PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dominika w drodze do Magdy wpadlabyć i zostawila kilka tych rogalików u mnie :evil_lol: [quote name='Gosiek'] Siakos nie pamiętam :oops: Na Zoliborzu mieszka ;) Quote
Behemot Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dziewczyny, weźcie no która i nominujcie to zdjęcie w konkursie grudniowym :lol: (ja nie mogie, bo już wyczerpałam limit nominacji). Siakiś fajny tytuł by się przydał :lol: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 PIKA napisał(a): Na Zoliborzu mieszka ;)aaaha hmmmm zielony Żoliborz... oj daleko :diabloti: Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Quote
Paula Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego naj, naj, naj w Nowym Roku :loveu: Spelnienia marzen :lol: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Maga100']posprzatalm ci kuchnie. I tak tutaj tylko będziesz przebywać że niby co sobie wyobrażasz? MYLISZ SIĘ! tak, na słodko bardzo mi pasuje zrobilam specjalnie dla ciebie rogale z SEREM PLEŚNIOWYM który tak uielbiasz :cool3: a w kuchni sama se siedz ja przy kominku z Pelą bede sie miziać STOP postanowione :evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha umieram ze śmiechu z tej połamanej, latającej Szpilofruwajki hahahhaha nie umieraj bo nie bedzies z miała szans Szpilofruwajki pomiziać ;) [quote name='Iza i Avanti'] Wyginam śmiało ciało... Piękne foteczki, piękne... Ach......... Dziękuje Kochana :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']heyka siostrunia ....pieczesz już rogaliczki rogaliki jż SOM ;) prawie jedna ich czesc jeszcze dochodzi w piekarniku :cool3: [quote name='Gosiek'] totalny odlot :thumbs: hahhahaha thx to kiedy się spotykamy na szpilofoty :cool3: [quote name='*luthien*']hihihihi ;) [quote name='DORRAG']Cześć:p Latająca Szpila:loveu: Rewelacyjne fotki- jak zawsze zresztą:cool3: czesc DZIĘKUJE :multi: [quote name='Justa'] a na wiosne to moż już i ja będem mieć nowiutkiego kochanego sprzęciora :diabloti: oł jeeeeeeeee dasz się pobawić plizzzzzzzzzzzzz plizzzz plizzzz [quote name='PIKA']1.Dominika w drodze do Magdy wpadlabyć i zostawila kilka tych rogalików u mnie 2.Na Zoliborzu mieszka ;) 1.spoko ni ema sprawy coś jeszcze zrobić dla Cie 2. kapuś :evil_lol: [quote name='Behemot'] Dziewczyny, weźcie no która i nominujcie to zdjęcie w konkursie grudniowym (ja nie mogie, bo już wyczerpałam limit nominacji). Siakiś fajny tytuł by się przydał hahaha no przestań :eviltong: [quote name='Gosiek']aaaha hmmmm zielony Żoliborz... oj daleko :diabloti: no daleko mieszkasz przeprowadź się bliżej :evil_lol: :eviltong: [quote name='paula_z'] Wszystkiego naj, naj, naj w Nowym Roku :loveu: Spelnienia marzen :lol: Dziękuje Paulinko Tobie też życze samych radości :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Kate I Luka']Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! bardzo badzo dziękuje i WAM równiez Życze Wszystkiego Najlepszego :buzi: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='leemonca'] Serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dziękuje za taka dużą butle szampana i za Życzenia :loveu: i ja Wam życze Wszystkiego NAjlepszego w Nowy Roku :multi: :loveu: :buzi: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 A oto życzenia Skromne za to od Serce dla Was płynące :Rose: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']a w kuchni sama se siedz ja przy kominku z Pelą bede sie miziać STOP postanowione :evil_lol: rozumiem, ze Szpile zamkniemy w innym pokoju :cool1: bo ja w Nowym Roku nadal chcę mieć koty :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst'] 1.spoko ni ema sprawy coś jeszcze zrobić dla Cie nic więcej :evil_lol: To o ktorej mam się Ciebie spodziewać ? :evil_lol: [quote name='Maga100']rozumiem, ze Szpile zamkniemy w innym pokoju :cool1: bo ja w Nowym Roku nadal chcę mieć koty :evil_lol: A to Szpila jest kotojad? :crazyeye: :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Maga100']rozumiem, ze Szpile zamkniemy w innym pokoju :cool1: bo ja w Nowym Roku nadal chcę mieć koty :evil_lol: my Szpili mówimy, że nia ma sie bać tych besti jest na uspakajających i ma puszczana muzyke relaksacyjna pt kot cie nie zje :eviltong: [quote name='PIKA']nic więcej :evil_lol: To o ktorej mam się Ciebie spodziewać ? :evil_lol: A to Szpila jest kotojad? :crazyeye: :evil_lol: 1. mmmmmm jak one pachna mmmmmmmmmmm jakie sa pyszne 2. raczek Magi koty to Szpilojady przynajmniej tak wydaje się Szpili :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']A oto życzenia Skromne za to od Serce dla Was płynące :Rose: :loveu::loveu::loveu:śliczne życzonka ....dziękuję ;) Moje dla Wsich są u nas w galerii i w Dogomaniackiej Galerii życzeń:p Życzę Wam szampańskiej zabawy sylwestrowej:loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Twoje są u mnie na komórce i śakoś ciągle nie mogę odpisać :/ możesz mnie zjeść za to ;) Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dominisiu przyszłam z rewizytą :lol: Wszystkiego wspaniałego i dobrego na ten Nowy Roczek Quote
Patka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 mniam mniam ..... wszystkiego naj naj w Nowym Roku .... wszystkiego pozytywnego w odpowiednich ilościach :cool3: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Gosiek']Dominisiu przyszłam z rewizytą :lol: Wszystkiego wspaniałego i dobrego na ten Nowy Roczek dziękuje dziękuje dziękuje :buzi: [quote name='Patka']mniam mniam ..... wszystkiego naj naj w Nowym Roku .... wszystkiego pozytywnego w odpowiednich ilościach :cool3: Dziękuje Patko :buzi: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']Twoje są u mnie na komórce i śakoś ciągle nie mogę odpisać :/ możesz mnie zjeść za to ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:do jedzenia wystarcza mi rogaliki i sałatka owocowa ;)Ciebie wolę zachować przy życiu ...wszakże wybieram się latem do Wawki:evil_lol: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:do jedzenia wystarcza mi rogaliki i sałatka owocowa ;)Ciebie wolę zachować przy życiu ...wszakże wybieram się latem do Wawki:evil_lol: dzis było prawie jak lato :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='PIKA']A to Szpila jest kotojad? :crazyeye: :evil_lol: stała przy kontenerku i warczała, gdy koty spały snem kamiennym :lol: [quote name='dbsst']my Szpili mówimy, że nia ma sie bać tych besti jest na uspakajających i ma puszczana muzyke relaksacyjna pt kot cie nie zje :eviltong: Szpila juz sobie ostrzy zęby i marzy o potrawce z kota :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']..wszakże wybieram się latem do Wawki:evil_lol: jasne, już w zeszłe lato miałaś być :angryy: :angryy: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Szpila narzie śpi obrażona bo myśli ze atrakcji juz dziś nie bedzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']dzis było prawie jak lato :cool3: :cool3: :cool3:prawie robi różnicę;) [quote name='Maga100'] jasne, już w zeszłe lato miałaś być :angryy: :angryy: to już zapomniałaś ze przyjeżdżamy do Ciebie z waszką pod namiot na camping;)....w zeszłe lato nie mieszkałaś jeszcze w Ochydku;)...ale serio mam nadzieje ze w końcu wypadzik mi się uda [quote name='dbsst']Szpila narzie śpi obrażona bo myśli ze atrakcji juz dziś nie bedzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)czyli będzie niespodziewanka Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 oj to wywal to prawie i bedziesz miała "lato" :eviltong: Szpila się nieźle zszokuje :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']oj to wywal to prawie i bedziesz miała "lato" :eviltong: Szpila się nieźle zszokuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie zapomnij Emila zabrać ;) Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie zapomnij Emila zabrać ;) no musowo moge nie wziasc TZ emil to mus :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts