dbsst Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='PIKA']:fadein::fadein::fadein: maupa:eviltong: [quote name='RobertN']Na razie mogę 98% moich osiągnięć fotoraficznych chwalić się w Prokuraturze. ps. Zmieniłaś szkiełko ?? pozdr Robert mmm pokaż :cool3: szkiełko nie ta sigma 200mm i aparat ten co ostatnio ;) [quote name='Iza i Avanti'] Pożycz ją Pysi do odśnieżania ogrodu! heheh już Zarząd Oczyszczania Mmiasta u mnie jest pierwszy w kolejce :diabloti: [quote name='evaxon']ochoo a ta sie juz czepia:evil_lol: przejezyczylo mi sie :crazyeye: śliczne:loveu: wąs :cool3: jaka mordzia osniezynkowana:loveu: dzięki a taka ona jest wąsoprzylepna :evil_lol: [quote name='Pysia']No to usiądź i płacz:cool1: Pogrążaj się w tym z godziny na godzine :razz: Kazdy robi to co lubi.... Teraz możesz mnie nienawidzić :diabloti: do miłosci do nienawiści jeden krok z tym, że u mnie na nienawiśc tak jak na miłosc trzeba załuzyc staraj sie dalej :p a ja zeby nie myslec o tym jaka jestem zła i podła poszłam sie skatowac na terning dwie godziny lania potu ciurkiem jutro nie bede mogła sie ruszać :roll: Quote
dbsst Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 tej zimy nie jestem w stanie ogarnąc moim obiektywem :shake: ale próbuje nie poddaje się ;) :lol: dłuuuuuugi pies :cool3: portret zbiega:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='dbsst']tej zimy nie jestem w stanie ogarnąc moim obiektywem :shake: ale próbuje nie poddaje się ;) :lol: dłuuuuuugi pies :cool3: portret zbiega:evil_lol: Buahahahahahahahahaha :evil_lol: Wiesz co? Ona ma w doopie Twoje użalanie się nad nią :eviltong: Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Świetne :D, ten śnieg wygląda jak styropian. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bo to jest styropian!:diabloti::diabloti::diabloti: (jesoo, Debe mnie chyba zabije!). Pzdr. Quote
PIKA Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dominika znowu zaczynasz :mad::mad::mad: [quote name='dbsst'] reasumujac czuje sie podle ze ją zawioza do lekarza dostanie narkoze i nie bedzi ewidziala za co :shake: :stupid: Taaaa, bo Szpila to nic innego nie bedzie robiła tylko siedziala i myslala o tym jak to wredna pańcia pozbawiła ją narządów rodnych :diabloti: a ona taka biedna niespełniona suczka :diabloti: A tak w ogóle to jak dostanie narkoze to w ogóle nic nie będzie wiedziala :evil_lol: nawet to, ze narkoze dostala :evil_lol: Dominika przeczytaj sobie jak Saba zareagowala już po wszystkim, od momentu, odebrania jej z gabinetu. Linkami do konkretnych postów Ci wkleje Milej lektury ;) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=425323&postcount=42 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=432618&postcount=70 Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='PIKA']Dominika znowu zaczynasz :mad::mad::mad: :stupid: Taaaa, bo Szpila to nic innego nie bedzie robiła tylko siedziala i myslala o tym jak to wredna pańcia pozbawiła ją narządów rodnych :diabloti: a ona taka biedna niespełniona suczka :diabloti: A tak w ogóle to jak dostanie narkoze to w ogóle nic nie będzie wiedziala :evil_lol: nawet to, ze narkoze dostala :evil_lol: Dominika przeczytaj sobie jak Saba zareagowala już po wszystkim, od momentu, odebrania jej z gabinetu. Linkami do konkretnych postów Ci wkleje Milej lektury ;) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=425323&postcount=42 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=432618&postcount=70 Babciu :loveu: Niech moc będzie z nami :diabloti: Quote
Paula Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :multi: :loveu: Mamuska, nie matrw sie tak bardzo :glaszcze: Ewa dobrze napisala: [quote name='Vectra']Pies nie przestanie Cię kochać bo pies nie przestaje kochać !!!! Wszystko bedzie ok :kciuki: Jak bedziesz chciala pogadac to dzwon. Quote
Maga100 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='dbsst']jestem przerażona Szpilka 7 lutego o godzinie 9 będzie styrylizowana i w końcu! :klacz: [quote name='dbsst'] ale chodzi o fakt.............. ale ten fakt jest tylko w twojej głowie, pamiętaj :cool1: Quote
anetta Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No wlasnie, w koncu!! Bardzo sie ciesze ze jednak sie zdecydowalas :multi: I nie gadaj goopot :diabloti: Szpilakopareczka jest swietna!! :loveu: Quote
AgaiTheta Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dbsst wiem co przeżywasz, Theta też 7 lutego będzie miała ciach ciach tylko że wieczorkiem :placz: Quote
Basia&Safi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 O jaki slodki pycholek :):):) widze ze szpila tez lubi odsniezac :cool3: Quote
malawaszka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Debeściaku będzie dobrze!!!!!!! :kciuki: i proszę się nie zadręczać :nono: Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dominika !! Dziecko moje ratuj !! Żandarmeria z karabinami mnie nawiedziła :crazyeye: Quote
Agga Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Czy ty juz jej zrobilas kuku czy dopiwro planujesz? Debesciaczku wiesz, że za kilka miesięcy kolejne elfeie uszko przyjdzie na świat:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pysia napisał(a):Dominika !! Dziecko moje ratuj !! Żandarmeria z karabinami mnie nawiedziła :crazyeye: A co zrobiłaś? pzdr. Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asiaczek napisał(a):A co zrobiłaś? pzdr. NIC :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asiaczek napisał(a):Akurat! Ty i "nic"... Pzdr. Nooooo.Ja tylko jestem zbyt dobroduszna i wielu znajomych to wykorzystuje :angryy: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Aaaaa, mozna nazwać to dobrodusznością... jak chcesz... Pzdr. Quote
PIKA Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dominika czy juz pzrestalas histeryzować? :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asiaczek napisał(a):Aaaaa, mozna nazwać to dobrodusznością... jak chcesz... Pzdr. To jest Pysiowa odmiana dobroduszności :eviltong: Quote
leemonca Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dzieńdoberek o bardzo wczesnym poranku!!! Quote
Recommended Posts