Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']no musowo moge nie wziasc TZ emil to mus :evil_lol: :evil_lol::multi::multi::multi:to już cieszkam na Szpilkowo-Leonowo-Pelusiowo-Stefanowo -Ochydkowe FOTY:multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 ja bede robic zdjecioa TYLKO MAGDZIE :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']ja bede robic zdjecioa TYLKO MAGDZIE :evil_lol: :evil_lol: Dominika, a gdzie spędzasz Sylwestra? :diabloti: :diabloti: :diabloti: bo ja wyjeżdżam :diabloti: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Maga100']Dominika, a gdzie spędzasz Sylwestra? :diabloti: :diabloti: :diabloti: bo ja wyjeżdżam :diabloti: ja jade na Sylwestra do Soplicowa :cool1: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']ja bede robic zdjecioa TYLKO MAGDZIE :evil_lol: :evil_lol::multi::multi::multi:tak tak tak Quote
Magda Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jeeejjjj..........co za foty:loveu: Dominiko jesteś miszczem robienia zdjec w ruchu:p Wystrzalowego Sylwestra!! Quote
PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dominika baw się dobrze, i żeby Ci koty Szpili nie zeżarły :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Nic się nie zmieniaj ! Nic a nic. A w Twoim życiu niech zmieni się tylko to, co byś chciała, aby się zmieniło . Tego Ci życzymy. Quote
Iza i Avanti Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dbsst i Szpiluniu! Życzę wam wszystkiego naj w tym nowym roczku :) Quote
agara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Śliczny PIesek! i ja również Zyczę Wam dużo dobrego w nowym roku :) Zapraszam do mojej galerii http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37451 Malta i Agata Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 :razz:hey ....już Nowy Rok .....pora wracać z Ochydka ....oderwać TZta od gierek komputerowych i wklejać foty:loveu: Quote
Maga100 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:hey ....już Nowy Rok .....pora wracać z Ochydka ....oderwać TZta od gierek komputerowych i wklejać foty:loveu: czesc to ja debe chce wracac ale maga mnie przywiazala do krzesla i szczuje szleonem!!!!!!!!!!! pela przygniotla tza i nie mozemy sie ruszyc dramat i tragedia i jeszcze nie podali ziemniakow z workiem w piachu........................... szpila umie liczyc do dwoch kotow madra dziewczyka :) spadam Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Maga100 napisał(a):szpila umie liczyc do dwoch kotow madra dziewczyka :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Maga100']czesc to ja debe chce wracac ale maga mnie przywiazala do krzesla i szczuje szleonem!!!!!!!!!!! pela przygniotla tza i nie mozemy sie ruszyc dramat i tragedia i jeszcze nie podali ziemniakow z workiem w piachu........................... szpila umie liczyc do dwoch kotow madra dziewczyka :) spadam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe czy Szpila dodaje czy odejmuje:razz: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ona taka wyedukowana, że i to, i to potrafi... a nawet więcej...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ...aaaa i zapomniałam dopisać, że ona tylko tak wygląda "mięśniakowato"... Wyglądem nie ma co się przejmować, naprawdę. Pzdr. Quote
Iza i Avanti Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Debe! Czy ty jeszcze żyjesz? ;) Czy dalej przywiązana do Magi krzesła??? Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Piecze rogaliki-bomboliki?!:razz::razz::razz::razz: Pzdr. Quote
Recommended Posts