Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Debe - nie przesadzaj z tymi nerwami. Sterylka jest OK. No, chyba że wolisz ropomacicze i inne takie... Przemyśl sprawę...
A Szpila i tak będzie Cię kochała, sama zobaczysz... ciebie i jeszcze kilka innych osób...
Pzdr.

Posted

ja wiem jakie są zagrożenia nie sterylki mnie najbardziej boli, że musze jej spojrzeć w oczy zapiąć na smycz zawieść do lekarza i zostawić ;(

szkoda, że sie nie zgodzą na moją "asyste" :placz:

Posted

[quote name='evaxon'] zabierzesz do polnego domku

to im może zimno być teraz :hmmmm:

[quote name='dbsst']ja wiem jakie są zagrożenia nie sterylki mnie najbardziej boli, że musze jej spojrzeć w oczy zapiąć na smycz zawieść do lekarza i zostawić ;(

To zalatw to tak, zeby ją zostawic jak ona juz nie będzie kumala, ze ją zostawiasz ;)

Zobaszysz, Szpila bedzie szaleć, moze nawet bardziej, niz przed sterylką :razz:

Posted

to właśnie miałam napisać co Pika ....
Zostawisz ją jak będzie lulała ,a odbierzesz jak jeszcze będzie w fazie wybudzania ;)
nawet nie zauważy że cię nie było :)

Posted

dbsst napisał(a):

ale chodzi o fakt..............

aj tam

Zobacz moja Saba byla sterylizowana, tez odchodzilam od zmysłów, ale wszytsko ok, a i pies mi odmłodniał :multi:

A i bym zapomniala,:diabloti: zabezpiecz siebie, kup sobie jakiś laremid czy cós podobnego :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a jak zostawiasz ją w domu wychodząc do pracy ?? to też tak marudzisz ? ;)

Dominiko - zobaczysz , wleje Ci :D

nom zawsze jak ide i widze te łoCy pełne miłości i wyrzutu w oknie to gadam ze ja wracam ze ona sama itd :shake:
jak wychodze z domu to starams ie w ogole na nia nie patrzec bo mam wyrzut :oops:

RobertN napisał(a):
Nie martw się Dominika, my też naszą Różię- yorka musieliśmy wysterylizować, bo miała ropomacicze. Kocha nas tak jak kochała przed zabiegiem.
pozdr Robert

Hej Robert jak miło Cie czytać :multi:
fajnie, że wpadłeś :multi:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Dominiś ....cudne...............:loveu::loveu::loveu:

No już dość płaczu ....bo Ci matka Pysia doopalonka obije;).....
będziesz ze Szpileczką aż bedzie zasypiać a potem szybciutko wrócisz po nią ....a ten Leramid to extra pomysł;)

Posted

hihihii oki juz nie marudze "publicznie" pomarudze Tztowi :p

a tulipki inponujace............:loveu:

Szpilka ma pewnien system anty-snow :diabloti: czyli jak koparka nabiera w paszcze śnegu jak najwięcej zeby cały snieg został wspomnieniem. Ponieważ nie może tego robić więc koparkuje jak ja "nie widze"
Niestety nikt jej nie powiedział, że zostawia dowody zbrodni :diabloti:

odwracanie mojej uwagi :evil_lol:

badyl jak niesie strasznie mnie niepokoił bałam się, że ja przygniecie :evil_lol:

no i oczywiście tylko patyk Ci niese :diabloti:

szuka szczęścia to w jej stylu :evil_lol:

no i jak ja nie widze o koparka leci na pełnym obrocie :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']hihihii oki juz nie marudze "publicznie" pomarudze Tztowi :p

No masz szczęscie, ze nie marudzisz :diabloti: TZ-towi tez nie marudź, w ogóle nie marudź, bo Cię do malych dogow nie zabiore :mad::evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
No masz szczęscie, ze nie marudzisz :diabloti: TZ-towi tez nie marudź, w ogóle nie marudź, bo Cię do malych dogow nie zabiore :mad::evil_lol:

czy to jest szantaż :p :mad: :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
(..........)

Hej Robert jak miło Cie czytać :multi:
fajnie, że wpadłeś :multi:

Mnie też miło.
ps. przecież ja prawie nic nie napisałem ;) Zobaczysz będzie dobrze.
pozdr Robert

Posted

:evil_lol: sie jakoś nie trzymaja jej wary
może poproszę żeby jej przyszyli :razz:

Robercie jak Twoje foto osiagnięcia :razz: wcale a wcale sie nie chwilisz :cool1:

przyczajony tygrys

nie ukryty jemiołek

wąs :cool3:

i śnieg

Posted

dbsst napisał(a):
:evil_lol:

Robercie jak Twoje foto osiagnięcia :razz: wcale a wcale sie nie chwilisz :cool1:

Na razie mogę 98% moich osiągnięć fotoraficznych chwalić się w Prokuraturze.
ps. Zmieniłaś szkiełko ??
pozdr Robert

Posted

[quote name='PIKA']to im może zimno być teraz :hmmmm:

ochoo a ta sie juz czepia:evil_lol: przejezyczylo mi sie

:crazyeye: śliczne:loveu:

wąs :cool3:

jaka mordzia osniezynkowana:loveu:

Posted

dbsst napisał(a):
czuje się podle i tyle :(
i to juz 3x się czuje podle ale teraz najpodlej chyba :(
i nie będzie mogła biegac :(
i skakać
i w ogóle :(

ale jest mi źle :shake:

Dominika przyszłam, zaczęłam czytać i już od razu przytrzecim poście mam ochote Ci w*******ić!!
A pomyślałaś o tym że darujesz jej więcej lat zycia ? I to bez raka macicy?
Jak Ci wróci rozum to przyjdę do Ciebie :mad:

Posted

Wy mnie nie rozumiecie styrylizuje ja w dobrej wierze ale chodzi o to ze nie moge jej tego wytłumaczyć ze przez kilka dni bedzie sie czuła hm podle :(

gdybym nie bała się ropomacicza i guza sutka nie ciełabym jej wierzcie mi
a gdyby miała papierek świadczacyo jej psowatości bym sobie jeszcze dodtakowo ja rozmnożyła...................ale z tego wszystkiego zostało mi ciecie :shake:

reasumujac czuje sie podle ze ją zawioza do lekarza dostanie narkoze i nie bedzi ewidziala za co :shake:

Posted

dbsst napisał(a):
Wy mnie nie rozumiecie styrylizuje ja w dobrej wierze ale chodzi o to ze nie moge jej tego wytłumaczyć ze przez kilka dni bedzie sie czuła hm podle :(

a gdyby miała papierek świadczacyo jej psowatości bym sobie jeszcze dodtakowo ja rozmnożyła...................ale z tego wszystkiego zostało mi ciecie :shake:

reasumujac czuje sie podle ze ją zawioza do lekarza dostanie narkoze i nie bedzi ewidziala za co :shake:

No to usiądź i płacz:cool1: Pogrążaj się w tym z godziny na godzine :razz: Kazdy robi to co lubi....
Teraz możesz mnie nienawidzić :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']Wy mnie nie rozumiecie styrylizuje ja w dobrej wierze ale chodzi o to ze nie moge jej tego wytłumaczyć ze przez kilka dni bedzie sie czuła hm podle :(

reasumujac czuje sie podle ze ją zawioza do lekarza dostanie narkoze i nie bedzi ewidziala za co :shake::cool3:Debeściaczku .....ja wiem że to ciężko gdziekolwiek zostawić nasze sloneczka ...a co dopiero u weta na operacji ...ale musisz w to uwierzyć że sunie po sterylce jak dostana dobre leki przeciwbólowe odczuwają tylko lekki dyskomfort ...a potem to już będzie tylko lepiej;)

Tygrysek:loveu::loveu::loveu: