Paula Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cudne :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
dbsst Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 nienawidze Was :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a oto miłosć ide spac Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Maga100']buhahhahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak, Alu, szkoda, że nie widziałaś reakcji Szpilki, gdy poznawała koty śpiące akurat snem kamiennym :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyobrażam sobie ze wyglądała jak Ozzy polujący na balony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/z rozstępami na kręgosłupie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 dbsst napisał(a):nienawidze Was :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Złość piekności szkodzi :evil_lol: ;) Dobranoc :calus: Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 tak tak... my ciebie tez tofamy:loveu: :evil_lol: :diabloti: aaaaaaa Leon zboczeniec:turn-l::turn-l::turn-l::siara: Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='BBeta'] Żywy jeszcze ?? :diabloti: :diabloti: o psa czy o kota pytasz??? :cool1: Quote
agbar Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 dobra przyznaje się..obejrzałam tylko fotki (świetne jak zawsze...ale po co ja to piszę?:) ) nie czytam bo pewnie znowu sobie zapluje monitor jak po wizycie u Magi:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='evaxon'] aaaaaaa Leon zboczeniec:turn-l::turn-l::turn-l::siara: Leon sprawdza, czy Szpila czasem do mycia doopki się nie nadaje :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
dbsst Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 jestem padam skończyłam prace o 22:00 :roll: [quote name='Alicjarydzewska']wyobrażam sobie ze wyglądała jak Ozzy polujący na balony/z rozstępami na kręgosłupi/ HA HA HA BARDZO ŚMIESZNE !!!!!! :eviltong: :evil_lol: [quote name='BBeta']Złość piekności szkodzi uuu to mi już nic nie zaszkodzi :lol: :lol: [quote name='evaxon']tak tak... my ciebie tez tofamy aaaaaaa Leon zboczeniec:turn-l::siara: mmm wyznania tofania :loveu: nooooooooooooo zboczek na maxa [quote name='malawaszka']o psa czy o kota pytasz??? :cool1: o psa oczywiście chodzi :cool1: [quote name='Iza i Avanti'] Leoś oddycha swojskim powietrzem ;) hahahahha :lol: :lol: [quote name='dealer']dobra przyznaje się..obejrzałam tylko fotki (świetne jak zawsze...ale po co ja to piszę?:) ) nie czytam bo pewnie znowu sobie zapluje monitor jak po wizycie u Magi:evil_lol: u mnie na szczescie same powarzene tematy i same mądre odpowiedzi :loveu: [quote name='Kate I Luka']Leon sprawdza, czy Szpila czasem do mycia doopki się nie nadaje :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: padam ide spać Quote
Vectra Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 wbiłam sie w szok :evil_lol::evil_lol: oglądam foty i się zastanawiam , po jaką cholere Debe wstawia fotki u Magdy ,a Maga nic nie marudzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to galeria Szpilki :evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='dbsst']u mnie na szczescie same powarzene tematy i same mądre odpowiedzi :loveu: a ta się znowu przepracowała i bredzi :shake: biedna Debe, te pigułki, które przepisał psychiatra przestały działać :shake: Quote
dbsst Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Vectra']wbiłam sie w szok :evil_lol::evil_lol: oglądam foty i się zastanawiam , po jaką cholere Debe wstawia fotki u Magdy ,a Maga nic nie marudzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to galeria Szpilki :evil_lol::evil_lol: hahaha tez zawsze sprawdzam ktora to moja galeria w sumie to teraz mam dwie :evil_lol: [quote name='Maga100']a ta się znowu przepracowała i bredzi :shake: biedna Debe, te pigułki, które przepisał psychiatra przestały działać :shake: no i koszmary na nowo sie zaczna :shake: znowu te wyzania milości i przywiazania uwielbienia i westchnienia :shake: no cóż juz sie do tego przyzwyczajam :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='dbsst']własnie ze to robią psom :shake: :loveu::loveu::loveu:musiałam sobie TO zacytować Domiś dobranoc:loveu: Quote
dbsst Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:musiałam sobie TO zacytować Domiś dobranoc:loveu: Pa sis jutro zagaje Cie na gg mam Ci coś do powiedzenia :cool1: Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='dbsst']Pa sis jutro zagaje Cie na gg mam Ci coś do powiedzenia :cool1::razz:oki będę /tylko o 20 mam exmisje od kompa bo Kuba się umówił na GG/ Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 hej dziś jestem siper wszczesnie w domu i mam bans :D to jeszcze nie moje koty :D Pela zimny łokieć moze zrobić maniucre co kot widzi :eviltong: Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 maluszek kochany :) Witajcie po pracy :multi: :multi: :multi: a ja jeszcze 2 godziny :shake: :shake: :shake: Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 pozowanie to Stefana drugie imie :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']maluszek kochany :) Witajcie po pracy :multi: :multi: :multi: a ja jeszcze 2 godziny :shake: :shake: :shake: hello :multi: ja juz zdążyłam Szpile wymęczyć :loveu: spi teraz zmęczona najedzona w swoim nowym kocyczku :eviltong: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :pwitaj moja koffana bliźniaczko:loveu::loveu::loveu: Poproszę fotkę Szpilki na nowym kocyczku;) Quote
BBeta Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A ja przyszłam prosić o wybaczenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: WYBACZ MI :Rose: :cool3: Quote
Kati Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 śliczny kotek, wyglada jakby miał brudny nosek :) Quote
Recommended Posts