Maga100 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a): TZ powoedział ze jak przeoprowadzimy się do domu to moge miec ZWIERZYNIEC !!!!!!!!!!!! tzn kiedy? :razz: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Maga100 napisał(a):tzn kiedy? :razz: nie wczesniej jak za 5 lat pewnie :placz: Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 lepiej późno niz wcale jak mawiali madrzy ludkowie:) dzien dobry poza tym:) Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):a nawet żeby lepiej niż dobrze wyszło żeby tak superaśno wyszło zebyś nie chciała już nigdy odemnie wyjeżdzać :cool1::multi::multi::multi:nio to cieszkam Maga100 napisał(a):i chcesz wyglądać jak Szpila?:crazyeye: :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Napisał(a) dbsst TZ powoedział ze jak przeoprowadzimy się do domu to moge miec ZWIERZYNIEC !!!!!!!!!!!! poproś to na piśmie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):nie wczesniej jak za 5 lat pewnie :placz: eeee to i tak wczesnie:evil_lol: czesc:multi: Quote
Agnes Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 debe albo Ty Szpile czyms faszrujesz (czyt. sterydy:eviltong:) albo codziennie cwiczycie:roll:no przeciez ona jest napakowana i to niezle - miesnie miesniami, ale ona jest jednym chodzacym miesniem - wszystko widac, kazda zylke. Ciekawe czy jakby miala dluzsze futro tez by tak b ylo to widoczne...wyglada cuuudnie:cool3::multi::eviltong: Moze masz jaki plan dzialania, to bym u Azy wprowadzila?:eviltong: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Vectra napisał(a):poproś to na piśmie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to dziwne Maga to samo powiedziała :evil_lol: dealer napisał(a):lepiej późno niz wcale jak mawiali madrzy ludkowie:) dzien dobry poza tym:) hej tylko wiesz ja sie doczekac nie mogę Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:nio to cieszkam to pakuj manetle i fru do mnie :D evaxon napisał(a):eeee to i tak wczesnie:evil_lol: czesc:multi: wczesnie to cała wiecznosc :shake: :placz: czesc Agnes napisał(a):debe albo Ty Szpile czyms faszrujesz (czyt. sterydy:eviltong:) albo codziennie cwiczycie:roll:no przeciez ona jest napakowana i to niezle - miesnie miesniami, ale ona jest jednym chodzacym miesniem - wszystko widac, kazda zylke. Ciekawe czy jakby miala dluzsze futro tez by tak b ylo to widoczne...wyglada cuuudnie:cool3::multi::eviltong: Moze masz jaki plan dzialania, to bym u Azy wprowadzila?:eviltong: tak sterydzik na śniadanko sterydzik na obiadek sterydziontko na kolacje a wmiedzy czasie przekąski ze sterydków :evil_lol: ona ostatnio mało biega. więc teraz i tak nie jest najlepiej zbudowana ale dzięki chyba ma predyspozycje poprostu nie jest wysoka ale za to lądnie się rzeźbi i bardzo szybko :multi: Quote
Agnes Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 nooo ladnie ja tu odrazu wiedzialam w czym rzecz:eviltong: ale boksery chyba w ogole bardzo szybko nabieraja masy, miesni. U mnie gowniarz taki roku nie ma a miesnie tez niezle, i nie biega bez smyczy...za bardzo Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 no to prawda ze u boksi to widac ale to tez z powodu krótkiej przylegajacej siersci Aza przeciez tez jest niczego sobie dziewczynka tylko sierc "przeszkadza" w pokazywaniu muskulatury :lol: Leon Magii tez jest mięsisty ale też nie jest to tak widoczne jak u Szpili z powodu sierści ja osobiście wolałabym włochy bo zrobiło sie chłodnieja a nam juz cycuchy marzną :shake: :placz: Quote
Agnes Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no niby tak, ale mialam "nadzieje" ze po bieganiu przy rowerze sie bardziej rozbuduje ;) no ale nie potrzebny mi paker, tylko zdrowy pies ;) a nie myslalas, zeby zakupic jakies cienkie ubranko? na spacery bez szalenstw, bo jak biega to i marznac nie powinna Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 ona ma ciucha i chodzi w nim dumnie ;) a teraz mieszkamy 3 s od górek więc każdy spacer nawet 5minutowy jest "biegany" Szpila od biegania za rowerem tez masy nie przybrała :roll: za to klata jej się wieksza robi jak biega podpięta pod TZ i czasem musi go wspomóc niestety wspomoże go kilka razy a potem on musi ja ciagnąć :roll: bo bidula nie ma formy jesli chodzi o bieg bez przerwy nie jest to typ maratończyka :lol: Quote
Agnes Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Aza tez wymieka po 40 minutach mojego tempa:evil_lol:kiedys ja tak przgonilam, to biedna wrocic nie mogla:eviltong: a to ja nie widzialam Szpili w ubranku:cool3::p(dawalas foty?) Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 niom w zeszłym roku ma jak dama dwa swetr na bardzo zimno i na wiatr i deszcz ortalion :cool3: jeszcze na wielkie snizyska marzy mi sie kombinezon :cool1: Quote
Maga100 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):nie wczesniej jak za 5 lat pewnie :placz: to już stara będziesz :shake: Vectra napisał(a):poproś to na piśmie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dbsst napisał(a):a to dziwne Maga to samo powiedziała :evil_lol: właśnie, właśnie, kazałam mu podsunąć oświadczenie do podpisania :evil_lol: dbsst napisał(a):swetr na bardzo zimno czy to ten, w który jak jest ubrana, to twój TZ odmawia wyprowadzania jej, bo się wstydzi? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Maga100 napisał(a):1. to już stara będziesz :shake: 2. właśnie, właśnie, kazałam mu podsunąć oświadczenie do podpisania :evil_lol: 3. czy to ten, w który jak jest ubrana, to twój TZ odmawia wyprowadzania jej, bo się wstydzi? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 1 stara ale jara bede :eviltong: 2. w samej rzeczy oswiadczam urczyście że debe moze mieć małe zoo tak było spisane :evil_lol: 3. CZEPIALSKA :shake: :diabloti: Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Debe ,ale jaki kolwiek papier który TZ podpisuje to tylko w towarzystwie wiarygodnych świadków.Bo się potem wyprze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Vectra napisał(a):Debe ,ale jaki kolwiek papier który TZ podpisuje to tylko w towarzystwie wiarygodnych świadków.Bo się potem wyprze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ci swiadkowie musza byc koniecznie bezstronni tacy jak WY naprzykład :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):ale ci swiadkowie musza byc koniecznie bezstronni tacy jak WY naprzykład :evil_lol: oczywiście jak potrzeba to stawiam się jako bardzo bezstronniczy i wiarygodny świadek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ja też się zgłaszam na najabardziej bezstronnego świadka! :multi: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 spoko dzięki dziewczyny za pomoc jak ktoś jest bezstronny i ma cheć uczestniczyć w oficjalnym podpisaniu oświadczenia to oczywiście ZAPRASZAM :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):spoko dzięki dziewczyny za pomoc jak ktoś jest bezstronny i ma cheć uczestniczyć w oficjalnym podpisaniu oświadczenia to oczywiście ZAPRASZAM :evil_lol: :multi::multi::multi:tak tak tak już popylam uczestniczyć w podpisywaniu jako ten bezstronny świadek:p Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ja też chetnie popylnę:) Alunia możemy sie razem zabrac:) Quote
baskomaniak Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):...biore sobie Ciebie do DOMU z całym dobytkiem NA ZAWSZE no prawie z całym dopytkiem jeden brodaty Pan zostaje na włościach :evil_lol: :diabloti: Asiaczek napisał(a):...A tak poza tym, to też bym tak chciała. To znaczy żeby MKM tak powiedział, żeby miec domek, żeby mieć zwierzyniec...:lol: Pzdr. Zwierzyniec już jest, teraz tylko trafić kumulację i domek będzie jak w banku. Do tego wielohektarowy wybieg dla piesków z kącikiem agility i co tam jeszcze Asiaczek zapragnie. Na uroczystym otwarciu posiadłości nie będzie mogło zabraknąć dogomaniaków. MUSI BYĆ THE BEST Pan brodaty pozdrawia ;) Quote
Recommended Posts