dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):bo dziś jestem tu a nie tam i nie moge jechać samochodem :p aaaaaaaaaaaaa ale Magda w takim razie w sobotnie południe nie wyjdzie na foto spacer bo sie bedzie bała dzikich dzików :p Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):to u ciebie na wsi nie ma nocnych pekaesów? :crazyeye: Bo u mnie cały tłum przeprowadziłaś się:cool1: :p Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):to u ciebie na wsi nie ma nocnych pekaesów? :crazyeye: Bo u mnie cały tłum nie ma :placz: nie ma też ogrodzenia za 250 ZETA :evil_lol: dbsst napisał(a):aaaaaaaaaaaaa ale Magda w takim razie w sobotnie południe nie wyjdzie na foto spacer bo sie bedzie bała dzikich dzików :p a to pech :shake: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):nie ma :placz: nie ma też ogrodzenia za 250 ZETA :evil_lol: nie za moje zeta :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):nie piszcie już DOBRA :p... Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):no to pa ufam Wam :cool1: o jesu ide już ale nie mogłam sie powstrzymać hihihihihi :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 WIEDZIAŁAM WIEDZIAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co teraz jak przestałam Wam ufac :roll: :cool1: Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 nie, ja już idę naprawdę. Nosem piszę. Listów tęsknych nie piszcie. Będę niewzruszona Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):WIEDZIAŁAM WIEDZIAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co teraz jak przestałam Wam ufac :roll: :cool1: no teraz to już po ptokach!!! i po coś wróciła jak pisałaś że poszłaś??? nie byłoby tego problemu :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ja tez juz ide jestem wsciekła wyciagnełam Szpile na siłe na spacer na siku w najwiekszy deszcz bo myślałam ze juz ide spac a teraz juz nie pada a ja jestem juz w stroju balowym gotowa do snu :roll: :shake: :mad: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):no teraz to już po ptokach!!! i po coś wróciła jak pisałaś że poszłaś??? nie byłoby tego problemu :evil_lol: musiałam was sprawdzic to było silniejsze odemnie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):ja tez juz ide jestem wsciekła wyciagnełam Szpile na siłe na spacer na siku w najwiekszy deszcz bo myślałam ze juz ide spac a teraz juz nie pada a ja jestem juz w stroju balowym gotowa do snu :roll: :shake: :mad: nie rozumiem konkluzji :lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):nie rozumiem konkluzji :lol: Jak to nie rozumiesz? Ona miała nadzieje ze zajrzy tutaj jakiś men z sąsiedztwa i jej pomoże zasnąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):to u ciebie na wsi nie ma nocnych pekaesów? :crazyeye: Bo u mnie cały tłum hahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba dzików :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 czesc grzeczne dogoswiruski ktore dsały mi w spokoju spać :loveu: i czesc wredne dogomaupy które mnie zagadywały i nie dały mi sie w spokoju położyć :mad: Quote
Kate I Luka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dziewuchy :mad: :mad: :mad: tyleście w nocy nagadały, zamiast spać, że myślałam że nie przebrnę :roll: :roll: :roll: Ale piękna Szpila ukoiła moje nerwy :razz: :razz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 siemasz dogo wariato - ciociu w pasie cnoty :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Kate I Luka napisał(a):Dziewuchy :mad: :mad: :mad: tyleście w nocy nagadały, zamiast spać, że myślałam że nie przebrnę :roll: :roll: :roll: Ale piękna Szpila ukoiła moje nerwy :razz: :razz: :loveu: :loveu: :loveu: Kasiu ja jeszcze kożystam, że jestem rozłączona z moim dogowstrzymywaczem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vectra napisał(a):siemasz dogo wariato - ciociu w pasie cnoty :evil_lol::evil_lol: siemasz Vectro z bardzo małym pasem cnoty :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):czesc grzeczne dogoswiruski ktore dsały mi w spokoju spać :loveu: i czesc wredne dogomaupy które mnie zagadywały i nie dały mi sie w spokoju położyć :mad: Kto Cię dziecko zagadywał? To mu piffko postawię za pieniążki z NADWYZEK :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):Kasiu ja jeszcze kożystam, że jestem rozłączona z moim dogowstrzymywaczem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No tak... teraz masz dogopodwajacz :p :p :p Quote
Recommended Posts