dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Dogomaniackich ;) Ja to nawet Cię odwiedzę :diabloti: Żeby nacieszyć me oczy Twoją osobą za ...kratami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boszzzzzzzzz....Idę :p taaaaaaaaaaaaaaak i bedziesz robić mi zdjęcie coby na dogo wstawić i jak załuże to dasz mi sznur lub piłke piszczałke :evil_lol: :evil_lol: oczywiśce z nadwyżek :evil_lol: :evil_lol: Paula jak dobrze ze TY tu jestes przy mnie :loveu: i psem zabawa :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Justa napisał(a):jutro mam pierwszą studniówke, ja też ja też mam tylko :hmmmm: ...... nie pierwszą :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):ja też ja też mam tylko :hmmmm: ...... nie pierwszą :evil_lol: i ni epierwszy Polonez przd TOBĄ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):i ni epierwszy Polonez przd TOBĄ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: NO!!!!! duży fiat też już był w moim życiu :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):NO!!!!! duży fiat też już był w moim życiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: patrz a tego tańca hulańca nie znam nakręc filmik i daj go na dg :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):NO!!!!! duży fiat też już był w moim życiu :evil_lol: hahhahaha, o Boże, najpierw przeczytałam coś innego i się przeraziłam :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):hahhahaha, o Boże, najpierw przeczytałam coś innego i się przeraziłam :evil_lol: :evil_lol: :roll: ciekawe co :cool1: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):hahhahaha, o Boże, najpierw przeczytałam coś innego i się przeraziłam :evil_lol: :evil_lol: hihihihiihihihiihi GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI!!!!!!! no więco czymże to pomyślałaś droga Madziu???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 kochane dogoświruski spadam spać pomimo ciekawości o czym Magda czyta po nocach oczy mi się lepią :roll: pa Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):kochane dogoświruski spadam spać pomimo ciekawości o czym Magda czyta po nocach oczy mi się lepią :roll: pa papatki :diabloti: :evil_lol: :roflt: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 taaaak juz czuje ze pójde :cool1: Waszka Ty pierwsza do wyra potem Maga a na końcu ja :cool1: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):taaaak juz czuje ze pójde :cool1: Waszka Ty pierwsza do wyra potem Maga a na końcu ja :cool1: no dyć już ide!!! napisałam pzecież że papatki :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):no dyć już ide!!! napisałam pzecież że papatki :evil_lol: dobrze ze Cie sprawdziłam i widze, że jeszcze tu buszujesz :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 kto buszuje????? :crazyeye: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):kto buszuje????? :crazyeye: :evil_lol: no dobra miało byc zapisuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a): Waszka Ty pierwsza do wyra potem Maga a na końcu ja :cool1: ja chce już iść. I nie mogę. coś mnie trzyma. malawaszka napisał(a):no dyć już ide!!! napisałam pzecież że papatki :evil_lol: ja też cię widzę wszędzie. Na dogo wszędzie. żebyś sobie nie myslała. Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):ja też cię widzę wszędzie. Na dogo wszędzie. żebyś sobie nie myslała. oł szit a już chciałam sobie omyśleć że WSZĘDZIE MŁA widzisz :placz: :placz: :placz: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 no dobrze zmieniamy kolejnosc najpierw Mag do wyra potem Waszka do wyra a na końcu ja ja musze zostac na koncu bo inaczej mnie ciekawość zje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):oł szit a już chciałam sobie omyśleć że WSZĘDZIE MŁA widzisz :placz: :placz: :placz: jak pójdziesz wytropić kiedy moje dziki sie pojawiają, to w nagrodę bede cię widzieć dbsst napisał(a):no dobrze zmieniamy kolejnosc najpierw Mag do wyra potem Waszka do wyra a na końcu ja ja musze zostac na koncu bo inaczej mnie ciekawość zje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taaa, ustalaj. a my cię słuchamy :cool1: jak zawsze :diabloti: czy możecie wy dwie już zniknąć, bo chciałabym jutro wstać jeszcze przy świetle dziennym? Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 no to ja już jestem w wyrze!!! :p wrypałam sie przed MAge :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ja się pierwsza nie położe bo ja pójde spać a Wy bedziecie mni eobgadywac jakbyscie tego nie robiły teraz :roll: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):jak pójdziesz wytropić kiedy moje dziki sie pojawiają, to w nagrodę bede cię widzieć sie jutro zapytam tych moich czy nie mogą sie wywiedzieć kiedy te Twoje wyłażą i wtedy dam Ci znać i BĘDZIESZ MNIE WSZĘDZIE WIDZIEĆ!!!! bo będziesz mnie nieć na sumieniu po tej rozmowie z moimi dzikami :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 a czemu dopiero jutro sie pytac bedziesz a nie dzis :cool1: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):a czemu dopiero jutro sie pytac bedziesz a nie dzis :cool1: bo dziś jestem tu a nie tam i nie moge jechać samochodem :p Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):bo dziś jestem tu a nie tam i nie moge jechać samochodem :p to u ciebie na wsi nie ma nocnych pekaesów? :crazyeye: Bo u mnie cały tłum Quote
Recommended Posts