Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 bonita napisał(a):Cześć Debe, co dzisiaj jemy ?:facelick::shake:chyba będziemy głodować Debe wetło:cool3: Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 jestem żyje dziś wstałam o 13 :roll: :-o madzia i medor napisał(a):Nie wchodzę tu nigdy, ale to nigdy więcej:mad: ;) Ja na diecie, a tu takie pyszności:eviltong: hahah ja tez nie ;) Gosiek napisał(a):cześć szalona kobieto :buzi: uwielbiam czytać Twoje wpisy w przeróżnych fotoblogach :evil_lol: rozbrajasz mnei swoim poczuciem humorku :loveu: se ze mła :-o :loveu: :evil_lol: Kate I Luka napisał(a)::crazyeye: powiedz gdzie są tak cudowne sąsiadki to od razu się przeprowadzam!!! Moja mi wczoraj o mało co podłogi nie uszkodziła tłukac chyba miotłą w sufit, bo Gastek 5 minut szalał z piłką, i krowa zawału o mało nie dostała :angryy: Już chciałam lecieć na dół pytać czy to nie czasem jakieś sygnały SOS i czy pogotowia jej nie wzywać :krach: Mieszkają na 6 mieszkań 3 stare wdowy i 1 stare małżeństwo. Normalnie jak w domu geriatryków się czujemy. Przejść po schodach głośno nie można, w mieszkaniu na palcach. Ostatnio nam wezwali straż miejską, bo się poszłam kąpać o 23 i ta z dołu przeze mnie spać nie mogła :wallbash: :razz: eeeeeeeeeeeee ja w starym mieszkaniu miałam taka panią głucha na dole co kik a razy by spalila blok bo zapomniala zdjac cos z gazu......byla glucha jak pień ale psa zawsze słyszała :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a): Debe jak miodek miodek zabujczy hahahahha Kate I Luka napisał(a):Trafił nam się najgorszy blok... Już kiedyś jednej Łukasz odpalił, po kolejnej awanturze, że jak jej towarzystwo sąsiadów przeszkadza, to jest takie miejsce gdzie już sami sztywni leżą, i jak jej się nie podoba to ma sobie tam domek wybudować... hahahhahahahhaha :roflt: evaxon napisał(a): dziendoberek Debe hej bonita napisał(a):Cześć Debe, co dzisiaj jemy ?:facelick: ja już nic zjadłam szyneczke z rodzynkami chcecie zdjęcie :cool1: Alicjarydzewska napisał(a)::shake:chyba będziemy głodować Debe wetło:cool3: hahahaha wytło mnie ale padam ze zmęczenia :razz: Quote
Kate I Luka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dbsst napisał(a): wytło mnie ale padam ze zmęczenia :razz: hmmm to coś Ty takiego kobito robiła :razz: :razz: :razz: Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Kate I Luka napisał(a):hmmm to coś Ty takiego kobito robiła :razz: :razz: :razz: kawowałam sie z dziewczynkami do godziny 6:30 a potem 2 mega spacery z moim tak zwanym bokserem :lol: Quote
Kate I Luka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dbsst napisał(a):kawowałam sie z dziewczynkami do godziny 6:30 a potem 2 mega spacery z moim tak zwanym bokserem :lol: :crazyeye: :crazyeye: a na spanie czasu już brakło ;) Quote
Paula Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Dziekujemy za spacerek i foteczki :multi: :loveu: Maksiu spi padniety :lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Kate I Luka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: a na spanie czasu już brakło ;) hahha no śakoś tak :razz: :evil_lol: paula_z napisał(a):Dziekujemy za spacerek i foteczki :multi: :loveu: Maksiu spi padniety :lol: Szpila tez hce spać ale TZ jej nie daje :evil_lol: :evil_lol: spacer był bowski znasz juz wszystkich moich sąsiadów wszystkie psy i wszystkie koopy na goorkach :diabloti: :eviltong: :evil_lol: Quote
Paula Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dbsst napisał(a):spacer był bowski znasz juz wszystkich moich sąsiadów wszystkie psy i wszystkie koopy na goorkach :diabloti: :eviltong: :evil_lol: Haha :D Szczegolnie te ostatnie poznalam z bardzo bliska :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 paula_z napisał(a):Haha :D Szczegolnie te ostatnie poznalam z bardzo bliska :evil_lol: hehhehehehehe poślizgi w gratisie dostałaś :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Melduję się ze na spadek nie masz co liczyć ;) Jeszcze żyję :diabloti: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dbsst napisał(a): Moja droga Debe, ja wiem, ja nie będe Ci podrzucac doga, ja będe sama przychodzić na dozywianie u Ciebie :diabloti: Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dbsst napisał(a):hahha no śakoś tak :razz: :evil_lol: Szpila tez hce spać ale TZ jej nie daje :evil_lol: :evil_lol: spacer był bowski znasz juz wszystkich moich sąsiadów wszystkie psy i wszystkie koopy na goorkach :diabloti: :eviltong: :evil_lol: paula_z napisał(a):Haha :D Szczegolnie te ostatnie poznalam z bardzo bliska :evil_lol: dbsst napisał(a):hehhehehehehe poślizgi w gratisie dostałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to miałyście goowniany psacerek Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 malawaszka napisał(a):a gdzie fotki?????? :razz: gówienka? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 PIKA napisał(a):gówienka? :hmmmm: no oczywiście że tak!!! i to najlepiej makro :evil_lol: Quote
Paula Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 malawaszka napisał(a):no oczywiście że tak!!! i to najlepiej makro :evil_lol: Buhahahaha :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Hanna R. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Dominisiu, kochanie - fotecek nie dałaś, dzionek piękniusi był taki .. Nio co się z Toba dzieje, NIO CO ??? Hejki i papatki :cool3: Quote
agabass Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 debe może otworzysz stołówkę dla wygłodniałych dogomaniaków :evil_lol: Quote
Agnes Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :crazyeye:debe ty powinnaa robic zdjecia do ksiazek kucharskich! Jak sie popatrzy na te zdjecia...slinka normalnie cieknie!!:lol::eviltong:Pomijam to co na nich jest, ale same zdjecia sprawiaja, ze chce sie zjesc ich "zawartosc":eviltong: Quote
Kate I Luka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Doberek... Debe, a co dziś serwujesz? Głodna jestem, to się choć napatrzyć na jakieś pyszności daj... Quote
e.v.a Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 nooo gdzie obiadek glodna jestem :sabber: jezyk juz gotowy do liznania monitorka :razz: Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Debe a Ty gdzie? :-( przejadlaś się? :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Pysia']Melduję się ze na spadek nie masz co liczyć ;) Jeszcze żyję :diabloti: oł shit :placz: :evil_lol: [quote name='Vectra']melduje że żyje miodek miodzio :) hahhaha [quote name='PIKA']Moja droga Debe, ja wiem, ja nie będe Ci podrzucac doga, ja będe sama przychodzić na dozywianie u Ciebie :diabloti: jeZdem za :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to miałyście goowniany psacerek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='malawaszka']a gdzie fotki?????? :razz: [quote name='PIKA']gówienka? :hmmmm: jesteście stuknięte [quote name='malawaszka']no oczywiście że tak!!! i to najlepiej makro :evil_lol: i to do kwadratu :evil_lol: Quote
Recommended Posts