Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 hahahahahahaha to się uśmiałam :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 to nie jest ŚMIESZNE to jest TRAGICZNE powinnyście mi współczuć :mad: a najgorszy jest zbłakany chrap w duecie z perfidnym bąkiem Quote
Justa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 oj szkoda, że nie można sfotografować wzdychania szpilowego :evil_lol: szpila widze w lepszej formie z tego co piszesz :) Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Justa napisał(a):oj szkoda, że nie można sfotografować wzdychania szpilowego :evil_lol: szpila widze w lepszej formie z tego co piszesz :) czy ja wiem śpi ciągle :shake: Quote
Justa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a):czy ja wiem śpi ciągle :shake: no i sie obraża. mówie Ci. to dobry znak ! Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Justa napisał(a):no i sie obraża. mówie Ci. to dobry znak ! jest oki zaczeła do mnie śpiewać :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a):powiem tak bokser ma milon wzdychan mamy podstawowe typy wzdech nosowy wzdech płytko fafluniasty wzdech z wypełnieniem policzków powietrzem (inaczej "balonikowanie") to trzy podstawowe najpopularniejsze są jeszcze ich modyfikacje czyli: wzdech nosowy z fantanna gutanna wzdech płytko fafluniasty z kręceniem oczami i mniej wiecej tak :roll: wzdech :balonikowanie: z machaniem głową i najbardziej wymowny wzdech zmodyfikowany czyli wzdech głebokofafluniasty z przekręceniem sie na posłaniu i wydaniem dziwnego dzwięku gardłowego oczywiście to nie koniec dzwieków jakimi raczy mnie mój pies :shake: :evil_lol: Trzeba to dopisać do wzorca:evil_lol: Dobrze że Szpiluś już lepszy :) Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 a tu na dowód moja tapeta w kompie Wnusiu jestem ciągle w szoku jaka Ty utalentowana :loveu: a to mój wszystko mający darmofon :multi: nie mogłam się na literki zdecydowac hahahha Quote
Justa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 aaa ! widac mnie na ghy ! :p śpiewać? toż to późno już :mad: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 nio wydało sie kto jest na mojej czarnej liście :evil_lol: a teraz troche plemników jak bawiłam sie emilem ktos pod oknem mi strzelał z ogni oczywiście zanim otworzyłam okno to zostały mi trzy strzały w które zaplątały sie kraty i generalnie zdjecia sa kicha ale ze nie mialam sylwestrowych ogni to mam dzisiejsze ognie :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a):powiem tak bokser ma milon wzdychan mamy podstawowe typy wzdech nosowy wzdech płytko fafluniasty wzdech z wypełnieniem policzków powietrzem (inaczej "balonikowanie") to trzy podstawowe najpopularniejsze są jeszcze ich modyfikacje czyli: wzdech nosowy z fantanna gutanna wzdech płytko fafluniasty z kręceniem oczami i mniej wiecej tak :roll: wzdech :balonikowanie: z machaniem głową i najbardziej wymowny wzdech zmodyfikowany czyli wzdech głebokofafluniasty z przekręceniem sie na posłaniu i wydaniem dziwnego dzwięku gardłowego oczywiście to nie koniec dzwieków jakimi raczy mnie mój pies :shake: :evil_lol: dbsst napisał(a):to nie jest ŚMIESZNE to jest TRAGICZNE powinnyście mi współczuć :mad: a najgorszy jest zbłakany chrap w duecie z perfidnym bąkiem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:toż to najwspanialsze boxiowe zalety:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajny ten Darmofon;) Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Powiadasz Aliu ze to boksiowe zalety ;) chciałam zgrac gadanie Szpili ale nieststy mi to nie wyszło :placz: niom najfajniejsze w nim to ze jest darmofonem :multi: i troche świeczek bo dawno nie było :evil_lol: swieczka i księżyc :evil_lol: nie mogłam sie zdecydować hahahaha z różną ekspozycja robione :evil_lol: i..............................ja :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 a czy Ty posiadas ten sam nr telefonu ? Hę księżyć mi się naj podoba :) Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 ehm posiadam dwa numery tel i teraz jak frajer pompka chodze z dwoma tel :oops: ale to przejsciowe :cool3: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a):ehm posiadam dwa numery tel i teraz jak frajer pompka chodze z dwoma tel :oops: ale to przejsciowe :cool3::razz:to potem daj cynka jak zmienisz numera ....;) Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a):a tu na dowód moja tapeta w kompie Wnusiu jestem ciągle w szoku jaka Ty utalentowana :loveu: Dlaczego nie ma mnie tu na giegie ? :mad: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:to potem daj cynka jak zmienisz numera ....;) ten zostanie napewno nie moge go zmienić bo za dużo pacjentów :cool1: PtYSIU ja nie mam do Ciebie gadaj gadaj :shake: ide pać Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a):ten zostanie napewno nie moge go zmienić bo za dużo pacjentów :cool1: PtYSIU ja nie mam do Ciebie gadaj gadaj :shake: ide pać:ppoczułam się jak pacjent:evil_lol::evil_lol::evil_lol: idź pać ....doblanoc:loveu: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a):ten zostanie napewno nie moge go zmienić bo za dużo pacjentów :cool1: PtYSIU ja nie mam do Ciebie gadaj gadaj :shake: ide pać Ala niech Ci da :) Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pysia napisał(a):Ala niech Ci da :) :prano poślę ;) Quote
Asiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a):nio wydało sie kto jest na mojej czarnej liście :evil_lol: a teraz troche plemników jak bawiłam sie emilem ktos pod oknem mi strzelał z ogni oczywiście zanim otworzyłam okno to zostały mi trzy strzały w które zaplątały sie kraty i generalnie zdjecia sa kicha ale ze nie mialam sylwestrowych ogni to mam dzisiejsze ognie :roll: :evil_lol: To mi się podoba. Wygląda jak rozsypane nutki... Pzdr. Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Szpilka pewnie lubi śnieg...Jestem zasypana :cool1: Zmorka w raju :evil_lol: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Jak tam Szpila, pewno jak tyle śniegu zobaczyła to całkkiem ozdeowiała :). Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 dbsst napisał(a): a teraz troche plemników Ty uważaj, zeby Cie nie zapłodnily :evil_lol: Quote
Recommended Posts