Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='paula_z']Hahaha :grin:
Czesc :lol:
bardzo śmieszne wiesz :eviltong:
czesc

[quote name='evaxon']dżemdoberek :)
powinocka :roll:

[quote name='paula_z']Dominika, dziekuje :loveu: :multi:

cała przyjemność po mojej stronie :multi:

[quote name='Pysia']Moja wyrodna córko zamierzałam Cię odwiedzić ale obawiam się prania....:diabloti:

czy zamierzałaś mnie odwiedzić w realu czy w sieci jak w sieci to jesteś bezpieczna :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze jeszcze deski do prasowania nie rozciągnęłas:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahhaha było blisko bardzo blisko :shake:

[quote name='Alicjarydzewska']Siostrzyczko ....Bonita od boxiów jest od dziś naszą siostrą:loveu:

mam pytanie czy jest nasza zaginiona bliźniaczka jednojajeczną czy jest młodszą siostrą z nieznanego ojca odnalezioną przez żeglarza na bezludnej wyspie :cool1:

bo nasz rodzina to wielka bokserka :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Siostrzyczko ....Bonita od boxiów jest od dziś naszą siostrą:loveu:

o rany ile mam boxiów w rodzinie

mam następną prawnuczke ? :crazyeye:

Posted

dbsst napisał(a):

Doszla jeszcze Tigra mojej corci :cool3:

PIKA napisał(a):
mam następną prawnuczke ? :crazyeye:

I masz jeszcze nową praprawnuczke i prapraprawnuczke :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']

mam pytanie czy jest nasza zaginiona bliźniaczka jednojajeczną czy jest młodszą siostrą z nieznanego ojca odnalezioną przez żeglarza na bezludnej wyspie :cool1:

Tak znalazł mnie żeglarz, Sindbad rzeglarz:evil_lol: .

Posted

[quote name='Maga100']buhahah, Dominiko, i co? Masowałaś go wśród powiewających gatek? :evil_lol: :evil_lol:
Magdalenoi , nie bądz złośliwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to do Ciebie nie pasuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']buhahah, Dominiko, i co? Masowałaś go wśród powiewających gatek? :evil_lol: :evil_lol:

dobrze, ze nie gatkami :evil_lol:

Posted

nie masowałam go a wbijałam mu igiełki :loveu: i przylepiałam plesterki :loveu:
a gatki w express tempie wyleciały z pokoju :evil_lol:

[quote name='Vectra']Magdalenoi , nie bądz złośliwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to do Ciebie nie pasuje :evil_lol:

właśnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='PIKA']dobrze, ze nie gatkami :evil_lol:

a opatentuje to

nazwe hmmmmmmmm gatkinesio :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

na tej bezludnej wyspie był jeszcze Piętaszek (pomyliłam baśnie :cool3: ?) i jego jedyny syneczek (??? :evil_lol: ) - Hakerek, czy i on znajdzie miejsce w waszych serduszkach?, będzie wam czyścił butki i pilnował zagrody :razz: :razz: :razz:

Posted

dbsst napisał(a):
jaka szczesliwa :eviltong:

paula_z napisał(a):
Nie rycz :mad: Mnie i Evaxon :loveu:

Ja nie ryczalam z powodu przychówku ino z poeodu, ze nie wiedzialam kto to :eviltong:

Paula ale Evaxon jest Twoją córcia to jak to jest? :cool3: Ile pra mam przed nia a ile przed Tobą? :evil_lol:

Posted

jestem na maxa wqrwiona

ta suka z która Szpila miała starcie (Paulina miała to "szczescie" widziec i suke i pana i zachowanie jej na własne oczy)
wczoraj została puszczna i odrazu podleciała do szpilki na szczescie Szpila była w krzakacj i robiła qoope. udało mi sie ją odpędzić.

DZIS ten koleś puścił suke znowu (ON MNIE NIE WIDZI TYLKO CZEMU WIDZIAŁ MNIE TYDZIEN PO ZAJSCIU) uciekłam z jednego miejsca spacerowego za 15 minut przyszedł w drugie i ZNOWU PUSCIŁ SUKE PUŚCIŁ I NIE UDAŁO MU SIE ODWOŁAĆ!!!!!!!!!!! (nigdy mu sie ni eudaje bo ona ma go na zakręcie doopy).

Dobrze ze była z nim Pani która jakoś złapała psa :shake:

wziełam Szpilke na smycz wręczyłam Pani i poszłam do pana (celowo mała litera) z PROŹBĄ zeby uważał bo nasze psy sie nie polubią i zeby, z jego strony chociaż cień zrozumienia był bo sie obawiam o mojego psa a on sie pyta : dlaczego (qrwa czy ja nie rozgarnieta jestem czy co) więc mu mówie ze jego pies jest agresywny (w tym czasie warczał namnie najeżony), większy i śliniejszy od mojego i sie boje, ze zrobi mojemu krzywde i, że ja ciągle przed nim "uciekam" (a w sumie to nie ja powinnam bo to nie mój pies jest agresywny i do tego się w miare słucha)a on, że mnie NIE WIDZI od kilu dni mni enie widzi tak jak jego pies warczał na mnie i Szpile jak szłam za nimi i sie denerwował bo mało ni espadł z górek to mnie nie widział i PUŚCIŁ mimo to psa. JA do niego, ż eni evhce z nim rozmawiać i słuchać jego racji tylko go proszę a on ze MÓJ PIES MA BYĆ NA SMYCZY TYLKO ZE ZAWSZE JEST!!!!!!!!!!!! więc ja że w takim razie będe wzywac Policje.

A on chodzi i wszystkim w koło opowiada, że on mnie nie widzi................i wszystcy go tłumaczą. Cięzko mnie nie zauważyć w POMARAŃCZOWEJ kurtce tylko ja taka nosze u mnie na osiedlu :shake: a, że mojego psa nie widzi to się nie dziewie mała jest i z tłem się miesza :shake:

TZ jak wróci weźmie sprawe w swoje ręce.NIE BĘDE MIEĆ SĄSIADÓW A PSIARZE NIE BĘDĄ ODPOWIADAĆ MI DZIEŃ DOBRY trudno :placz:

Szpilka i tak bedzie wybiegana i szczęśliwa no i na szczescie ma Dogomaniackie psy z którymi może sie bawić :loveu:

no to teraz wqrwiona zmykam do roboty

Posted

Dominika a co to za pies? :cool3:
Moze ja z Saba przyjdę do Was na spacerek to moze koles nas zauwazy ? :evil_lol:

Ja tam moge miec sucza na smyczy :siara:

Posted

PIKA napisał(a):
Dominika a co to za pies? :cool3:
Moze ja z Saba przyjdę do Was na spacerek to moze koles nas zauwazy ? :evil_lol:

Ja tam moge miec sucza na smyczy :siara:

Saba zrobiła by z niej wióry :evil_lol:

to jest mieszaniec wielkości ONA a barwy Labka to młoda suka jest ma około 1,5 roku i startuje TYLKO do słabszych :shake:

ale ja jak najbardziej zapraszam na specer :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
startuje TYLKO do słabszych :shake:

saba broni slabszych :evil_lol: i nie lubi jak ktoś inny agresywnie się zachowuje.... .. bo tylko ona tak może :diabloti: