dbsst Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:hey moja zmeczona sistersjo:loveu: hej mój TZ mnie kocha robi mi waśnie papu lece Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dbsst napisał(a):hej mój TZ mnie kocha robi mi waśnie papu lece:multi::multi::multi:macznego Quote
dbsst Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 :placz: nie mam siły sie ruszac :placz: lece spać nie zajrze do większości foto-blogów :placz: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dbsst napisał(a)::placz: nie mam siły sie ruszac :placz: lece spać nie zajrze do większości foto-blogów :placz::shake:tak sie objadłaś Quote
dbsst Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:tak sie objadłaś tak mnie miejsca gdzie kiedys był mieśnie rypią :angryy: Quote
Maga100 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 olcha napisał(a):Dłuuugo się przyglądam i widzę oczy....a reszta kota gdzie? Bo tak od patrzenia długo w jeden punkt mi wyszło, że kot zwisa zza kaloryfera :hmmmm: buhahahah, Olcha, my z Debe całą Sylwestrową Noc widziałyśmy tam kota :lol: :lol: :lol: rano okazało się, że to śrubki od kaloryfera :evil_lol: :evil_lol: dbsst napisał(a):tak mnie miejsca gdzie kiedys był mieśnie rypią :angryy: to co tam teraz masz? :crazyeye: Quote
dbsst Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 ubytki mięsne zastąpione góra tłuszczu :eviltong: :eviltong: :eviltong: żeby nie było, że tylko mój pies ma przekichane Quote
Pysia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dbsst napisał(a): Pysia czy Twój Tato nie chciał by mnie adoptować :cool1: ewentualnie Ty jak weźmiesz lustrzanki:loveu: off corse :cool1: :razz: :evil_lol: No nie wiem czy Karol się zgodzi na Twoją adopcje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dbsst napisał(a):1. powiem Ci w sekrecie, że tam nie ma kota ale tez przeżywałyśmy z Magda jakie świetne zdjęcie kota, że same łoCy i wogóle :evil_lol: jak zdjęcie zostały zgrane okazało sie, że to łoCy ale kaloryfera :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maga100 napisał(a):buhahahah, Olcha, my z Debe całą Sylwestrową Noc widziałyśmy tam kota :lol: :lol: :lol: rano okazało się, że to śrubki od kaloryfera :evil_lol: :evil_lol: Buahhahahahah ja też na prawdę tam kota widziałam :lol: Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Pysia napisał(a):No nie wiem czy Karol się zgodzi na Twoją adopcje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiesz Karol ja nie zajmuje bardzo duż o miejsca i nawet grzeczna jestem ;) olcha napisał(a):Buahhahahahah ja też na prawdę tam kota widziałam :lol: hahahhaha tak jak w życiu każdy widzi to co chce ;) :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 evaxon napisał(a):ciemdobry Dominiko:diabloti: u nas było Słondobry :cool1: ale, że mam total zakwasy to nie moge kucać wiec słoneczka nie wykorzysrałam :placz: Quote
Medorowa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Witam:multi: :multi: :multi: Śliczne foteczki:lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dbsst napisał(a):tak mnie miejsca gdzie kiedys był mieśnie rypią :angryy::cool3:ojojojku.....a jak ci teraz ale extra fotek Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam:multi: :multi: :multi: Śliczne foteczki:lol: HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :multi: :multi: :multi: dziękuje:buzi: Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:ojojojku.....a jak ci teraz ale extra fotek boli mnie wsio :placz: po co mi sport :placz: thx w końcu widac czubek głowy mojego psa :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dbsst napisał(a): ja chce zeby PIKA MIAŁA DOGA :loveu: buhaha, :lol::lol::lol::lol: dbsst napisał(a):u nas było Słondobry :cool1: ale, że mam total zakwasy to nie moge kucać wiec słoneczka nie wykorzysrałam :placz: nie wysrałas i spadl deszcz :mad::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 evaxon napisał(a):a u nas sie rozpadalo:placz: u nas chyba teraz pada :mad: Behemot napisał(a): O, jakie to ładne! :lol: ooo dziękuje :loveu: PIKA napisał(a): nie wysrałas i spadl deszcz :mad::evil_lol: oo witam Panią Polonistke :D a tak apropo to juz moje kolejne sranie na ekranie :roll: ;) Quote
Paula Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dbsst napisał(a):a tak apropo to juz moje kolejne sranie na ekranie :roll: ;) Buhahahaha :roflt: :roflt: :roflt: Czesc Szpilkowskie :cool3: Quote
LAZY Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Matko jak nas tutaj dawno nie było! Ju zprawie zapomniałam jaka ta nasza Szpila jest niesamowita! To grzech tak długo nie oglądac jej akrobatycznych fot :modla: Obiecujemy poprawę! Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 paula_z napisał(a):Buhahahaha :roflt: :roflt: :roflt: Czesc Szpilkowskie :cool3: czesć Paulińska :evil_lol: LAZY napisał(a):Matko jak nas tutaj dawno nie było! Ju zprawie zapomniałam jaka ta nasza Szpila jest niesamowita! To grzech tak długo nie oglądac jej akrobatycznych fot :modla: Obiecujemy poprawę! Hello jak miło Cie gościć dzieki za miłe słówko :loveu: i na dobranoc PSY biegną Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :razz:rany ...sistersjo ja tu już byłam dziś czy nie ...bo już nie wiem:cool3: jakby co to buziaczki:loveu: Quote
Pysia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dbsst napisał(a):no wiesz Karol ja nie zajmuje bardzo duż o miejsca i nawet grzeczna jestem ;) Karol rzekł że ostatecznie...I że ponoć jesteś wyćwiczona :diabloti: to mu pomożesz w codziennych pracach domowych :evil_lol: Quote
Recommended Posts