im nogi wyciaga co rano na kołach :shake: :evil_lol: hahahahahah no i kawa na klawiaturze zamiast w buzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czesc babciu:loveu: ooo ile pieknych foteczek ho hooo jakie sliczne :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='malawaszka']hahahahahah no i kawa na klawiaturze zamiast w buzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie obok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dominika niedoaktywność Cię jakaś taka dopadła ... Dlaczego ? jestem taka niewyrazna a co za tym idzie nieaktywna a pasywna :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Milaczku, możesz tylko zyskać! Odezwę się mailowo, OK? Odbierasz czasami maile? pzdr. aaaaa jak moge tylko zyskać to czekam na maila. Z tym ze skrzynka mi się wybausza i maila do mnie czasem nie dochodza. jak coś to na gg lub podam Ci drugiego oficial maila ;) [quote name='malawaszka']hahahahahah no i kawa na klawiaturze zamiast w buzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no tak ma ona problem z trafieniem do paszczy :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']czesc babciu:loveu: ooo ile pieknych foteczek ho hooo jakie sliczne :evil_lol: :loveu: nio nie takie śliczniusie i u mnie przez przypadek :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie obok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: obok to tylko zbok :roll: :evil_lol: jestem królem hajku i rymowania :roll: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie obok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz slabego cela :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='PIKA']masz slabego cela :evil_lol::eviltong:.....nie miałby mi potem kto klawiatury składać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....bo Olcia znów zniknęła;) Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dbsst']a ja blok :multi: to gdzie bedzies zmieszkac? :crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:.....nie miałby mi potem kto klawiatury składać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....bo Olcia znów zniknęła;) Vectra Ci zlozy :eviltong: tamta klawiatura nie dala się zlozyc :shake::evil_lol: Quote
anetta Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :loveu: ooooooooo jak wy tam milo i przytulnie mialyscie :loveu: Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 pozazdrościłam Madze i jej żarełkui sobie tez coś z gara ufociłam :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jezu ! Następna, co garów nie myje :cool1: Quote
Agga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dbsst na widok tych garów mnie zemdliło:lol: Jesu kogoś ty ukatrupiła???:crazyeye: Quote
Paula Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Agga'] Jesu kogoś ty ukatrupiła???:crazyeye: Pacjenta :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dbsst']pozazdrościłam Madze i jej żarełkui sobie tez coś z gara ufociłam :evil_lol: tak, bo ja jestem twym wzzorem do naśladowania [quote name='HankaRupczewska']Jezu ! Następna, co garów nie myje :cool1: a ta wszędzie chodzi i się czepia :cool1: Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dbsst']pozazdrościłam Madze i jej żarełkui sobie tez coś z gara ufociłam :evil_lol: Dominika, Ty zaprowadź ten swój obiad do manikiurzystki :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dbsst']pozazdrościłam Madze i jej żarełkui sobie tez coś z gara ufociłam :evil_lol: Wiesz, co? To wygląda po prostu... bleeeee, sorki.... ale nie mogłam się powstrzymać. Debe - zatrudnij kucharkę albo coś... pzdr. Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dbsst napisał(a):jestem królem hajku i rymowania :roll: :evil_lol: hahaha a po czym ten hajek??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a zdjęcia są fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mdleje: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Czepiacie się baby a ja lubie obgryzać rabki :eviltong: Gotuję pson ;) One dostają wywar a ja ...rabki :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Gotuję pson ;) daj przepis na tą potrawę :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Czepiacie się baby a ja lubie obgryzać rabki :eviltong: Gotuję pson ;) One dostają wywar a ja ...rabki :evil_lol: no wiesz...:shake: sama sobie wywar wez:shake: :evil_lol: tosz to pyszne kurczakowe łapki:loveu: :loveu: mniamm mniamm Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Maga100']daj przepis na tą potrawę :evil_lol: Ta potrawa jest tylko dla wybitnych sób więc Ci jej nie zdradzę :diabloti: Quote
Recommended Posts