Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :multi::multi::multi:o w banerku jest rogalik:p Quote
dbsst Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 dialog :diabloti: :eviltong: jeste i rogalik i ogień Ohydkowego kominka :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 spacer w strone dzików za karzdym dźbłem czai sie dzik Quote
dbsst Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 tak widza świat mrówki :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: do mojej kaczuchy któs stzrelał widac kawałek broni palnej :mad: Quote
BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='dbsst'] Masz koty ?? :loveu: Niedoinformowana jestem, ale mniej wiesz - dłużej żyjesz :diabloti: :eviltong: Quote
dbsst Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 BBeta napisał(a):Masz koty ?? :loveu: Niedoinformowana jestem, ale mniej wiesz - dłużej żyjesz :diabloti: :eviltong: nie to koty Magi100 ja je sobie pożyczyłam (pofociłam) jak ostatnio u niej byłam ;) Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 BBeta napisał(a):Masz koty ?? :loveu: Niedoinformowana jestem, ale mniej wiesz - dłużej żyjesz :diabloti: :eviltong: Dominika hoduje koty bo karmi nimi Szpile:roll: Quote
dbsst Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 evaxon napisał(a):Dominika hoduje koty bo karmi nimi Szpile:roll: maupa :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: pomyliło ci sie to Szpilke chcialy zjesc TE koty :lol: Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 dbsst napisał(a):maupa :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: pomyliło ci sie to Szpilke chcialy zjesc TE koty :lol: :siara: taaaa jaaaasneeeeee:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='evaxon']:siara: taaaa jaaaasneeeeee:evil_lol: no sama zobacz jakie to bestie prosze wściekły Stefan :placz: Quote
BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 evaxon napisał(a):Dominika hoduje koty bo karmi nimi Szpile:roll: Nie chce znać szczegółów... :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='dbsst']no sama zobacz jakie to bestie prosze wściekły Stefan :placz: :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wściekłe koty:evil_lol::evil_lol: ale cóż wszystko przed nimi ...w końcu Maga je wychowa na koty obronne;) Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 BBeta napisał(a):Nie chce znać szczegółów... :diabloti: najpierw jak widac wkladane sa do workow zeby sie poddusily i nie uciekaly Szpilce ...nastepnie debe idzie na spacer ( pola jakies czy cos) rzuca pilezke Szpila przyniesie i w nagrode kotek :diabloti: mniamm paluszki lizac . w domu nie dostaje kotow bo by dywan zabrudzila:angryy: :evil_lol: Quote
BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 evaxon napisał(a):najpierw jak widac wkladane sa do workow zeby sie poddusily i nie uciekaly Szpilce ...nastepnie debe idzie na spacer ( pola jakies czy cos) rzuca pilezke Szpila przyniesie i w nagrode kotek :diabloti: mniamm paluszki lizac . w domu nie dostaje kotow bo by dywan zabrudzila:angryy: :evil_lol: Właśnie zastanawiałam się po czym Szpilka tak dobrze wygląda :diabloti: Ale ja nic nie wiem jakby co... :siara: Quote
dbsst Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wściekłe koty:evil_lol::evil_lol: ale cóż wszystko przed nimi ...w końcu Maga je wychowa na koty obronne;) AMEN o WY maupy :mad: :mad: jedne nie widzicie ze to te koty sa bestiami :shake: :placz: Quote
Maga100 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='dbsst'] i specjalnie dla MAGI fota kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buhahhahahahaha :evil_lol: [quote name='BBeta']Masz koty ?? :loveu: Niedoinformowana jestem, ale mniej wiesz - dłużej żyjesz :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wściekłe koty:evil_lol::evil_lol: ale cóż wszystko przed nimi ...w końcu Maga je wychowa na koty obronne;) Tak, Alu, szkoda, że nie widziałaś reakcji Szpilki, gdy poznawała koty śpiące akurat snem kamiennym :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 dbsst napisał(a): o WY maupy :mad: :mad: jedne nie widzicie ze to te koty sa bestiami :shake: :placz: uuuu pewnie przerazliwie miałczą:evil_lol: Quote
Paula Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hahaha :grin: Swietny koci mlyn :loveu: :multi: Ach, jaka zgrabna Szpilunia :cool3: :loveu: Quote
dbsst Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='evaxon']uuuu pewnie przerazliwie miałczą:evil_lol: własnie ze to robią psom :shake: czesc Paula :buzi: Quote
Maga100 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 skądś znam te koty? :hmmmm: a las jest pelen dzików, mówiłam Debe, ze jakby co nasze obronne psy nas obronią własną piersią, ale ona miała jakieś wątpliwości nie wiem czemu :niewiem: Quote
BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='dbsst'] Żywy jeszcze ?? :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='dbsst']własnie ze to robią psom :shake: czesc Paula :buzi: :crazyeye: o zesz w morde:crazyeye: złapala kicia Szpile za fafle i powalila na ziemie:crazyeye: tez dlatego podduszasz je przed podaniem :evil_lol: Quote
Recommended Posts