Kate I Luka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A cała reszta fot: zajefajna :cool1: Quote
e.v.a Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='dbsst'] haha Szpila w doope dostala:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc:multi: Quote
Pysia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Muszę zdementować plotki ;) TZ nie zaprosi mnie na kolacje tylko ugotuje ją sam bo to taniej :diabloti: Gacie pierze sobie sam :eviltong: Zresztą mamy kurcze pralke ( to taki wynalazek :eviltong:). Nawet jak mi nie kupi to go zrozumiem bo teraz jednak jest wyprany ze szmalu ;) I to ja jestem tego powodem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I dwie Zmoroszelmy bo przecież musiałysmy mieć we trzy dom :diabloti: Chociaż ciut nadziei mam .... Jedno wiem że tak czy siak będę miała aparat :p Jak nie teraz to za rok albo dwa ;) Quote
Paula Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 dbsst napisał(a):apropo pita morderczego krwawj bestii Maksa jego bezwzględna właścicielka gangsterka z powołania proszona jest mile i czule przez mą skromną osobe o przekopiowanie sobie zdjeć własnomyszkowo. Ja pani galerii znaleźć nie mogę a zaraz bede spadac :cool1: Hahaha :grin: Zaraz sobie skopiuje, dzieki :multi: Quote
Agga Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 To nie możliwe, że jej to z tyłka wypadło:crazyeye: :diabloti: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Agga'] To nie możliwe, że jej to z tyłka wypadło:crazyeye: :diabloti: Poplułam się :roflt: Quote
Ka-ka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='dbsst']CZESC KOPE LAT :multi: :multi: :multi: :multi: bardzo się ciesze, że nas odwiedzasz :multi: :multi: co do foto dziedziny to dzięki ale uważam, że przesadzasz poprostu słonce było i pies się wystawiał :oops: co do smaków to tylko tak wyglada wcale jakoś rewelacyjnie smaczne nie jest :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: niech no tylko przeczyta to Twoja sąsiadka :mad: wpadam, wpadam czasem....jak przyjdą cieplejsze czasy, trzeba jakieś spotkanko umówić :cool3: nawet, jak Prestona nie bedzie :evil_lol: , zawsze mogę zabrać Sabę, bo toto nieruchawe takie i się przypasła, to dobrze jej zrobi..a janiołek z niej jest no ale narazie mam jeszcze własnego, osobistego psa, więc jak po sesji przypomnę mu, jak się jeździ autobusem (bo już od jesieni nie jeździł :shake: , to zapraszamy na spacerek...on troszkiem grzeczniejszy ostatnio...tylko z psami ostatnio biegał na Fortach jeszcze, więc już trochę zapomniał, jak się zachować, nawet, jeśli chce się grzecznie zachować :roll: ale pracujemy, pracujemy..... ;) no i byś go złapała w magiczny obiektyw Emilka, zanim do Rodziców w końcu wróci P.S. a ja mam nową sierść na głowie :evil_lol: nie poznasz :diabloti: Quote
PIKA Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Agga'] To nie możliwe, że jej to z tyłka wypadło:crazyeye: :diabloti: czym Ta Debe ta biedna Szpile karmi :shake::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 jak Ty o robisz ze zawsze takie superowe momety łapiesz :):):):): sie szpilecka musiala zdziwic :D:D:D Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hahaha Szpilka co szybsza jest niż... frisbee :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha Szpilka co szybsza jest niż... frisbee :evil_lol: chyba Szpila co s...ra frisbee:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: własnie się zastanawiałam którą fotę zacytować ....a ta sama mi pod ślepka podlazła:evil_lol: Bowska zacytowałam ....własnomyszkowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc Alu dziś w moim gabinecie igiełki szalały :cool3: kiedy Ty wpadasz :loveu: [quote name='Ania-k']on sobie jajki myje :crazyeye: :loveu: :loveu: Debeściara debeściarskie fotki masz :loveu: :loveu: boooskie są,jaki to ty masz wkońcu ten aparaciq??Nikona? :oops: :p czes Aniu a robi sobie moczenie worków porzadny chłopak a na pewno czysty :evil_lol: dzieki za uznanie:multi: ja należe do braci Canonierów mam canona 350d to nie zwykły aparat bo jak mu powiem emil postaraj sie to robi ładne zdjęcia i w ogóle to jest moim wymarzonym synem :loveu: i mam go dzięki poradzie takiej jednej wspaniałej FOTOGRAF :loveu: to już znasz cała historie moj ahahaha [quote name='Alka']dbsst, twoje foty zapierają dech w piersiach Alka czeeeeeeeeeeeeeść :loveu: :loveu: :multi: dziękuje za odwiedziny :buzi: [quote name='Kate I Luka']A cała reszta fot: zajefajna :cool1: thx:cool1: :lol: [quote name='evaxon']haha Szpila w doope dostala:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylk oni ew doope tylko nie w doope w poopeczke :evil_lol: czesc Quote
dbsst Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Pysia']Chociaż ciut nadziei mam .... Jedno wiem że tak czy siak będę miała aparat Jak nie teraz to za rok albo dwa i ja mam nadzieje i WIERZE w to, że sie w końcu doczekaMY :loveu: i cichutko sie uśmiecham, że jednak to bedzie lada dzień ;) ps fajnie, że macie pralke u nas nie ma takiego wynalazku :eviltong: [quote name='Behemot'] Uuuuuuups... :roflt: ha ha ha bardzo śmieszne :eviltong: [quote name='paula_z']Hahaha Zaraz sobie skopiuje, dzieki spox jak widzisz jestem leń :cool3: [quote name='Agga'] To nie możliwe, że jej to z tyłka wypadło:crazyeye: :diabloti: hahhaha wiesz w ramach oszczedości karmie ją goomą a ona mi talerze z tego tworzy i tak naprawde to jesteśmy producentami doooptalerzy czyli zimowych doopniaków :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Behemot']Poplułam się :roflt: [quote name='Ka-ka']niech no tylko przeczyta to Twoja sąsiadka :mad: P.S. a ja mam nową sierść na głowie :evil_lol: nie poznasz :diabloti: nie jej rzarełko pyszne ale moje takie se :cool1: spotkanko KONIECZNIE bo się trochę stęskniłam za Panią :cool1: iiiiiii ciekawe jaką masz czupryne :multi: [quote name='PIKA']czym Ta Debe ta biedna Szpile karmi :shake::evil_lol: odp wyżej :cool1: [quote name='basiulka22tychy']jak Ty o robisz ze zawsze takie superowe momety łapiesz :): sie szpilecka musiala zdziwic :D eeeeeeeeeeeee a o jakie momenty Ci chodzi :cool1: hahhaha tak jak mówi Waszka Szpila jest szybsza niż talerz :evil_lol: :evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha Szpilka co szybsza jest niż... frisbee AMEN [quote name='evaxon']chyba Szpila co s...ra frisbee:evil_lol: :eviltong: :eviltong: [quote name='LAZY']Hej szalone głodomory czesc UKOCHANA Lazy :loveu: Quote
dbsst Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 a teraz na dobranoc jeszcze Diabeł Tasmański :evil_lol: prosze jak nie chce wyskoczyć z kadru :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 cześć nieodpowiedzialana właścicielko psa kaskadera :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 eee...czy ja się mogiem zapytać, co on tutaj robi???:roll: bo mi różne dziwne rzeczy do głowy przychodzą :p P.S.1 ach, aż siem zawstydziałam.....a wiesz, jak Preston tęskni...:evil_lol: P.S.2 czuprina jest krótka i ciemna :diabloti: żeby mi na prosektorium włosy nie wpadały, gdzie nie trzeba :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 nie tylko Szpili sie z poopska dziwne rzeczy wydostają :evil_lol: iiii mój pies w locie :loveu: przez łąki przez pola biegnie fasola................:cool1: nie tylko moje z gamoniowatych :evil_lol: Quote
Paula Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='dbsst']spox jak widzisz jestem leń :cool3: Spoko, spoko :cool3: Co za duzo to nie zdrowo ;) Na kilka dni bedzie :evil_lol: wiesz w ramach oszczedości karmie ją goomą a ona mi talerze z tego tworzy i tak naprawde to jesteśmy producentami doooptalerzy czyli zimowych doopniaków :evil_lol: :evil_lol: Hahahaha :grin: Quote
dbsst Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Vectra']cześć nieodpowiedzialana właścicielko psa kaskadera :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc Piekielna Mamo :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Ka-ka'] eee...czy ja się mogiem zapytać, co on tutaj robi???:roll: bo mi różne dziwne rzeczy do głowy przychodzą :p P.S.1 ach, aż siem zawstydziałam.....a wiesz, jak Preston tęskni...:evil_lol: P.S.2 czuprina jest krótka i ciemna :diabloti: żeby mi na prosektorium włosy nie wpadały, gdzie nie trzeba :evil_lol: on się moczy i tej wersj bede sie trzymac :evil_lol: taaaaaaaaaaaak Preston pasjami tęskni pewnie :evil_lol: tak myślałam ze ciemne ale krótkie :crazyeye: :crazyeye: umieram z ciekawości:multi: Quote
dbsst Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 paula_z napisał(a):Spoko, spoko :cool3: Co za duzo to nie zdrowo ;) Na kilka dni bedzie :evil_lol: Hahahaha :grin: no juz zblizam sie do konca i tak jakoś doożo zdjec w miare wyszło :cool1: ide do mojego dogowstrzymywacza :shake: :multi: :eviltong: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='dbsst']czesc Alu dziś w moim gabinecie igiełki szalały :cool3: kiedy Ty wpadasz :loveu: no musowo wpandnę .....ale chyba w wakacje:cool3: Quote
Vectra Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no musowo wpandnę .....ale chyba w wakacje:cool3: we wiosne miałąś wpaść :mad: obiecałaś :placz: :placz: :placz: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Sonia podczas łapania piłki czy frisbee też robi nieprawdobne pozy, ale mi rzadko udaje się uchwycić coś fajnego :placz: dbsst, no proooooszę Cię, proooooszę..... naucz mnie tak..... :oops: ...i kup mi taki genialny aparat :cool3: [SIZE=2]A to zdjęcie zachwyciło mnie na maksa!!! Ten pies wygląda jak posążek z brązu! :crazyeye: :loveu: Quote
Recommended Posts