dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Kto Cię dziecko zagadywał? To mu piffko postawię za pieniążki z NADWYZEK :diabloti: mamciuniu PtYSIUNIU tonaca w różach ( z NADWYŻEK) ależ ja teraz jestem niewyspana i taka słabiutka z wycieńczenia :placz: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Kate I Luka napisał(a):No tak... teraz masz dogopodwajacz :p :p :p amen :grins: :bigcool: :bigcool: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):mamciuniu PtYSIUNIU tonaca w różach ( z NADWYŻEK) ależ ja teraz jestem niewyspana i taka słabiutka z wycieńczenia :placz: :evil_lol: Klon Ci pomoże :diabloti: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Klon Ci pomoże :diabloti: a klon jest jeszcze bardziej nie wyspany on taki słabiuteńki taki delikatniunienki tak tak tak............................. JAK JA !!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Spileczka to chyba nasladuje minka swoja zabaweczke:lol: :lol: a jakie dumbolowe uszy:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 tak coś wtym jest ona się strasznie upodabnia do swoich zabawek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):a klon jest jeszcze bardziej nie wyspany on taki słabiuteńki taki delikatniunienki taki taki taki............................. JAK JA !!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam prze****e :mdleje: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 przesadzasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):przesadzasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W styczniu? Nigdy :diabloti: Kupiłam już ziemie ale przesadzać będę dopiero w marcu ;):eviltong: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):W styczniu? Nigdy :diabloti: Kupiłam już ziemie ale przesadzać będę dopiero w marcu ;):eviltong: hahahahhaahaha no tak widze, że już zyjesz marcem jak kotka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):hahahahhaahaha no tak widze, że już zyjesz marcem jak kotka :evil_lol: :evil_lol: Muszę Cię zasmucić bo ja wydzieram się calutki rok :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Muszę Cię zasmucić bo ja wydzieram się calutki rok :evil_lol: hahahhahahaha tak znowu mi na gulu grasz :mad: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dzieńdoberek :diabloti: Pamiętaj, żebyś na studniówce nie pomyliła kroku w Dużym Fiacie. :diabloti: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Dzieńdoberek :diabloti: Pamiętaj, żebyś na studniówce nie pomyliła kroku w Dużym Fiacie. :diabloti: haniu czy Ty przypadkiem nie powinnaś tego napisać u starej-nowej-starej Weszki? :cool3::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):haniu czy Ty przypadkiem nie powinnaś tego napisać u starej-nowej-starej Weszki? :cool3::evil_lol: Nie. Właśnie TUTAJ miałam napisać. Weszka trenowała Dużego Fiata. Debe nie. Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ooooooo Haniu buszujesz juz po dgm :roll: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Nie. Właśnie TUTAJ miałam napisać. Weszka trenowała Dużego Fiata. Debe nie. Jesteś pewna? Ja wiem że Weszka ale to galeria Debe :diabloti: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Jesteś pewna? Ja wiem że Weszka ale to galeria Debe :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 nie no nie moge zdjecia Szpili rewelacyjne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ewelinabuck napisał(a):nie no nie moge zdjecia Szpili rewelacyjne:loveu: :loveu: :loveu: dziękuje :loveu: dziś natomiqast mam takie delikatesy :sabber: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Jesteś pewna? Ja wiem że Weszka ale to galeria Debe :diabloti: Hahahaha :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):mamciuniu PtYSIUNIU tonaca w różach ( z NADWYŻEK) ależ ja teraz jestem niewyspana i taka słabiutka z wycieńczenia :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:po przeczytaniu ostatnich stron mam kolkę i wcale już się nie dziwie ze jesteś wykończona :evil_lol: dbsst napisał(a):dziękuje :loveu: dziś natomiqast mam takie delikatesy :sabber: :razz:Debe kiedy mam wpaść na sałatkę Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):dziękuje :loveu: dziś natomiqast mam takie delikatesy :sabber: O matko !!!!! :placz: Dzwonię do KFC ... Quote
Recommended Posts