Ka-ka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ale jak to ładnie i tajemniczo brzmi :razz: "merle..." :evil_lol: PIKA, no właśnie celowo uniknęłam określenia merle, bo nie chodzi mi o takie coś: musi być białe, najlepiej więcej, niż szarego :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Ka-ka']ale jak to ładnie i tajemniczo brzmi :razz: "merle..." :evil_lol: PIKA, no właśnie celowo uniknęłam określenia merle, bo nie chodzi mi o takie coś: musi być białe, najlepiej więcej, niż szarego :evil_lol: dzi:roll: Ty to masz wymagania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Ka-ka']ale jak to ładnie i tajemniczo brzmi :razz: "merle..." :evil_lol: PIKA, no właśnie celowo uniknęłam określenia merle, bo nie chodzi mi o takie coś: musi być białe, najlepiej więcej, niż szarego :evil_lol: ale jakiekolwiek zszarzenie szaty to merle i nic na to nie poradzisz :lol: chyba że chodzi Ci o arlekina, czyli bialy w czarne ciapki, jak krasula :evil_lol: ale musi być bez zszarzeń bieli ;) Quote
Maga100 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [ Kamilo, podoba mi się :p zastanwiam sie tylko, gdzie się wybierasz w tym stroju :evil_lol: Quote
anushka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='dbsst'] jesooo jakie ona ma boooskie ciało :loveu: :loveu: mniam mniam :loveu: :loveu: a ten telefon to z jakiej sieci ??? :crazyeye: 3 miechy gratis...o mtako..niektórzy przestali by mnie lubić juz wogóle :placz: Quote
Ka-ka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 łomatko...PIKAno to mówiem...takie ma być: noooo.....ma być sporo białego, ale BIAŁEGO a nie szaro-białego..i na tym tle takie różnoodcieniste szare...... strasznie mnie siem takiem podoba :multi: ja wiem, że Ty teraz specem do dozió bedziesz, dlatego ja nie śmiem się wypowiadać fachowo :oops: tylko fotki wklejam :cool1: dbsst...ojjeeejjjj....powybrzydzać nie można??? Dozie są w tylu wariantach, że można pomarudzić....i powybierać...nie to, co rottweilery...wybieram czarne-podpalane...albo.....czarne-podpalane :roll: Maga......no to się pytałam-zgaduj zgadula...co ja tutaj robię :cool1: zapewniam, że nie jest to moja podomka :diabloti: Quote
an3czka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='dbsst']i ostatnia fota na dobranoc mój szpilokop :cool3: na duzym zdjęciu widac każdy mięsieniek:loveu: O skubana! Mięśniaczka jedna:eviltong: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Wiesz co, moja droga ... Pomyślałabyś nad TYM :mad: W ostateczności mogę Szpili zasponsorować coś porządniejszego. Nie takie badziewie ! Jesteś niereformowalna :roll: :roll: :roll: Już Cię nie kocham ! Quote
dbsst Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Ania-k']jesooo jakie ona ma boooskie ciało :loveu: :loveu: mniam mniam :loveu: :loveu: a ten telefon to z jakiej sieci ??? :crazyeye: 3 miechy gratis...o mtako..niektórzy przestali by mnie lubić juz wogóle :placz: dzięki to moje ciałko :loveu: w nadchodzi4 dostałam telefon i pakiet kasy jak mi się skończy i ładnie poprosze to mi to konto doładują w zamian musze wypełniać ankiety mailowe na temat sieci i jej błędów :multi: jest SUPER dziś z TZetem gadałam na videofonie czad :multi: [quote name='Ka-ka']dbsst...ojjeeejjjj....powybrzydzać nie można??? Dozie są w tylu wariantach, że można pomarudzić....i powybierać...nie to, co rottweilery...wybieram czarne-podpalane...albo.....czarne-podpalane :roll: hahahahha ja wiem Kamila będzie tańczyć brzuchem zaraz :cool3: [quote name='an3czka']O skubana! Mięśniaczka jedna:eviltong: no ni etak bardzo jej nie skubie :diabloti: :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska'] Wiesz co, moja droga ... Pomyślałabyś nad TYM :mad: W ostateczności mogę Szpili zasponsorować coś porządniejszego. Nie takie badziewie ! Jesteś niereformowalna :roll: :roll: :roll: Już Cię nie kocham ! o tak popLose domek na prerii :multi: :multi: jeZd mi bardzio przykrościowo bom ja Ci obietnice składała i musze jej dochowac jako rasowa warszawianka a to nie takie łatwe z wizją odtrącenia. No cóż pokutować będe a za to w przyszłości doznam miłości na wieki wieków i amen :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 dominika ja ogladajac zdjecia szpilastej zastanawiam sie czy ona...nie jest z gumy :eviltong: Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'] dominika ja ogladajac zdjecia szpilastej zastanawiam sie czy ona...nie jest z gumy :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:orbit ...bez cukru .. witaj sistersjo to ja twoja zapomniana bliźniaczka Quote
dbsst Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 witajcie ale się wstydu najadłam przed chwilą wyszedł odemnie pacjet. Tak sie z nim umówiłam, że w końcu myślałam, że go nie bedzie no i...........zrobiłam pranie i wszystki gatki i skarpetki na suszareczce powiesiłam w gabinecie zeby mi w domu nie przeszkadzały no i macie jadnosc ze jak zobaczylam go w dzwiach to hmmmmmmm mocno goopio mi było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze ze wyluzowany gość :lol: Madziu ona jest z gumokauczuku :evil_lol: czesc nie zapomniana Sisjencjio :loveu: Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć ciociu Debe :) Quote
dbsst Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć ciociu Debe :) czesc dziś nie ma TZa (taka okazja do balowania, On tak rzadko wyjeżdza:eviltong: ) ale jutro rano ide do roboty :angryy: :placz: :placz: :placz: i do tego jestem w komisji egzaminacyjnej więc nici ze spotkania, które mogłoby sie dziś odbyć :placz: Quote
PIKA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Ka-ka']łomatko...PIKAno to mówiem...takie ma być: noooo.....ma być sporo białego, ale BIAŁEGO a nie szaro-białego..i na tym tle takie różnoodcieniste szare...... strasznie mnie siem takiem podoba :multi: ja wiem, że Ty teraz specem do dozió bedziesz, dlatego ja nie śmiem się wypowiadać fachowo :oops: tylko fotki wklejam :cool1: To nie jest prawidlowy kolor u arlekina, :lol:to jest merle :lol: Dla pewności zasięgnelam opinii bardziej doświadczonych dogarzy ;) Arlekin ma być bialy w czarne łaty, bez domieszek szarości. Ale jak nie bedziesz chciala wystawiac to pewnie, ze sobie takiego mozesz zafundowac ;) Quote
dbsst Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='PIKA']To nie jest prawidlowy kolor u arlekina, :lol:to jest merle :lol: Dla pewności zasięgnelam opinii bardziej doświadczonych dogarzy ;) Arlekin ma być bialy w czarne łaty, bez domieszek szarości. Ale jak nie bedziesz chciala wystawiac to pewnie, ze sobie takiego mozesz zafundowac ;) hahhahahhaha jaka wielkoduszna Kamila masz pozwolenie od PIKI wielkie serce na doga jki Ci sie podoba :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 dbsst napisał(a):Madziu ona jest z gumokauczuku :evil_lol: nie ma gumokauczuka w googlach :mad: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):nie ma gumokauczuka w googlach :mad: :evil_lol: a gumoticuscauczucitus minor :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 dbsst napisał(a):hahhahahhaha jaka wielkoduszna Kamila masz pozwolenie od PIKI wielkie serce na doga jki Ci sie podoba :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Goopia noooo :eviltong: ja nie w tym sensie :eviltong: Quote
dbsst Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='PIKA']:eviltong: Goopia noooo :eviltong: ja nie w tym sensie :eviltong: taaaaaaaaak oczywiście aaaaaaahahahaha słyszałaś (czytałas to juz gdzieś podpowiem Twoja galeria :cool1: :lol: :eviltong: ) Quote
Paula Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 dbsst napisał(a):ale się wstydu najadłam przed chwilą wyszedł odemnie pacjet. Tak sie z nim umówiłam, że w końcu myślałam, że go nie bedzie no i...........zrobiłam pranie i wszystki gatki i skarpetki na suszareczce powiesiłam w gabinecie zeby mi w domu nie przeszkadzały no i macie jadnosc ze jak zobaczylam go w dzwiach to hmmmmmmm mocno goopio mi było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahaha :grin: Czesc :lol: Quote
Pysia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Moja wyrodna córko zamierzałam Cię odwiedzić ale obawiam się prania....:diabloti: Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='dbsst']witajcie ale się wstydu najadłam przed chwilą wyszedł odemnie pacjet. Tak sie z nim umówiłam, że w końcu myślałam, że go nie bedzie no i...........zrobiłam pranie i wszystki gatki i skarpetki na suszareczce powiesiłam w gabinecie zeby mi w domu nie przeszkadzały no i macie jadnosc ze jak zobaczylam go w dzwiach to hmmmmmmm mocno goopio mi było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze ze wyluzowany gość :lol: Madziu ona jest z gumokauczuku :evil_lol: czesc nie zapomniana Sisjencjio :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze jeszcze deski do prasowania nie rozciągnęłas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts