Basia&Safi Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 jak slodziutko a z fotek bije cieplo :):):) Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='basiulka22tychy']jak slodziutko a z fotek bije cieplo :):):) co do ciepełka znalazłam oto fotki z 09 lipca :D jaaaaaa juz chce aby moje haszczowisko tak porosło :loveu: Telma ktoś upił psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ktoś upił psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bhahahahahah brak mi już śłów na określanie Szpilofruwajki :loveu: :loveu: :loveu: a ta Twoja fotka boska :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='dbsst'] chciałam porobic zdjęcia z terningu rzucania gumiakiem :roll: :placz: Tylko pamiętaj ! UWAŻAJ !!!! :cool3: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='dbsst']a to ja jak byłam piekna i młoda miałam tu z 22 lata może 21 :roll: to zdjęcie zrobił mi najlepszy kolega i podarował w takiej formie po latach w prezencie urodzinowym :loveu: zdjęcie było robione analogową lustrzanka :loveu: Czy byłaś świeżo po dziarowaniu ??? Jakaś taka dumna jesteś :p Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='malawaszka']1.bhahahahahah brak mi już śłów na określanie Szpilofruwajki :loveu: :loveu: :loveu: 2.a ta Twoja fotka boska :loveu: ona tańczy breaka na tej focie to bardzo uzdolniony pies :eviltong: ;) 2. dziękuje :oops: [quote name='HankaRupczewska']Tylko pamiętaj ! UWAŻAJ !!!! :cool3: bendem nie chcem ale bendem :cool3: [quote name='HankaRupczewska']Czy byłaś świeżo po dziarowaniu ??? Jakaś taka dumna jesteś :p :shake: dzierke miałam już wcześniej :multi: j azawsze śakas dumna jestem taka troche zarozumiała ;) Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Kate I Luka']A JAK ZIELONO... ja kcem lato!!!! ja też kece lato i mój ogródek :placz: Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 sie mi dzisiaj wzieło za wspominki :evil_lol: pierwszy spacer z nowym okiem emila :loveu: wyższość brodzika nad wanną Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 i na koniec zagadka co to jest :cool1: Quote
malawaszka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='dbsst']j azawsze śakas dumna jestem taka troche zarozumiała ;) noo zawsze tak myślałam :evil_lol: [quote name='dbsst']pierwszy spacer z nowym okiem emila :loveu: jacie nowe OKO klonuje Szpilki :crazyeye: [quote name='dbsst']i na koniec zagadka co to jest :cool1: świecznik??? :razz: Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 malawaszka napisał(a):1 noo zawsze tak myślałam :evil_lol: 2 jacie nowe OKO klonuje Szpilki :crazyeye: 3 świecznik??? :razz: 1 hahahha a ja tak myślałam że Ty tak myślisz :evil_lol: 2. chyba źle ostrośc ustawiłam i mi dwie Szpidoopcie wyszły :loveu: 3. nie zgaduj dalej ;) Quote
malawaszka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 no to jak nie świecznik to zyrandol :razz: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='dbsst'] ktoś upił psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kaszpirowski?! Pzdr. Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dbsst napisał(a):u nas tez pogoda nie najlepsza a u nas cały dzień było słoneczko :p :p :p a kiedy wstawisz to zdjęcie, wiesz które? :cool3: dbsst napisał(a):a to ja jak byłam piekna i młoda miałam tu z 22 lata może 21 :roll: ojej, to było tak dawno temu, że nawet najstarsi górale nie pamiętają :evil_lol: :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a):Tylko pamiętaj ! UWAŻAJ !!!! :cool3: buhahhahahaha :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Tylko pamiętaj ! UWAŻAJ !!!! :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no gdzie foty nie twoich kotów;) Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dbsst napisał(a):a to ja jak byłam piekna i młoda miałam tu z 22 lata może 21 :roll: to zdjęcie zrobił mi najlepszy kolega i podarował w takiej formie po latach w prezencie urodzinowym :loveu: zdjęcie było robione analogową lustrzanka :loveu: Zakochana kurcze byłaś czy miałaś niecny plan? :crazyeye::evil_lol: No dobra :p Karol twierdzi że umówiłby się z Tobą :p Wtedy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 malawaszka napisał(a):no to jak nie świecznik to zyrandol :razz: TAK :klacz: to mój gustowny zyrandol Wygrała Pani talon na balon :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Kaszpirowski?! Pzdr. :lol: Maga100 napisał(a):1.a u nas cały dzień było słoneczko :p 2.a kiedy wstawisz to zdjęcie, wiesz które? :cool3: 3.ojej, to było tak dawno temu, że nawet najstarsi górale nie pamiętają 1 zazdroszcze :shake: :-( 2. nie mam odwagi :razz: 3. jak zawsze miła do rany przyłóż i w ogóle :mad: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: no gdzie foty nie twoich kotów;) zrobiłam dwa zdjęcia bo byłam zajęta a koty spały i nic nie robiły :razz: :lol: evaxon napisał(a): a moze to barierka jakas:)?? tak to barierka ograniczająca mnie od Was :evil_lol: Pysia napisał(a):1.Zakochana kurcze byłaś czy miałaś niecny plan? :crazyeye::evil_lol: 2.No dobra :p Karol twierdzi że umówiłby się z Tobą :p Wtedy...:evil_lol: 1. oczywiście ze zakochana ja niecnych planów nie miewam :roll: :evil_lol: 2. tak widze, że Karol za długo "przebywa" z najmilszymi z DGM :evil_lol: :evil_lol: ale dzięki Karol mimo to czuje sie strasznie doceniona :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
dbsst Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 oto Tosia kotka znajomych (drugiej kotki nie udało mi sie ustrzelić gdyż jest nieśmiała i była schowana w sobie znanym miejscu czyli pod stołem w koszyczku) Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dbsst napisał(a): zrobiłam dwa zdjęcia bo byłam zajęta a koty spały i nic nie robiły :razz: :lol: Moja Koffana, koty zawsze "coś" robią... nawet jak spią... Pzdr. Quote
PIKA Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dbsst napisał(a): pies z uchem na głowie :roll: Alicjarydzewska napisał(a):Pies z uchem na głowie zarąbisty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co Wy takie zdzwione? :roll: Niby pies gdzie ma mieć ucho? :roll: Na doopie? :evil_lol: dbsst napisał(a): t zdjęcie było robione analogową lustrzanka :loveu: Dominika pogoda do doopy, to kiedy my przetrenujemy mojego Zenita? :placz: Quote
dbsst Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Agga napisał(a): CO wy robicie mojej księżniczce??? wyżywamy się na niej :diabloti: :eviltong: :p :evil_lol: :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Moja Koffana, koty zawsze "coś" robią... nawet jak spią... Pzdr. no tak widac, że nie sa bliskie mi koty :cool1: PIKA napisał(a):1 A co Wy takie zdzwione? :roll: Niby pies gdzie ma mieć ucho? :roll: Na doopie? :evil_lol: 2 Dominika pogoda do doopy, to kiedy my przetrenujemy mojego Zenita? :placz: 1 :lol: :lol: :lol: :lol: 2 no właśnie nie wiem :placz: juz się doczekać nie mogę :multi: może na najbliższe spotkanie przy kawiw go przyniesiesz cobym mogła go chociaż pomacać :cool1: Quote
PIKA Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dbsst napisał(a): 2 no właśnie nie wiem :placz: juz się doczekać nie mogę :multi: może na najbliższe spotkanie przy kawiw go przyniesiesz cobym mogła go chociaż pomacać :cool1: i chyba tylko pomacać :roll: Bo nie mam lampy :roll: Chyba, ze też znajde, bo pamiętam że była :evil_lol: Aaaa znalazlam jeszcze w domu Smiene :evil_lol: Quote
Recommended Posts