Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale jak to ładnie i tajemniczo brzmi :razz: "merle..." :evil_lol:

PIKA, no właśnie celowo uniknęłam określenia merle, bo nie chodzi mi o takie coś:

musi być białe, najlepiej więcej, niż szarego :evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Ka-ka']ale jak to ładnie i tajemniczo brzmi :razz: "merle..." :evil_lol:

PIKA, no właśnie celowo uniknęłam określenia merle, bo nie chodzi mi o takie coś:

dzi:roll: Ty to masz wymagania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ka-ka']ale jak to ładnie i tajemniczo brzmi :razz: "merle..." :evil_lol:

ale jakiekolwiek zszarzenie szaty to merle i nic na to nie poradzisz :lol:

chyba że chodzi Ci o arlekina, czyli bialy w czarne ciapki, jak krasula :evil_lol: ale musi być bez zszarzeń bieli ;)

Posted

[quote name='dbsst']

jesooo jakie ona ma boooskie ciało :loveu: :loveu: mniam mniam :loveu: :loveu:
a ten telefon to z jakiej sieci ??? :crazyeye: 3 miechy gratis...o mtako..niektórzy przestali by mnie lubić juz wogóle :placz:

Posted

łomatko...PIKAno to mówiem...takie ma być:

noooo.....ma być sporo białego, ale BIAŁEGO a nie szaro-białego..i na tym tle takie różnoodcieniste szare...... strasznie mnie siem takiem podoba :multi:

ja wiem, że Ty teraz specem do dozió bedziesz, dlatego ja nie śmiem się wypowiadać fachowo :oops: tylko fotki wklejam :cool1:

dbsst...ojjeeejjjj....powybrzydzać nie można??? Dozie są w tylu wariantach, że można pomarudzić....i powybierać...nie to, co rottweilery...wybieram czarne-podpalane...albo.....czarne-podpalane :roll:

Maga......no to się pytałam-zgaduj zgadula...co ja tutaj robię :cool1: zapewniam, że nie jest to moja podomka :diabloti:

Posted

Wiesz co, moja droga ... Pomyślałabyś nad TYM :mad:
W ostateczności mogę Szpili zasponsorować coś porządniejszego.
Nie takie badziewie !
Jesteś niereformowalna :roll: :roll: :roll:
Już Cię nie kocham !

Posted

[quote name='Ania-k']jesooo jakie ona ma boooskie ciało :loveu: :loveu: mniam mniam :loveu: :loveu:
a ten telefon to z jakiej sieci ??? :crazyeye: 3 miechy gratis...o mtako..niektórzy przestali by mnie lubić juz wogóle :placz:

dzięki to moje ciałko :loveu:

w nadchodzi4 dostałam telefon i pakiet kasy jak mi się skończy i ładnie poprosze to mi to konto doładują w zamian musze wypełniać ankiety mailowe na temat sieci i jej błędów :multi: jest SUPER dziś z TZetem gadałam na videofonie czad :multi:

[quote name='Ka-ka']dbsst...ojjeeejjjj....powybrzydzać nie można??? Dozie są w tylu wariantach, że można pomarudzić....i powybierać...nie to, co rottweilery...wybieram czarne-podpalane...albo.....czarne-podpalane :roll:

hahahahha

ja wiem Kamila będzie tańczyć brzuchem zaraz :cool3:

[quote name='an3czka']O skubana!
Mięśniaczka jedna:eviltong:

no ni etak bardzo jej nie skubie :diabloti: :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']

Wiesz co, moja droga ... Pomyślałabyś nad TYM :mad:
W ostateczności mogę Szpili zasponsorować coś porządniejszego.
Nie takie badziewie !
Jesteś niereformowalna :roll: :roll: :roll:
Już Cię nie kocham !

o tak popLose domek na prerii :multi: :multi:

jeZd mi bardzio przykrościowo bom ja Ci obietnice składała i musze jej dochowac jako rasowa warszawianka a to nie takie łatwe z wizją odtrącenia. No cóż pokutować będe a za to w przyszłości doznam miłości na wieki wieków i amen :eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

dominika ja ogladajac zdjecia szpilastej zastanawiam sie czy ona...nie jest z gumy :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:orbit ...bez cukru ..
witaj sistersjo to ja twoja zapomniana bliźniaczka

Posted

witajcie

ale się wstydu najadłam
przed chwilą wyszedł odemnie pacjet. Tak sie z nim umówiłam, że w końcu myślałam, że go nie bedzie no i...........zrobiłam pranie i wszystki gatki i skarpetki na suszareczce powiesiłam w gabinecie zeby mi w domu nie przeszkadzały no i macie jadnosc ze jak zobaczylam go w dzwiach to hmmmmmmm mocno goopio mi było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dobrze ze wyluzowany gość :lol:

Madziu ona jest z gumokauczuku :evil_lol:

czesc nie zapomniana Sisjencjio :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć ciociu Debe :)

czesc dziś nie ma TZa (taka okazja do balowania, On tak rzadko wyjeżdza:eviltong: ) ale jutro rano ide do roboty :angryy: :placz: :placz: :placz: i do tego jestem w komisji egzaminacyjnej więc nici ze spotkania, które mogłoby sie dziś odbyć :placz:

Posted

[quote name='Ka-ka']łomatko...PIKAno to mówiem...takie ma być:

noooo.....ma być sporo białego, ale BIAŁEGO a nie szaro-białego..i na tym tle takie różnoodcieniste szare...... strasznie mnie siem takiem podoba :multi:

ja wiem, że Ty teraz specem do dozió bedziesz, dlatego ja nie śmiem się wypowiadać fachowo :oops: tylko fotki wklejam :cool1:

To nie jest prawidlowy kolor u arlekina, :lol:to jest merle :lol:
Dla pewności zasięgnelam opinii bardziej doświadczonych dogarzy ;)

Arlekin ma być bialy w czarne łaty, bez domieszek szarości.
Ale jak nie bedziesz chciala wystawiac to pewnie, ze sobie takiego mozesz zafundowac ;)

Posted

[quote name='PIKA']To nie jest prawidlowy kolor u arlekina, :lol:to jest merle :lol:
Dla pewności zasięgnelam opinii bardziej doświadczonych dogarzy ;)

Arlekin ma być bialy w czarne łaty, bez domieszek szarości.
Ale jak nie bedziesz chciala wystawiac to pewnie, ze sobie takiego mozesz zafundowac ;)

hahhahahhaha jaka wielkoduszna

Kamila masz pozwolenie od PIKI wielkie serce na doga jki Ci sie podoba :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hahhahahhaha jaka wielkoduszna

Kamila masz pozwolenie od PIKI wielkie serce na doga jki Ci sie podoba :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:eviltong: Goopia noooo :eviltong:
ja nie w tym sensie :eviltong:

Posted

[quote name='PIKA']:eviltong: Goopia noooo :eviltong:
ja nie w tym sensie :eviltong:

taaaaaaaaak oczywiście

aaaaaaahahahaha

słyszałaś (czytałas to juz gdzieś podpowiem Twoja galeria :cool1: :lol: :eviltong: )

Posted

dbsst napisał(a):
ale się wstydu najadłam
przed chwilą wyszedł odemnie pacjet. Tak sie z nim umówiłam, że w końcu myślałam, że go nie bedzie no i...........zrobiłam pranie i wszystki gatki i skarpetki na suszareczce powiesiłam w gabinecie zeby mi w domu nie przeszkadzały no i macie jadnosc ze jak zobaczylam go w dzwiach to hmmmmmmm mocno goopio mi było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hahaha :grin:
Czesc :lol:

Posted

[quote name='dbsst']witajcie

ale się wstydu najadłam

dobrze ze wyluzowany gość :lol:

Madziu ona jest z gumokauczuku :evil_lol:

czesc nie zapomniana Sisjencjio :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze jeszcze deski do prasowania nie rozciągnęłas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: